Zweedse gedragswetenschapper kreeg zendtijd op TV voor pleidooi om mensenvlees te eten om “de planeet te redden”

Het “voedsel van de toekomst” zou “dode mensenlichamen” kunnen zijn.

Een Zweedse gedragswetenschapper heeft (op de nationale televisie!) geopperd dat het noodzakelijk kan worden om over te schakelen naar kannibalisme en mensenvlees te eten om “de planeet te redden”.

Magnus Söderlund, die op de Zweedse televisie verscheen om te praten over een conferentie over het “voedsel van de toekomst,” zei dat hij seminaries zou houden over de noodzaak van het consumeren van menselijk vlees om de klimaatverandering een halt toe te roepen.

Environmentalisten geven de vlees- en landbouwindustrie voor een groot deel de schuld van de “opwarming van de aarde” (Quod non).

Volgens Söderlund zou een mogelijke oplossing de ‘Soylent Green-oplossing’ zijn, die het eten van dode lichamen inhoudt.

Hij vertelde de presentator van de show dat één van de grootste obstakels voor het voorstel het taboe rond lijken zou zijn en het feit dat velen dit voorstel zouden zien als het bezoedelen van de overledenen.

Söderlund erkende wel dat mensen “licht conservatief” zijn als het gaat om het eten van dingen die ze niet gewend zijn, zoals menselijke kadavers.

De discussie vond plaats met op de achtergrond afbeeldingen van menselijke handen op vorken (zie afbeelding hierboven). “Heerlijk.”

Een ander voorstel om de aarde te redden, dat tal van massamedia en environmentalisten promoten, is slechts iets minder walgelijk: het eten van insecten.

Zonder twijfel zullen Greta Thunberg en prins Harry op de eerste rij staan wanneer er op de volgende internationale klimaattop kakkerlakken en mensenvlees op het menu staan.

 • Bron: SN
identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

7 thoughts on “Zweedse gedragswetenschapper kreeg zendtijd op TV voor pleidooi om mensenvlees te eten om “de planeet te redden”

 1. ☩JMJ☩

  De machtigen der aarde proberen datgene door de samenleving aanvaard te maken wat zij zelf reeds verscholen achter hun muren doen. Ook gruwelijkheden zoals pedofilie willen zij aanvaard maken. Zij willen uiteindelijk de volledige cultus van de gevallen engelen vestigen in de wereld binnen een internationaal systeem.

  Ondertussen blijven onwetenden tekeer gaan tegen “zotte complot-theoristen”. Wanneer echter via de televisie propaganda gemaakt wordt voor kannibalisme, dan zit daar een bewuste agenda achter.

  1. Achter iedere (!) gedachte zit een bewuste gedachte (en intentie). Er is immers altijd een auctor intellectualis. De kwestie is steeds (in het kader van dit forum): Zitten daar alleen (!) joden en vrijmetselaars achter? Antwoord: Neen. Er zitten diverse gecommitteerden achter: atheïsten, ex-katholieken, protestanten, ietsjisten, Wasps, etc. etc. Sterker nog, achter het ‘omvolkingsplot’ zitten bijvoorbeeld niet zozeer Kalergi en consorten, maar miljoenen Nederlanders die op partijen stemmen die deze omvolking al decennia in hun verkiezingsprogramma’s hebben. De vraag is veeleer: waarom verbiedt de Kerk wel het lidmaatschap van de Vrijmetselarij, en niet het lidmaatschap van D66. En zolang we democratie hebben, zal het volk dom en onwetend blijven stemmen.

 2. Zou dat goed verdienen? Werken in een mensenslachthuis? Grapje. Ik vrees dat Soylent Green visionair was. Het zijn volgens mij ook, zoals Benjamin zegt, de gevallen engelen en hun assistenten onder ons die hun werk onverminderd doorzetten.

  1. ☩JMJ☩

   Bart,

   Het is van uiterst belang dat de anti-maçonnieke strijd hervat wordt; vroeger hadden we clerici die zich daar speciaal op toelegden, en geen sekte werd veelvuldiger veroordeeld door de Katholieke Kerk dan de vrijmetselarij. In België leerden voor de Tweede Wereldoorlog zelfs kinderen bij de paters en de nonnen op school over de bedreiging die de geheime sekten betekenden.

   Zelfs in deze tijd van apostasie is het echter nog steeds gemakkelijker om mensen in historisch Katholieke landen zoals België (de Zuidelijke Nederlanden) te waarschuwen betreffende de geheime sekten dan mensen in historisch protestantse landen; het protestantisme is immers altijd bondgenoot geweest van de vrijmetselarij tegen de Katholieke Kerk en werd zelf gecreëerd door de maçonnieke voorlopers in de zestiende eeuw. Hier wordt zelfs in de occult-gecontroleerde media af en toe gesproken over het maçonniek lidmaatschap van die of die politicus, en een kopstuk van de valse oppositie, Filip Dewinter, die zelf banden heeft met het B’nai B’rith, heeft onlangs iets over de vrijmetselarij gezegd in zijn interview met Paul Cobbaert in “De Zondag” (1 september 2019) om het voetvolk van het Vlaams Belang in de waan te houden dat het VB tegen de maçonnerie strijdt. Uit de publicatie in “De Zondag”:

   “Op de salontafel ten huize Dewinter in Ekeren liggen stapels boeken. Vooral van de islam en van Napoleon Bonaparte, zijn twee grote fascinaties. Een ander boek wekt mijn aandacht. Over de vrijmetselarij in België. Of hij ambities heeft, vraag ik. Dewinter lacht. “De loge heeft mijn partij met alle middelen bestreden. Ik ben ervan overtuigd dat zij zelfs achter de veroordeling van 2004 zit. Dus neen, ik ben geen logebroeder en zal dat nooit worden. Maar dat soort occulte organisaties boeit mij wel. Zij hebben meer macht dan u zou denken. Achter de schermen dan. Ik ben nochtans geen complotdenker.””

 3. Die vanger van een Söderlund verspreidt eigenlijk een ultiem atheïstisch idee : een mens is slechts een hoop cellen bijeen (levend of dood), die hier toevallig op aarde rondloopt, zonder enige zin of toekomst, gelijkwaardig aan een beest. En dan kun je in dat “gedachtengoed” inderdaad evengoed een stuk mens als een stuk kip eten.

  Die Söderlund is inderdaad rijp voor het gekkenhuis, en hij vertoont niet de minste spiritualiteit. Hij is wel nuttig om te bewijzen dat het atheïsme totaal fout zit.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.