Prins Harry: Ik wil een “maximum” van 2 kinderen omwille van de klimaatverandering

(Foto: Her.ie)

Omwille van environmentalistische bekommernissen willen Prins Harry en Meghan Markle maximaal twee kinderen. De lage kinderwens van het koppel komt omdat ze zich ernstig zorgen zouden maken over de toekomst van de planeet.

Dat onthulde de hertog van Sussex in een interview met Jane Goodall.

Prins Harry interviewde de primatoloog voor het septembernummer van de Britse Vogue, dat door zijn vrouw Meghan Markle als gastredacteur werd uitgegeven. In het nummer wordt Laverne Cox, een man die in de war is over zijn geslacht, door Markle neergezet als “vrouw met impact“. Markle interviewde ook de voormalige Amerikaanse presidentsvrouw Michelle Obama en natuurlijk kon ook de door globalisten verafgode klimaatactiviste Greta Thunberg niet ontbreken in het nummer.

Het gesprek tussen Goodall en prins Harry wisselde van Goodalls werk met dieren naar bezorgdheden over het milieu.

“Het is gek om te geloven dat we onbeperkte economische ontwikkeling kunnen hebben op een planeet met begrensde natuurlijke grondstoffen,” zei Goodall. “Er is veel geweld en oorlog en lijden rondom de wereld van vandaag, maar we maken deel uit van de natuurlijke wereld, en als we niet kunnen leren om ermee in harmonie te leven, dan zal dit alleen maar erger worden. Er zullen nog meer conflicten komen, mensen die vechten om het laatste vruchtbare land, het laatste zoete water.”

“Waar we iedereen moeten aan herinneren is: dit zijn dingen die nu gebeuren. We beleven het al,” antwoordde prins Harry aan Goodall over het veranderende klimaat. “Wij zijn de kikker in de pan en die is al aan de kook gebracht. Dat is angstaanjagend.”

“Dit is inderdaad angstaanjagend. Vooral omdat je net een baby hebt gekregen,” merkte Goodall op.

Prins Harry begon hierop te hameren dat hij “altijd al een band en liefde voor de natuur heeft gehad.”

“Ik zie de dingen nu anders” omdat hij een kind heeft, zei hij over zijn ecologische opvattingen, “zonder twijfel, maar ik heb dat altijd al geprobeerd, nog voordat ik een kind kreeg en toen nog hoopte kinderen te krijgen…”

“Niet te veel!” onderbrak Goodall.

“Twee, maximaal!”, zo reageerde prins Harry. “Maar ik heb altijd gedacht: deze plek is geleend. En zeker, aangezien we zo intelligent zijn als we allemaal zijn, of toch zo ontwikkeld als we allemaal geacht worden te zijn, zouden we in staat moeten zijn om iets beters achter te laten voor de volgende generatie.”

Deze “volgende generatie” in Engeland zal echter ongetwijfeld te kampen hebben met de economische problemen als gevolg van een dalend geboortecijfer.

“In 2017 waren er 679.106 geboortes in Engeland en Wales, een daling van 2,5% ten opzichte van 2016 en het laagste aantal geboortes sinds 2006”, zo meldt het Britse ‘Office for National Statistics’. “In 2017 daalde het totale vruchtbaarheidscijfer voor het vijfde achtereenvolgende jaar tot 1,76 kinderen per vrouw, tegenover 1,81 in 2016.”

In juni gebruikten de hertog en hertogin van Sussex hun Instagram-account om 11 pro-LGBT-groepen te volgen ter gelegenheid van de “Pride Month”.

Prins William en Kate Middleton, wiens derde kind vorig jaar werd geboren, zouden nog meer kinderen willen. Populatie-controle-activisten hebben hen ertoe opgeroepen dit niet te doen.

Markle heeft een reputatie van een typische Hollywood-progressieveling. Volgens de (pro-abortus) Ierse journaliste Una Mulally, vertelde de hertogin haar dat ze blij was dat de Ieren er in een referendum voor kozen om abortus te legaliseren.

Meghan Markle en prins Harry zullen hun baby ‘genderfluïde’ opvoeden

Meghan Markle en prins Harry zullen naar verluidt hun baby ‘genderfluïde’ opvoeden en er “geen stereotypen” aan opleggen. Een ingewijde dicht bij het koppel vertelde aan ‘Vanity Fair’ dat de 37-jarige Meghan Markle de gasten bij haar recente New Yorkse babyborrel informeerde over het feit dat ze hun kindje op een ‘fluïde’ manier zouden willen opvoeden. “Ze sprak er openlijk over,” zei de bron tegen het tijdschrift. Britse roddelblaadjes vertellen er u alles over.

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

5 thoughts on “Prins Harry: Ik wil een “maximum” van 2 kinderen omwille van de klimaatverandering

  1. De hysterie slaat dus ook al toe aan het Britse hof. Misschien moeten al die royals en beroemdheden eens wat bescheidener gaan leven. Dan zal hun zorg(?) voor het klimaat misschien wat oprechter worden.

  2. Och hoe nobel…dan kan men nog meer asiel(geluk) zoeker binnen halen… kinderen van mensen die er al altijd wonen zijn niet meer gewenst….

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.