Beroemdheden en elites nemen privé-jets en jachten om de jaarlijkse klimaatconferentie ‘Google Camp’ bij te wonen

De voormalige Amerikaanse president Barack Obama en Leonardo DiCaprio (Foto: Breitbart)

De grootheden en superrijken uit de zakenwereld, financiële sector, politiek, showbizzland en Europese royalty’s zijn naar een chique verblijf aan de Siciliaanse kust afgereisd voor het enkel-voor-miljardairs-feestje dat ‘Google Summer Camp’ wordt genoemd. Ze zullen er drie dagen bespreken hoe wij gewone burgers ‘Moeder Aarde’ zullen moeten redden, ondanks de vervuiling die zij haar zélf aandoen door deze bijeenkomst.

De Google-mede-oprichters Larry Page en Sergey Brin hebben een volledige wie-is-wie-lijst van globalistische notabelen — waaronder de voormalige Amerikaanse president Barack Obama, de Britse prins Harry, Leonardo DiCaprio en Katy Perry (om er maar een paar te noemen) — uitgenodigd op hun jaarlijkse luxe-klimaatbabbel, die volgens de New York Post allemaal belast zijn met de verantwoordelijkheid om de rest van de mensheid te helpen bij het vinden van manieren om de klimaatverandering aan te pakken.

“Google Camp is bedoeld als een plek waar invloedrijke mensen samenkomen om te bespreken hoe ze de wereld kunnen verbeteren,” vertelt een correspondent aan The Post.

“Alles gaat over de opwarming van de aarde, dat is het belangrijkste onderwerp dit jaar.”

“Er zullen waarschijnlijk discussies plaatsvinden over online privacy, politiek, mensenrechten en natuurlijk het milieu, wat het zeer ironisch maakt dat er 114 privévliegtuigen nodig zijn om dit evenement te laten plaatsvinden,” vertelt de bron.

Traditioneel elk jaar gehouden aan het einde van juli, fungeert het beroemde luxueuze ‘Verdura Golf & Spa Resort’ (met naar verluidt twee golfbanen en waar de prijzen voor een kamer starten vanaf 996 euor per nacht) als gastheer voor deze top-geheime bijeenkomst. Dit driedaagse zomerkamp kost de tech-gigant zo’n 20 miljoen dollar, wordt door bronnen verteld aan New York Post.

Veel van de gasten, waaronder Obama en DiCaprio – die zijn eigen organisatie voor klimaatbescherming heeft – beschouwen de opwarming van de aarde als de grootste bedreiging voor toekomstige generaties.

Het driedaagse evenement zal zich toespitsen op de bestrijding van de klimaatverandering — hoewel het onbekend is hoeveel tijd de aanwezigen zullen besteden aan het bespreken van hun eigen effect op het milieu, zoals door de talrijke privé-vliegtuigen waarin ze zijn gearriveerd en de mega-jachten waar veel van de aanwezigen logeerden.

Forbes bericht dat er momenteel talrijke jachten voor het strand van Verdura Resort zijn aangemeerd nadat ze hun passagiers hebben afgezet; het jacht Aquarius van de Duitse farmaceuticagigant Udo J. Vetter, het jacht EOS van Barry Diller en Diane Von Furstenberg, Graeme Harts jacht Ulysses, met anderen op dezelfde koers, waaronder het jacht Rising Sun van David Geffen, het jacht Infinity van Eric Schmidt van Google en het ondersteuningsschip Intrepid van Google.

Katy Perry doorkruist ondertussen Palermo in een Maserati die na 100 km rijden reeds 15 liter brandstof in rook doet opgaan.

Volgens berichten in de Italiaanse pers zouden er ook nog aanwezigen worden verwacht in 114 privé-jets, waarvan er op zondag reeds 40 zijn aangekomen.

De New York Post becijferde dat 114 vluchten van Los Angeles naar Palermo (Italië), waar de gasten landden, naar schatting 100.000 kilogram CO2 in de lucht uitstootten.

Vliegen van en naar klimaatconferenties is niks nieuws voor de mondiale elites.

Minstens 1.500 privévliegtuigen reisden in januari af naar Davos en de nabijgelegen luchthavens in Zwitserland, toen de internationale financiële en politieke elite bijeenkwam voor hun jaarlijkse bespreking van de wereldwijde klimaatuitdagingen. Davos is een klein dorpje in de Zwitserse Alpen, 148 kilometer ten zuidoosten van Zürich, en bereikbaar via een eenvoudige taxirit vanaf een groot aantal commerciële luchthavens.

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

5 thoughts on “Beroemdheden en elites nemen privé-jets en jachten om de jaarlijkse klimaatconferentie ‘Google Camp’ bij te wonen

  1. ☩JMJ☩

   De bedoeling van het artikel is aantonen hoe de rijke, bekende klimaatactivisten de onzin niet geloven die zij zelf helpen verspreiden door op hun eigen daden te wijzen. De klimaathysterie is immers slechts een vehikel om de pantheïstische natuuraanbidding van de occulte sekten meer en meer openlijk en maatschappelijk te vestigen; die sekten beweren dat de fysieke wereld een emanatie is van een onpersoonlijke ‘godheid’, en dat die fysieke wereld bijgevolg zelf een ‘goddelijke natuur’ latent in zich draagt. Ook het transgenderisme komt rechtstreeks voort uit het occultisme, want het esoterisme beweert dat de mensheid oorspronkelijk androgyn was (gnostici schreven hierover lang voordat het transgenderisme in het publieke debat kwam), en dat de distinctie tussen het mannelijk geslacht en het vrouwelijk geslacht ontstaan is door een uit elkaar gaan; het transgenderisme zien occultisten dus als een stap naar een herstel van een beweerde oorspronkelijke staat van de mensheid.

   Voor degenen die weten wat voor valse doctrine de occultisten doorgeven in hun sekten is het zelfs niet nodig om maçonniek lidmaatschap van zo veel mogelijk politici te bewijzen om te zien hoezeer het occultisme heerschappij voert in de maatschappij en de instituties.

   1. Bewoordingen zoals “Moeder Aarde” verwijzen ook zeer bewust naar het pantheïsme; wanneer de leiders van de klimaathysterie dergelijke bewoordingen gebruiken zijn zij zich zeer bewust van de pantheïstische aard ervan.

 1. Ik wil ook een jacht ,ver van de mensen wonen ,daar word je gek van ,kate perry om verkering gevraagd .zingen en dansen en dat klootjes volk naar de slachtbank leiden en zelf in bunker wonen ,ik ben afgunstig .

 2. Aan de lijst van valse profeten van de nieuwe klimaat reglie mag zeker Al Gore niet ontbreken. De voormalig vice-president van de Verenigde Staten van Amerika en nobelprijs winnaar in 2007 blijkt zelf een zeer grote ecologische voetafdruk te hebben.

  De man die milioenen verdiende met zijn film An Inconvienent Truth, blijkt in zijn huis te Nashville meer dan 20 maal de hoeveelheid elektriciteit te verbruiken vergeleken het gemiddelde Amerikaanse gezin. De cijfers over Al Gore’s enegie verbruik verdienen meer duiding vermist een Ameriaans gezin zo wie zo meer energie verbruikt dan een Vlaams gezin en vooral om dat Al Gore meerdere huizen bezit.
  In zijn huis te Nashville verbruike Al Gore in 2017 een gemiddelde van meer dan 19000 KWh per maand. Dit terwijl volgens de VREG een gemiddeld Vlaams gezin in 2017 3305 KWh per jaar verbruikt. Een eenvoudig rekensom berekent dat Al Gore evenveel verbrukt in 1 woning dan 69 gemiddelde Vlaamse gezinnen.

  Zoals reeds vermeld bezit Al Gore meerdere huizen, één huis uit zijn real estate holding is toch wel zeer opmerkelijk. Kort na het in ontvangst nemen van zijn nobelprijs, kocht Al voor de prijs van 8,9 Milioen Dollar een huis aan in het prachtige Montecito, California met zicht op de Stille Oceaan. De aankoop van een huis, dat op enkele meters boven de zeespiegel gelegen is, blijkt toch wel zeer opmerkelijk voor iemand die in 2007 voorspelde dat de Noordelijke ijskap over 5 à 7 jaar volledig zou afgesmolten zijn gedurende de zomermaanden.

  Bronnen:
  https://nationalcenter.org/ncppr/2017/08/01/al-gores-inconvenient-reality-the-former-vice-presidents-home-energy-use-surges-up-to-34-times-the-national-average-despite-costly-green-renovations-by-drew-johnso/

  https://www.worldpropertyjournal.com/featured-columnists/celebrity-homes-column-al-gore-tipper-gore-oprah-winfrey-michael-douglas-christopher-lloyd-fred-couples-nicolas-cage-peter-reckell-kelly-moneymaker-2525.php

  https://www.vreg.be/nl/energieverbruik

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=168&v=MsioIw4bvzI

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.