39 thoughts on “Dr. Francis Boyle: mRNA-vaccins zijn “biowapens” en schenden de Code van Neurenberg

 1. Wanneer gaat het is stoppen, die complottheorieën wat bezield zo’n man? Natuurlijk zijn vaccins niet altijd gezond, maar wat is het alternatief? God is nooit thuis als ge hem nodig hebt, vertelde een jong meisje is tegen mij. Trouwens dan moet je ook niet meer naar de dokter gaan, want elke pil is ongezond, en zo blijven we bezig.

  1. @willy,
   Wat weet ‘n jong meisje van ‘t leven?: helemaal niéts.
   U vertelt over die ‘onzin’ van complottheorieën; Uzelf vertelt onzinverhalen over ‘n meisje.

   Ik kan U uit de praktijk garanderen dat God én Zijn helpers er wel degelijk zijn als je ze nodig hebt.
   Ik geef U die garantie(!) vanwege zélf beleefde gebeurtenissen, waar ik niet publiekelijk over kan vertellen.
   Ook garandeer ik U, dat mensen van zulke gebeurtenissen letterlijk niéts leren. (Wat moet God toch een groot geduld met ons hebben.)

  2. Willy,
   U schrijft:
   “Wanneer gaat het is stoppen, die complottheorieën wat bezield zo’n man?”
   Antwoord: Zolang complotten tegen grote groepen mensen bestaat, zullen er denkers blijven die zulke zaken analyseren. Want de goede man bezield? Hopelijk is het de liefde voor de medemens? Misschien is het Hem zelve, die in zijn hart de wil tot het goede en het ware legt?
   U schrijft:
   “Natuurlijk zijn vaccins niet altijd gezond, maar wat is het alternatief?”
   Antwoord: Het alternatief moet er zijn als er werkelijke zoiets als besmettelijkheid bestaat. Maar stel dat dat wel bestaat en er bestaan dus zoiets als besmettelijke virussen, dan is het alternatief allemaal immuun worden, iets dat vanzelf gaat, en als het uit de hand loopt met die ziekte het pad van Dokter Elens volgen.
   U schrijft:
   “Trouwens dan moet je ook niet meer naar de dokter gaan, want elke pil is ongezond, en zo blijven we bezig.”
   Antwoord: Inderdaad, dat zou beter zijn, als de mensen (bijna) géén pillen meer zouden slikken. Want. inderdaad, pillen zijn vergif.

   Een linkjes waar u een bron vindt:
   https://zelfzorgcovid19.nl

 2. Ik heb geen boodschap aan wat die seniele Francis Boyle vertelt en begrijp ook niet dat er aan de complotdenker aandacht wordt besteed op deze site.

  1. @Irma,
   Heeft U er niet bij nagedacht, dat al die mensen van deze site misschien méér zouden kunnen weten dan U? Denkt U dat al die medewerkers van deze site achterlijk zijn?

   1. Als regelmatig meelezer heb ik daar eigenlijk nog nooit iets van gemerkt. Dat al die mensen op deze site heel veel weten. Behalve misschien over het katholicisme. Maar ja, daar kun je een virus niet mee te lijf gaan.

    1. “Als regelmatig meelezer heb ik daar eigenlijk nog nooit iets van gemerkt. Dat al die mensen op deze site heel veel weten.”.
     zegt u. U weet dus, volgens uzelf dus, veel.
     U denkt verder dat de mensen misschien wel veel van katholicisme weten. U dus ook een beetje, vandaar uw misschien.
     “Maar ja, daar kun je een virus niet mee te lijf gaan.”
     En u weet wat over virussen, want anders kunt u, wat u zegt ook niet weten. ( Behalve misschien over het katholicisme. Maar ja, daar kun je een virus niet mee te lijf gaan. )

     En u voelt zich geroepen om uw beoordeling dan ook nog wel even mee te delen? Waarom eigenlijk? Als meelezer?

      1. Nee hoor, geen nickname. Gewoon mijn eigen naam. Verder heb ik een brede algemene kennis en van een aantal onderwerpen zelfs diepgaande kennis en ik weet het nodige van virussen. Zeker voldoende om te weten dat een virus zich door werkelijk geen enkele religie, ook niet RKK, laat tegenhouden.

       Aangezien ik zelf slachtoffer ben van alle maatregelen die virusgekkies als in Nederland Viruswaanzin, of hoe ze zich tegenwoordig ook moge noemen, als onzin bestempelen en daarom ook volstrekt negeren waarmee ze de verspreiding enthousiast in de hand werken ben ik, op het moment dat ene Andreas Eriksson het zoveelste volstrekte flauwekul verhaal verder de wereld in verspreid, niet alleen meelezer maar ook nog eens benadeelde omdat dankzij dat soort types die, niet gehinderd door enige vorm van kennis of enig verantwoordelijkheidsbesef, het alleen maar erger wordt. En dan wil deze zwijgende meerderheid zijn stem weleens laten horen.

  2. Irma:
   U schreef: “Ik heb geen boodschap aan wat die seniele Francis Boyle vertelt en begrijp ook niet dat er aan de complotdenker aandacht wordt besteed op deze site.”
   Antwoord: Dat is dan fijn dat u dat medegedeeld hebt. U vindt Francis Boyle seniel?
   Als u er geen boodschap aan heeft, dan is dat goed om hier te melden. Dan weten we hoe u daar over denkt.
   Dat u niet begrijpt dat Katholiek Forum kritisch is op de maatschappelijke ontwikkelingen, daar kan ik u niet mee helpen. Probeert u zichzelf wat in te lezen op het internet. En als u blijft bij uw oordeel? Goed. Dan gaat u toch gewoon door met wat u leuk vindt?

   Maar, ik weet niet wat ik met uw boodschap aan moet. Als u het toch niet geloofwaardig vindt, dan reageert u toch niet? Dát snap ik dan weer niet.
   Maar, uw woordgebruik ‘seniele’ geeft me te denken. U zult wel iets te bedoelen dat ik niet zo goed begrijp, zullen we maar zeggen.

 3. Aan @Irma en @willy,

  Een boodschap aan @Irma en @willy …een Nederlandse vrouwelijke longarts verklaarde enkele weken geleden op radio NPO 1 dat als het menselijk immuunsysteem in orde is, het covid virus aan moet kunnen.

  Op 27 november stond in de krant -Trouw- het volgende: ..Er zit steeds meer gif in de natuur, de natuur zit vol landbouwgif, men vindt het ook overal in de natuurgebieden, het wordt aangevoerd door de rivieren en zelfs door de wind.
  De milieuhuishouding van ons biologische lichaam is eveneens vergiftigd door pillen, vaccinaties, en slechte [kwaliteit] van ons voedsel. ..In Nederland gaat de BTW op voedsel van 6% naar 9%
  Voor de gezinnen met een aantal kinderen is dat funest… met dank aan de moerascriminelen.

  De vrouw in de onderstaande link handelt een beetje als Jeanne de Arc en doet ons mannen iets voor..het zijn jullie conclusies die seniliteit uitdrukken.
  https://niburu.co/lezersbrieven/15782-ik-ben-een-asociale-egoistische-crimineel-in-dit-nieuwe-1normaal-van-herr-rutte
  Ik raad jullie aan je eens goed op de site van martinvrijland.nl te gaan oriënteren.

 4. @ aan allen die reageerden op mijn schrijven: ik ga totaal niet ontkennen dat God ingrijpt in deze wereld, dat doet hij wel. Wat het meisje betreft, daar zit steeds een kern van waarheid in, God verhoort niet elk gebed, hij weet wat het beste is voor ons. Of mensen van goede trouw zijn, is niet iets wat Paulus leerde in zijn Romeinenbrief schrijft hij: er is niemand die goed doet, en Jezus zei tegen de rijke jongeling, waarom noemt gij mij goed? Alleen God is goed. En als laatste al die complottheorieën komen mij al een tijdje de strot uit. We moeten ons daar niet door laten meeslepen.

  1. Wanneer u de analyses van denkende mensen niet wenst, dan sluit u zich er toch voor af? Maar waarom reageert u dan?
   In bovenstaand filmpje wordt gewaarschuwd voor de nazi-mentaliteit van sommigen. Die meneer (Francis Boyle) is advocaat met een grote staat van dienst, juist ook op virus-gebied. En deze meneer heeft gedeeltelijk dezelfde opleiding als mensen die zich als een nieuwe nazi gedragen. Hij wéét van de hoed en de rand, verteld hij. Waarom zou hij niet geloofwaardig zijn?
   En u moet zich er niet door laten meeslepen, dat is uw goed recht. Maar, respect voor de mensen die hun best doen om de mensheid te helpen is dat nu zoveel gevraagd? U hoeft niet te antwoorden, want daar gaat het mij niet om.
   Maar ik vraag van een ieder: gebruik ook het verstand. We hebben dit niet om alleen maar knullige zaakjes mee te doen. Logos: het woord, ís het verstand. Weten hoe zich te gedragen is ook verstand. Wijsheid is ook verstand.

   Maar u zal zich niet laten beïnvloeden. U blijft bij uw standpunt.
   Dus communiceren kan dan niet. Communiceren is de zin van verstand delen.

 5. Aan @willy..

  De hier op deze site besproken [samen]-zwering-spraktijken !!! hebben alles met de komst van de antichrist te maken (ofschoon de valse profeet maitreya eerst komen moet). Als niet misleidt christen zou je dat direct hebben kunnen adresseren..maar helaas je bent dus wel een misleid christen..een rechtvaardig mens wil zich niet laten bedriegen en gaat op onderzoek uit..dus niet alleen omwille van zijn [eigen] rechtvaardigheid.. maar ook om rechtvaardig te kunnen zijn naar zijn mede-mens toe.

  De volgende profetie is dan ook o.a. op jou van toepassing:::
  En God zal toelaten dat de zondige, hoogmoedige en grillige -wereld- ze zal [geloven], want Zijn toorn zal zich keren tegen de slechten die [bedrogen willen] worden.

  Waarschijnlijk ben je geen slecht mens ..dat ik aannemen wil.. maar waar is dan de liefde voor de waarheid als je het bedrog van de wegbereiders van de antichrist niet als zodanig wilt erkennen… 2.Thess.2:9.
  Je bent hopelijk toch ook niet zo’n evangelische kwezel die zelfs gelooft dat Trump de eindtijd Cyrus is ? !! 😱

 6. Bilderbergster Cathy Berx zei dat ze pizza’s wil tellen die de mensen bestellen om te analyseren hoeveel mensen er bijeen zijn. In Genk willen ze drones uitzenden om te verhinderen dat mensen bij elkaar staan in de publieke ruimte. Nu maar de vraag wanneer ze drones willen gaan toerusten met schietcapaciteit tegen de bevolking. Herinnert iemand hier zich wat ik hier zei over de gedigitaliseerde, robotische tirannie die Klaus Schwab en trawanten willen invoeren?

  De coronadoem-waanzin heeft niets met gezondheid te maken.

  Ondertussen blijven de pratende hoofden brubbelen over “complottheorieën”, woordgebruik dat zelf de vrucht is van een complot, namelijk de CIA-operatie “Mockingbird”.

  1. Theudmer, u gaat o.a. te keer tegen de ‘pizza-maatregelen’ . Voor één keer niet helemaal ten onrechte. Ik mag veronderstellen dat u dat ook aan haar persoonlijk hebt laten weten als dat zoveel boosheid bij u oproept. Ik wel. Ik heb haar vandaag geschreven dat ik voor Kerstmis 12 pizza’s ga bestellen. Ik liet haar weten dat ze uitgenodigd is en dat ik een extra pizza voor haar bestel. ze mag kiezen tussen een ‘pizza governatore’ of eentje ‘a drones’. Misschien moet u uw ongenoegen ook persoonlijk naar haar ventileren. Maar wat dat te maken heeft met biowapens en de code van Nürnberg is mij wel niet duidelijk.

 7. aan het artikel als dusdanig heb ik geen boodschap. De man mag in de taal van over het kanaal vertellen wat hij wil, voor gewone mensen is dat even onverstaanbaar als Chinees. ik mag als lezer op dit forum verwachten dat de communicatie in de taal der lage landen geschiedt.
  Wat ik wel vetwonderlijk vind, is de wijze waarop sommigen op dit forum blijvend te keer gaan tegen ‘pillen en vaccins’. De meesten verkondigen dat ze daar tegen zijn. En Dan? Niemand is toch verplicht om medicijnen te nemen en niemand zal verplicht worden om zich te laten vaccineren. dan is er toch geen probleem. U neemt geen pillen, u wenst geen vaccin. andere medemensen wel. Vrijheid blijheid! Ik zie in deze geen probleem. Ik zal u niet overtuigen en u zult mij niet overtuigen. Deze discussie is van een mug een olifant maken. (of is dat de bedoeling???)

 8. Theo Janssen heeft mij gevraagd jullie te laten weten dat hij tot zijn spijt geen bijdragen op dit forum meer kan plaatsen.
  Het lijkt erop dat hij is geblokkeerd.
  Pogingen om met de moderator in contact te komen lukken ook niet.
  Theo wenst jullie allen het beste.

 9. Theo Janssen heeft mij gevraagd jullie te laten weten dat hij tot zijn spijt geen bijdragen op dit forum meer kan plaatsen.
  Het lijkt erop dat hij is geblokkeerd.
  Pogingen om met de moderator in contact te komen lukken ook niet.
  Theo wenst jullie allen het beste.

  nog maar eens proberen, ik doe dit als een vriendendienst

  1. Willy, als dit inderdaad zo is, zegt dat heel veel over dit forum. Bepaalde, volgens de organisatoren van dit forum, afwijkende meningen kunnen nu eenmaal niet door de beugel. als wat u schrijft inderdaad juist is, stinkt dit naar de zuiverste censuur. Als ge Theo ziet, doe hem dan mijn hartelijke groeten.

 10. Ik geloof niet aan “DNA” (geneticisme); dat is gecodeerde taal voor hermetisch alchemisme dat bouwblokken pretendeert te vinden in alle wezens die gemanipuleerd kunnen worden om hen tot in de kern te altereren. Zo heeft God de variërende wezens niet geschapen. Geheel de aardse wereld is door God gemaakt uit de, in de aardse context, vier eerst geschapen materiën: Water, aarde, vuur en lucht. In de mens zijn alle vier die materiën verenigd.

  Het is niet omdat Francis Crick, een liefhebber van LSD, beweerde dat hij de staf van Hermes in het weefsel van organismen ontdekt heeft dat zulks ook waar zou zijn.

  Ook geloof ik niet aan het bestaan van “virussen”, een darwinistisch concept.

  Wat echter duidelijk moet zijn voor iedereen is dat de gifspuiten waarmee men de bevolking wil kwellen gevaarlijk zijn. Het is geen toeval dat de bevolkingsreductionistische malthusianen, die abortus propageren om minder mensen op aarde te hebben, hun miljoenen hebben steken in het programma om de wereldbevolking in te spuiten met die gifmengsels tegen een ingebeelde, niet-bestaande ziekte.

  1. De lelijke goblins in de ministerposten verdienen het om opgehangen te worden, maar helaas, ze hebben de doodstraf afgeschaft en de rechters zijn onderdeel van dezelfde kliek als zij.

   1. Theudmer, elke keer weer begint u over de doodstraf en hoe erg u dat vindt dat die afgeschaft is. Ik kan u natuurlijk niet weerhouden van uw zeer primitieve visie op de maatschappij. Ik heb daar in het verleden ook al op geantwoord. Maar voor de doven en de blinden wil ik het nog eens herhalen. Met uw opvatting bevindt u zich binnen dat andere bloeddorstige volkje van de Islam, waar met dank aan de sharia nog altijd mensen opgehangen worden, gestenigd worden en die er een plezier in vinden anderen de kop af te kappen. natuurlijk zijn zij niet de enigen die achter de doodstraf staan. Uw grote voorbeeld, de gebuisde Trump vindt er ook een duivels genoegen in. ik meen dat ik u vroeger al de raad gaf om in één van die landen te solliciteren als beul. het zal uw sadistische neigingen zeker bevredigen.

 11. Willy,

  Of er complottheorieën zijn, weet ik niet. Wat ik wel zeker weet, is dat vele aandeelhouders van Big Pharma euforisch worden. Stel je voor: een vaccin voor de gehele mensheid. Dat zijn gigantische winsten. Het aandelen systeem biedt de Big Pharma veel geld binnen.

  Op internet kan men heel veel informatie inwinnen ! Dat is een feit. En daaraanboven is niet alles fake.

  Over bijvoorbeeld gebruik en misbruik van PCR testen ( waardoor er een tsunami van besmettingen zijn) , maar ook omtrent het ‘maken’ van deze fameuze corona vaccins.

  Enkele voorbeelden van menselijke foetale cellijnen die gebruikt worden in de farmaceutische industrie:

  WI-38 werd ontwikkeld in 1964, waarbij het longweefsel van een 3 maanden oude meisjesbaby werd geoogst. WI = Wistar Insitute, 38 = de 38ste baby die voor het tot op vandaag onderhouden van deze cellijn werd gebruikt. Deze cellijn is het groeimedium voor het rubellavirus RA273 dat in het rubellavaccin wordt gebruikt.

  MRC-5 werd ontwikkeld in 1970 van het longweefsel van een 14-weken oud jongetje. Werd geïntroduceerd in Groot Britannië door de Medische Onderzoeksraad.

  HEK-293 werd ontwikkeld van niercellen van een in Nederland geaborteerde meisjesbaby in 1973. Deze cellen werden genetisch bewerkt en gecombineerd met een adenovirus. 293 is het nummer van het experiment.

  WALVAX2 werd recent ontwikkeld via het longweefsel van een 3 maanden oude meisjesbaby, om de huidige MRC-5 en WI-38 te vervangen. Om deze cellijn te ontwikkelen waren in totaal 9 foetussen nodig.

  Om deze cellijnen te bekomen, moesten ‘wetenschappers’ aanwezig zijn op het moment van de abortus (de moord) om 96% van de cellen te behouden; het nog levende weefsel moest binnen 5 minuten na de abortus kunnen bewaard worden, want met dode cellen is men uiteraard niets (getuigenis van Dr. C. Ward Kischer). Uiteindelijk zijn er voor al die cellijnen nog veel meer kinderen moeten sterven, zodat hun weefsels konden geoogst worden om die bestaande cellijnen in stand te houden en te verbeteren.

  Het ‘coronavaccin’
  Naast de mogelijke vele gevaren van de hals over kop ontwikkelde vaccins die nog nooit eerder gebruikt werden bij mensen, bestaat er ook de mogelijkheid dat het vaccin dat men u wil inspuiten ontwikkeld werd met behulp van foetaal celweefsel.

  De vaccins die ontwikkeld worden door Moderna, Oxford Universiteit/AstraZeneca, CanSino Biologics/Peking Instituut voor Biotechnologie en Inovio Farma gebruiken een menselijke foetale niercellijn die HEK-293 genoemd wordt. Het vaccin dat in België en Nederland zal worden toegediend is dat van AstraZeneca.

  Janssen, de farmaceutische afdeling van Johnson&Johnson gebruikt de menselijke foetale cellijn PER.C6 om hun coronavaccin te ontwikkelen. Het celmateriaal voor PER.C6 werd afgezonderd van het weefsel van de retina van een 18-weken oude jongetjesfoetus die in Nederland in 1985 werd geaborteerd, en in 1995 in een labo in een foetale cellijn werd ontwikkeld.

  Trek nu zelf maar u conclusies. Je kunt natuurlijk in je ‘zetel’ blijven ( als ik het zo oneerbiedig mag uitdrukken ) ofwel een desbetreffende attitude aannemen.

  Nu moet je weten dat deze nieuw soortige vaccins op basis van foetale cellijnen gemaakt zijn.

  1. PS: Ze willen ons doen geloven dat slechts één jonge foetus is gebruikt voor het COVID-19 vaccin, maar dat is onjuist. Iedere farmaceut heeft zijn eigen cellijn, die regelmatig moet worden ‘refreshed’ met nieuw foetusmateriaal, en gezien de praktijk met cellijnen met dierlijk weefsel is het maar zeer de vraag of in oorsprong één foetus is gebruikt. Ik vermoed eerder honderden, waarbij een tamelijk volgroeide foetus makkelijker werkt, zoals een foetus van 18 weken. We moeten niet te veel geloof hechten aan wat ze ons op de mouw trachten te spelden.

 12. Zonder achtergrond is het moeilijk om deze video te volgen. Even de puntjes op de i. Dr. Boyle is geen medicus maar een jurist. Hij ziet er mij niet seniel uit… Hij was in de jaren 1970 en 1980 betrokken bij de nucleaire akkoorden ter beperking van intercontinentale raketten en heeft daar zeker zijn sporen verdiend. Hij is ook een wereldspecialist van biologische wapens geweest. Als jurist is hij niet de best geplaatste om over de medische kant van de RNA-vaccins te spreken maar hij heeft wel een punt over de Neurenbergakkoorden. In 1945-46 hebben de betrokken landen zich bij die akkoorden ertoe verbonden geen medische experimenten op mensen toe te staan als die niet hun akkoord geven. RNA-vaccins zijn volgens de Franse prof. geneeskunde Perronne een genetische therapie eerder dan een vaccin in de traditionele betekenis. RNA-“vaccins” zijn nog nooit op mensen uitgetest, zelfs niet op dieren, enkel op … groenten. In die zin zijn deze “vaccins” een genetisch experiment op de mens. Misschien beschermt het tegen Covid maar het kan vele andere nevenwerkingen veroorzaken ook jaren en jaren later. Het zou in de geest van de Neurenbergwetten als een experiment moeten worden voorgesteld zodat de mensen weten wat ze laten inspuiten.
  Wat positief nieuws. De onderzoekers van het Oxford-vaccin en het Russische Sputnik-vaccin gaan samenwerken om een dubbel vaccin te maken. Daarbij is een uiterst klein deeltje Covid ondergebracht in een deeltje verkoudheidsvirus (van apen) in de hoop dat dat onze weerstand tegen de ziekte zal boosten. Dat is een meer klassiek vaccin. Hopelijk komt dat er tijdig. Het aanbod in BelgIe (Pfizer en Moderna) is zeer eenzijdig en het zijn allebei MRA-toestanden.

 13. Ik ben daar allemaal niet zo goed van op de hoogte maar ik weet wel dat de gebruikelijke ontwikkelingsprocedure van medicijnen in totaal zo’n 10 jaar in beslag neemt alvorens deze producten op de markt te brengen. Dat de procedure nu zo sterk ingekort is heeft wellicht goede redenen.
  Ook de vrijwilligheid van de vaccinatie staat daar mogelijks niet los van. Wanneer je je vrijwillig laat vaccineren en het loopt naderhand fout, dan ben je zelf verantwoordelijk en zijn bv schadeclaims t.a.v. de overheid niet aan de orde. Iedereen weet immers dat niet de hele ontwikkelings- en commercialiseringsprocedure van 10 jaar doorlopen is.
  Dus als het fout loopt (in welke zin dan ook) : eigen schuld, dikke bult.

 14. Wil er even op wijzen dat de gebruikte term ‘vaccinatie’ die ze gebruiken voor dit ‘biowapen’ incorrect is. De juiste term is ‘transductie’. Kijkt u maar op wikipedia onder ‘transduction’. Een vaccinatie ontlokt een milde reactie tegen een bepaald ziekmakende bacterie of virus, hetgeen het lichaam in zijn biochemisch geheugen opslaat om zo snel en adequaat te kunnen reageren als de echte ziekte toeslaat, maar dit is heel wat anders. Hier wordt geknoeid met het DNA, een nog nooit vertoond experiment. Tussen twee haakjes, een vaccinatie of transductie veroorzaakt geen groepsimmuniteit, zoals ze ons willen wijsmaken. Groepsimmunisatie ontstaat uitsluitend nadat de ziektekiem zich vrijelijk heeft kunnen verspreiden. Juist daarom zijn de sanitaire maatregelen een gotspe (een lachtertje noem ik het niet, want er wordt weinig gelachen.)

 15. Inderdaad : de Neurenbergcode.
  De verplichte mondkapjes en de anderhalve meter zijn precies de dingen die daarmee in strijd zijn.
  Tamara van Ark van Volksgezondheid zegt notabene zelf dat dit gedragsexperimenten zijn !
  Dat is verboden ; de Neurenbergcode.
  De mondkapjes werken niet ( Rutte, de Jonge en van Dissel hebben dat zelf gezegd ) ,zij zijn een bron van bacteriën die ervoor zorgen dat je na regelmatig dragen bacteriële infecties krijgt aan de luchtwegen. Natuurlijk zullen ze zeggen dat het corona is om zo de “besmettingen “weer lekker op te voeren en het volk in angst te houden.
  Sowieso moet je je vraagtekens zetten bij “besmettingen “want hoe zijn deze geconstateerd ?
  via de PCR test. Deze test is door de maker Kary Muller zelf gezegd niet geschikt te zijn voor opsporing infecties. Bovendien zijn het aantal cycli veel te hoog en nemen ze maar een deeltje van het virus ipv drie waardoor je vanzelf positief test. Zelfs al stop je de test in een papaya, een geit of in de cola of wanneer je niet komt opdagen voor de test, dan nog is de uitslag positief.
  Mensen, open je ogen! We worden belazerd om het vaccin( dat geen vaccin is maar genetische modificatie ) toegang te doen vinden.
  Ga maar na : geneesmiddelen die bewezen zijn te werken zoals HCQ plus zink in het eerste stadium en Ivermectine in een later stadium zouden met 84 % minder belasting geven voor de IC’s. Deze worden verwijderd. Elk tegengeluid wordt zo snel mogelijk verwijderd.
  Trouwens : er komen steeds meer berichten naar buiten van verpleegkundigen op de IC”s die niet meer kunnen leven met de leugen dat het meer is dan andere jaren.
  Wat betreft de anderhalve meter : dit komt uit Defensie. In Afghanistan kregen militairen een chip mee om ze op te kunnen sporen wanneer ze verdwaald waren. Het werkte alleen als ze minstens anderhalve meter afstand hielden van elkaar. Stonden ze te dicht op elkaar dan werkte het niet.
  Daarom is die anderhalve meter ingevoerd : het is een vorm van controle als we straks gedwongen worden een chip te nemen.
  De mondkapjes en de anderhalve meter is dwang tot controle en onderwerping aan de meesters.
  Gehoorzame slaven zien ze graag.
  Artsen , wetenschappers die waarschuwen voor de schade van het dragen van muilkorven worden verwijderd. Medische censuur.
  Mensen , denk even na : je ademt je eigen afvalstoffen en CO2 in. Hoe gezond is dat ? Zuurstofgebrek leidt tot duizeligheid, hoofdpijn, en bij kinderen en jongeren bij wie de hersenen nog in ontwikkeling zijn blijvende hersenschade.
  Dit is wreed en onmenselijk.
  De overheid is de uitvoerder van de WHO/ VN/ RIVM.

  Wij zitten nu in een medische dictatuur : alles wat de overheid niet welgevallig is , wordt verwijderd.
  Het gaat van kwaad tot erger : straks de vaccins, wat geen vaccins zijn maar genetische modificatie.
  Ik doe er een video bij van artsen en wetenschappers die gecensureerd zijn omdat zij niet de politiek correcte houding hebben. Bekijk het vooral en word wakker ! Het is van levensbelang !
  https://rumble.com/vbq2z1-shocking-truth-covid-19-vaccine.scientists-warn-humanity.-msm-banned.html

  1. Marie, ik zou zeggen: leef toch gewoon uw eigen egoïstische leventje. trek u van uw medemensen niks aan.. Niemand houdt u tegen om het vaccin te weigeren. Niemand verplicht u pillen te nemen. Niemand verplicht u om de farma-industrie te steunen, niemand verplicht u om bij ziekte een arts op te zoeken. Wat is dan uw probleem?
   Zal ik even in uw plaats antwoorden? U weigert een aantal voorschriften na te leven die uw medemensen zouden kunnen behoeden voor ziekten. daar stopt uw vrijheid uiteraard. Dat dit niet overeenkomt met uw egoïsme is jammer, maar de regering kan wel bepaalde verplichtingen op leggen om anderen te beschermen. U mag toch ook niet door het rood rijden ( ik veronderstel dat dit ook in Nederland niet kan) Dit is een gelijkaardige maatregel genomen door de overheid om anderen te beschermen. Ik mag als slot hopen dat u het vaccin niet neemt. Zo maakt u tenminste iemand anders gelukkig die er wel zit op te wachten.

 16. Nog een aanvulling : Ben je a symptomatisch, dan ben je niet besmettelijk .
  Dus iedereen die niet verkouden is , kan gewoon zonder muilkorf overal heen.
  Ben je verkouden, dan blijf je gewoon thuis. Zeker geen muilkorf om. Bah vies en onhygiënisch en niet werkend . ( zie bovenstaande reactie ).

 17. De Laet je hebt er helemaal niets van begrepen.
  Juist als je om je medemens geeft wil je ze waarschuwen.
  Dit is altruïsme, naastenliefde en het tegenovergestelde van egoïsme.
  Ik heb het in het bovenstaande duidelijk uitgelegd maar als je denkt dat het “vaccin” helpt, tja dan is het eigen verantwoordelijkheid.

  1. Marrie,

   Ge ziet het goed. Fijn dat je zo je best doet om je inzicht hier over het voetlicht te brengen. Ga echter nooit in de verdediging omtrent het ‘ego’. Liefde hoeft ge niet te verdedigen, hoor.
   Dank voor je uitleg.

 18. Wanneer je door een gemiddeld winkelcentrum in Nederland
  loopt op dit moment, dan zie je dat de Febo open is, natuurlijk
  McDonald’s en niet te vergeten Gall en Gall

  Sorry, kleding kopen is verboden.
  Een goed bed voor een betere gezondheid, sorry verboden
  Betere schoenen om goed te lopen, nope
  De sportscholen zijn dicht, want daar kunnen mensen gezond
  van worden.
  De kapper? Nee want daar worden mensen blij van, dicht
  De kerken, nee, dat geeft rust en verbondenheid, dicht…
  De alternatieve gezondheid, dicht, nee we mogen
  geen sterk immuunsysteem krijgen.
  Lachen is verboden, zingen, dansen en teamsport ook,
  behalve wanneer het op t.v. wordt uitgezonden…
  Geen etentjes, we mogen niet stappen, uitgaan is verboden,
  geen musea, geen bioscoop, voor de jeugd geen school,
  zelfs vuurwerk is verboden.
  Die lege blikken in de ogen en die van onze kinderen.
  Die paniek in de ogen en de ouderen.
  Lege straten en stille mensen.

  Thuis voor de buis, luisteren naar de monotone geluiden
  van angst en eenzijdige verhalen, dat mag wel.
  Valt het je niet op dat er zo weinigen zijn die van
  zich laten horen? Opgesloten in onze huizen.
  Geen soldaten in de straten maar angst, dwang en boetes/
  VALT HET JE NIET OP, DAT HET MISSCHIEN WEL HELEMAAL NIET KLOPT?
  #openjeogen

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.