4 thoughts on “Getuigenis van een voormalige evolutionist

 1. Dat is natuurlijk een zeer schone getuigenis en het altijd belangrijk dat iemand een bekeringsproces doormaakt zoals de parabel van de verloren zoon. Die komt plotseling tot het besef ‘ hier klopt iets niet’ en hij keert zich terug naar de Vader. Het is duidelijk dat ook hier de Geest van Jezus een mens kan overtuigen ook in dromen dat is zelfs Bijbels te noemen, een zeer eerlijke getuigenis. Maar nogmaals hij kent wel mijn standpunt, je kan de schepping niet bewijzen, juist als m’n de evolutietheorie niet kan bewijzen, beide hebben met geloof te maken.

 2. Het sciëntistisch apparaat is een arm van het occult wereldsysteem, en de wereldwijde deceptie van dat sciëntisme captiveert de mensheid zodanig dat het bovennatuurlijke gratie vanwege God vergt om daar uit te geraken.

  De origine en de geschiedenis van de mensheid leren we van de heilige religie en van de overleveringen uit de antiquiteit, niet van die bende rozenkruisers in de academische wereld met hun valse gnosis.

  Hedendaagse academici zijn leugenaars zonder principes die dansen op de klanken die hun broodmeesters maken. Wanneer ge ziet hoe, bijvoorbeeld, gediplomeerde historici met een walgelijke schaamteloosheid de geschiedenis vervalsen om aan het antichrist-systeem te behagen, dan is het zeer dom om de gedachte te koesteren dat de “natuurwetenschappers”, die dezelfde meesters dienen, niet eveneens zouden liegen. De “wetenschappers” zijn nu trouwens gretig mee aan het werken aan het plan om een opgedrongen gifspuit in te voeren op wereldwijde schaal; gezien de machtigen die van dergelijke dystopische toestanden dromen malthusianen zijn die overal kindermoord (abortus) en anticonceptie propageren in hun oorlog tegen de geboorte van kinderen, is het waarschijnlijk dat de gifspuit bedoeld is om de vruchtbaarheid van de wereldbevolking aan te tasten.

  De wereldse giftige roem die een diploma in deze tijd biedt is vergankelijk en is niets tegenover de zegeningen van God die een mens over zich en zijn huis brengt door Hem te dienen met een rechtschapen hart. Moge Maria, de Theotokos, haar moederlijke mantel spreiden over haar geestelijke kinderen in deze tijden van duisternis en nevel, van waanzin en als wapen gehanteerde wanorde.

 3. Christelijke wetenschappers zouden best wel een studie kunnen maken over de evolutie van de ziel tijdens een mensenleven. Er is meer dan voldoende schriftelijk materiaal beschikbaar van zowat 20 eeuwen van een lange lijst heiligen. Het verschil van evolutie tijdens dit leven van een gelovige ziel en een ongelovige kan velen tot nadenken stemmen.

  We mogen ook onze verontwaardiging tot uitdrukking brengen wanneer heidenen dwaas reageren over bidden, heldere dromen, visioenen en wonderen.

  Het blijft me beklemmen dat de vijanden zo nauw kunnen samenwerken over vele jaren en met grote listigheid.
  Waarom kunnen Christenen niet voortdurend, dus ook in tijden van wereldse welvaart, met gelijkaardige listigheid wakker blijven en strijdvaardig blijven?

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.