Edri Florka vermoord door censuurpolitie, maar Logos zal immer herrijzen!

Beste vrienden,

“Niets dat de moeite waard is, gaat zonder strijd…” Het zijn de inspirerende woorden die collega Katharina Gabriels gisteren nog tot mij sprak. Vandaag bleek ze reeds profetisch te zijn.

Want in de strijd gesneuveld… onze immer trouwe kameraad: Edri Florka.

In ons vorig bericht meldden we dat onze oorspronkelijke facebookpagina zonder verwittiging of uitleg verwijderd werd door de link-activistische moderatoren van Smoelenboek. Edri Florka werd toen de naam van een nepprofiel met als doel onze artikels op Facebook massaal te blijven verspreiden. Edri werd trouwens genoemd naar de bestuursleden van onze VZW, zijnde Erwin, Dries Florent & Katrijn. Eind mei zag Edri Florka het levenslicht, maar reeds in de eerste weekjes van zijn bestaan was hij al up-and-running om vele likes en vooral talloze shares te genereren. Dankzij Edri staan er vandaag nog DUIZENDEN gedeelde links van het Katholiek Forum op Facebook en dit uiteraard op échte profielen van échte mensen die zo ons project leerden kennen en groeiden in sympathie voor onze ideeën.

Deze tegenstand bevestigt dat we goed bezig zijn, dus doen we gewoon voort! Zo kan je vanaf vandaag een moedige tweede poging van onze nieuwe pagina liken (Gewoon doen!):

www.facebook.com/KatholiekForum2.0

Bottom line van dit verhaal: De inhoud (lees: Waarheid) waar de yuppies aangeworven binnen de sociale mediagiganten zo van gruwelen is op geen enkele manier vernietigd of verdwenen, meer nog, alles is nog steeds in haar glans te lezen op www.katholiekforum.net en via talloze mensen nog steeds gedeeld op Facebook, zodat onze artikels in de kijker gezet blijven bij een wijd publiek en dus steeds meer mensen op de hoogte raken van ons bestaan en wat belangrijkst is: op die manier de nuttige informatie oprakelen met betrekking tot de cultuurstrijd tegen de tirannie van globalistische elites, waaraan wij als kleine Katholieke verzetshaard in Vlaanderen met al onze krachten bijdragen.

We zijn nu dus wel genoodzaakt tot een onnozel kat en muisspelletje in de (inmiddels geworden) peutertuin van Suikerberg. Het zij zo. Maar, zij zijn begonnen!!!

Ernstig, het is voor ons ook vervelend om u telkens opnieuw te moeten lastigvallen met nieuwe uitnodigingen om pagina’s te liken etc. Hopelijk laat dit ongemak u niet afhaken, maar ontsteekt het daarentegen in u een heilige gramschap om ons – duidelijk tegen de wil van het globalistische systeemdenken in – te blijven volgen.

Oude kameraden zijn gesneuveld, jonge strijdmakkers zullen onvermoeid blijven opstaan om Logos uit te dragen in een wereld waar de vijanden van God zich in hun totalitair denken reeds gewonnen wanen, maar hun reeds geleden nederlaag nog niet beseffen. Ipsa conteret caput tuum!

Facebookprofielen en pagina’s komen en gaan, maar onze webstek (op onze eigen server, ver uit het bereik van alle censuursabotage :D) en het Woord dat wij er verkondigen zal tot de eindtijd niet vergaan!

Het is daarnaast niet uitgesloten dat een kamikazeleger van trolaccounts en neprofielen onze oude vriend Edri zullen vervangen in de strijd, maar omwille van veiligheidsredenen kan ik hierover enkel de slogan van Mueller in de mond nemen: I can’t get into that. 😉

Wat ik alvast wel heel open mag verklaren, is dat onze organisatie volop in gesprek is met potentiële nieuwe medewerkers/redacteurs en dat toekomstplannen zich (nu het toch heet is) volop aan het smeden zijn. Door wars van censuurtirannie onze webstek koppig te blijven volgen (en de statistieken tonen aan dat u dat doet, waarvoor dank!), zullen wij morgen nóg meer dan vandaag een luis in de pels zijn voor alle agenten van de anti-Logos die geloven dat ze ons volk nog veel langer in duisternis en dwaling kunnen gijzelen.

Logos zal herrijzen, waardoor massale volksverlichting alle naties tot opstand zal voeren en de macht van de synagoge van Satan zál verdwijnen in de wereld!

Met al dat gedoe… Worden wij nu de Vlaemsche IN-FO-WA-RS?????
(jeweetwel, de naam die je nooit boven een algoritmeradar voluit mag uitspreken, wil je ‘deplatforming’ vermijden…)

Met de beproevingen die de laatste periode ons pad doorkruisten kan ik maar één ding concluderen:

Deus vult!

Dries Goethals,
Voorzitter Katholiek Forum

P.S.: We waren reeds overtuigd dat het volgen van onze nieuwsbrief (waar Facebook uiteraard geen vat op heeft) u aan de juiste kant van de geschiedenis plaats, maar door de duivelse manier waarop wij vervolgd worden, beseffen we nu nog beter dat onpartijdigheid hoegenaamd ook niet bestaat in de eeuwigheid. Bij deze van harte aanbevolen:

Katholiek Forum – Nieuwsbrief

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

14 thoughts on “Edri Florka vermoord door censuurpolitie, maar Logos zal immer herrijzen!

 1. Ik kom niet op Facebook dus ik heb daar geen last van, ik kom ook niet op Twitter want ik moet die zever niet hebben, als je leest wat daar allemaal opstaat ? En het wordt dan ook nog is gecontroleerd door de veiligheid diensten , dus ik bedank ervaar.

 2. Gezegend is het land
  waarover God regeert.
  Het volk dat Hij zich tot erfdeel verkoos!
  — Psalm 33:12
  Tot dit volk behoren niet de aborteurs en andere euthanasisten, verblinde hedonisten en andere godsontkenners, moslims, en de allerergsten: geestelijken die ondanks hun uitverkorenheid nochtans het eigen volk misleiden en de zielen doen buigen voor verduiveld modernisme, humanisme, socialisme en naturalisme!
  Christenen hebben Christus als ‘Face’, geen heidens facebook.

 3. Doe zo voort en kijk niet om zou Heere GOD zeggen.
  Zo ken ik jullie naarstig verder werken voor de heer, tot het uiteinde der wereld.
  Hoe en waar en dat ge het doet speelt geen rol beste vrienden.
  Laten wij het woord Gods verkondigen voor onze Heer, ik doe dit ook op mijn eigen manier over de gehele wereld en krijg regelmatig goede respons.
  Dat doet mij enorm veel deugd.
  Wees steeds alert, weet dat de vijand op de loer ligt u te grazen te nemen.

 4. Ik ben verder niet betrokken bij jullie site, ook niet katholiek, maar ik kreeg een vriendschapsverzoek van deze Elisabeth Paternoster. Zij bestaat dus niet? Een katholieke fb friend heeft het verzoek wel aangenomen. Opvallend was reeds, weinig inhoud op dit profiel. Wanneer dit vaker gebeurt schijnt er eerder prostitutie achter schuil te gaan. Dat lijkt hier dus niet. Wat zit erachter zo een vriendschapsverzoek? Kunt u me antwoorden op mijn mail? Ik weet niet of ik dit nog verder volgen zal, in de praktijk.

 5. Doe maar gerust voort, Katholiek forum. Bovendien een gemeende proficiat.

  Dank zij het forum blijft het Vl en NL volk alert voor wat er in onze geliefde KK gebeurt.

  En de laatste zin van dit artikel “met de beproevingen die de laatste periode ons pad doorkruisten ” is een argument temeer om dat woord ‘beproeving’ in de duivelse Griekse vertaling van het mooie gebed van Onze Heer Jezus tot Zijn en onze Vader niet uit te spreken. Nogmaals: foei aan de bisschoppen die zulks goedgekeurd hebben!

 6. ☩JMJ☩

  Facebook moet eigenlijk aanzien worden als een vijandige macht die vanuit de VS Europa met Amerikaans breinrot koloniseert. Suikerberg en zijn goblins proberen de gedachtengang van de Europese bevolking te manipuleren in ondersteuning aan plaatselijke revolutionaire mediaplatformen zoals de VRT. Die geestenvergiftigende satan moet buitengejaagd worden, tezamen met de walgelijke McDonald’s-keten en andere toxische vuiligheid die van de kusten van Murricah over de Atlantische Oceaan naar onze landen gedreven komt.

 7. Benjamin, als ik nu eens een hamburger eet bij McDonalds, moet ik dat dan gaan biechten ? 🙂

  NB : Ik ben akkoord dat het geen al te gezonde voeding is, maar moeten we nu werkelijk alles gaan verketteren ?

 8. Ave,

  U heeft wel mijn comment geplaatst, maar ik meen dat op de site over die moord op…een opmerking uwerzijds over Elisabeth Paternoster weg is. Ik wou u hierover mailen maar uw contactformulier weigert dienst.

  Even heb ik gechat met Paternoster, maar haar chat is door fb weggehaald en haar profiel kennelijk ook.

  Kunt u me nu een en ander verklaren?

  Groet

  Stephan Vollenberg

 9. Wel ja, natuurlijk Stinus! Hamburgers zijn ecologisch beschouwd zéér pernicieus, daar rundvlees op inefficiënte wijze wordt geproduceerd en koeien veel schadelijke gassen achterlaten in de atmosfeer. Aangezien de paus de gelovigen in heel de wereld bovendien opgeroepen heeft om de zonden die ze begaan hebben tegenover het klimaat te erkennen, resteert er dus maar één oplossing na een bezoekje aan McDo.. Benjamin heeft dat allemaal goed in de smiezen.

  Ik weet overigens niet precies hoe het met de kippen zit, maar je zou anders ook gewoon nuggets kunnen bestellen. Mijn jongste dochter, jonger nog dan ons aller Greta, is daar ook verzot op. Enfin, hoe dan ook: smakelijk eten.

  1. ☩JMJ☩

   Geen klimaatreligie voor mij, Paul; alleen de Katholieke Religie. De Allerheiligste Drievuldigheid heeft al vele mirakelen gedaan, maar de afgod Gaia van de natuurpantheïsten nog geen enkel. Een goed biefstuk is trouwens zeer welkom, maar dan wel eigenhandig gebakken, en zeker gene boecht van McDonald’s; men zou braakneigingen krijgen van er aan te denken. Wie weet wat wordt er trouwens in die ‘hamburgers’ gedraaid? Er zijn mottige verhalen over te horen.

   De Amerikaanse ketens doen onze Europese culinaire tradities kapot; weg ermee. Mijn vernoeming van McDonald’s was echter slechts en passant; het algemeen onderwerp van mijn schrijven was de mentale, stultificerende kolonisering van het Europees vasteland door de VS, waarvan McDonald’s een symbool en een onderdeel is.

 10. Ik heb mijn bekomst van klimaathysterici die maar steeds met het vingertje schudden. Eet je dit of doe je dat : het is altijd slecht voor het klimaat, en als het dat niet is, dan is het wel slecht voor je cholesterol. Straks mogen we zelfs niet meer bestaan. Want enkel een dode heeft voetafdruk nul.

 11. ‘Mijn vernoeming van McDonald’s was echter slechts en passant’

  I know I know Benjamin, maar ik vond de retorische vraag van AGS te kostelijk om niet te reageren 🙃

 12. hallo,

  Hopelijk lukt het nu wel u te contactformailen. U plaatst wel mijn comments nav een fb vriendschapsverzoek van Elisabeth Paternoster, maar gaat er niet op in. Waarom niet? Ik heb heel kort met haar gechat maar haar chat is weggehaald en haar profiel ook. U heeft ook commentaar over haar van uw pagina over Edri Florka gehaald, meen ik. Hoezo? Is zij nu boos op mij of zo dat ik in een eerste commentaar u bevraag naar haar status, of ze echt bestaat? Wat is er nou rond haar en fb aan de hand?

  groet

  Stephan

  PS Dit was dus nog een poging uw contactformulier te gebruiken maar steeds zijn er meldingen dat het mislukt, probeer het later nog eens. Tja, ik denk dat ik nu een kort artikeltje ga schrijven over dit.

  1. ☩JMJ☩

   “Elisabeth Paternoster” was toch een nepprofiel om Facebook-censuur te omzeilen zoals “Edri Florka”? U lijkt moeite te hebben om tussen de lijnen te lezen… U denkt, hoop ik, toch ook niet dat er daadwerkelijk iemand genaamd “Edri Florka” fysiek vermoord werd?

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.