Cabinemensen – Worden linkse dogma’s over ‘deeleconomie’ de toekomst van huisvesting in het Westen?

Cabinemensen: Moderne huurslaven die nooit een huis zullen hebben.

Stedelijke millennials verbrassen de helft van hun inkomen om in de capsules van verpauperende megasteden te wonen.
Geen privacy, geen huisdieren, geen gezin. Bijeengepakt wonen met andere cabine-bewoners op stapelbedden in gevangenisstijl.
Gedwongen om als mieren in kolonies te leven omdat geen van hen het zich nog kan veroorloven om een huis te kopen.

Dit is vandaag de realiteit in Venice Beach, Californië. Deze Amerikaanse staat bleek de afgelopen decennia al vaker ground zero voor de verspreiding van cultuurmarxistische ideologieën en leefgewoonten onder de Westerse volkeren wereldwijd.

Advertenties voor dit “droomleven” zien er zo uit:

Voor “slechts” 1.250 euro per maand, kan je in Venice Beach een ‘deelcabine’ huren…

Ver weg van de glanzende PR, ziet het er minder mooi uit…

Geen privacy, geen huisdieren, geen gezin.

Geen privacy, geen huisdieren, geen gezin. Bijeengeplakt wonen met andere cabine-bewoners op stapelbedden in gevangenisstijl.

Gedwongen om als mieren in kolonies te leven omdat geen van hen het zich nog kan veroorloven om een huis te kopen.

Zoals P.J.W. op onnavolgbare wijze uitlegt, zijn millennials “de droom aan het vervullen.”

Deze beelden van de ‘cabinemensen’ gaven natuurlijk aanleiding tot een grote respons van twitteraars, omdat de scènes hen deden denken aan bepaalde verschrikkingen uit het verleden…

Hoewel het nog beter is dan dit…

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

8 thoughts on “Cabinemensen – Worden linkse dogma’s over ‘deeleconomie’ de toekomst van huisvesting in het Westen?

 1. In dit artikel lees ik veel – terechte – verontwaardiging over het feit dat mensen op mensonwaardige manier moeten gaan wonen en over de schijnheilige marketing omtrent dit soort projecten.

  Nergens echter lees ik verontwaardiging over het feit dat degelijke huisvesting in sommige regio’s stilaan onbetaalbaar wordt en dat het inkomen van steeds meer jonge mensen blijkbaar niet volstaat om in een fatsoenlijk dak boven hun hoofd te voorzien.

  Laat ons onze pijlen richten op het échte probleem, in plaats van ons te ergeren aan de zichtbare gevolgen en extreme uitwassen ervan.

 2. ☩JMJ☩

  De psychologische oorlogvoering wordt verdergezet; de bevolking wordt mentaal gekneed om vrijwillig meer en meer in slavernij te gaan en om dat als begerenswaardig te beschouwen. De oligarchie heeft huwen vervangen met paren zoals dieren, en nu is men bezig om mensen bijeen in koten te steken zoals dieren; een voorspelbare volgende stap is het vervangen van mensen hun namen met nummers, zoals met een veestapel, waarvoor dan met een brede glimlach reclame gemaakt wordt.

  1. Niet zonder redenen verdedigt de Katholieke sociale leer het privaat eigendom. Gezinnen zijn de cellen van een samenleving, en voor het gedijen en de stabiliteit van gezinnen is privaat eigendom noodzakelijk. Een heilzame distributie van privaat eigendom onder de gezinnen van het land is dan ook waar het Katholiek distributisme naar streeft, en daarom is het Katholicisme noch kapitalistisch, noch marxistisch. De Amerikaanse “cabinemensen” in het bovenstaand artikel besproken zijn een droevig voorbeeld van de gevolgen van de dekatholicisering van de samenleving, van de gevolgen van het niet behandelen van de onderwerpen van economie, staatskunde en sociale verhoudingen in het algemeen vanuit het licht van God en vanuit de Natuurwet.

 3. “… een droevig voorbeeld van de gevolgen van de dekatholicisering van de samenleving, van de gevolgen van het niet behandelen van de onderwerpen van economie, staatskunde en sociale verhoudingen in het algemeen vanuit het licht van God en vanuit de Natuurwet. “
  M.a.w. Luk 12:31 Zoekt slechts zijn rijk, en dit alles zal u worden geschonken als toegift.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.