Probeert het Christelijke Europa zelfmoord te plegen?

 

De Katholieke Kerk wordt door de wereld belegerd. Men probeert de Kerk intern te verdelen door de gelovigen tégen elkaar uit te spelen. De Kerk onderwijst de wereld niet meer en de wereld wil Haar het liefst van al vergeten. Het startschot voor dit rampzalige proces werd gegeven met de opening van het Tweede Vaticaans Concilie. De maçonnieke, verborgen agenda van het Tweede Vaticaans Concilie had specifiek de doelbewuste ondermijning van de Katholieke Leer voor ogen. Met de – pastorale – besluiten van het Tweede Vaticaans Concilie werd het fundament onder Europa weggeslagen. Overal in Europa zit de Katholieke Kerk in de hoek waar de klappen vallen. Het onwaardige gedrag van vele priesters en bisschoppen creëert het beeld van een Kerk die in verval is. Het Katholieke Geloof lijkt in de ogen van de wereld een decadente religie, met een homofiele top in het Vaticaan die pedofielen beschermt en zich – in ware Dan Brown-stijl – verder alleen nog maar met grafschennis op het Campo Santo dei Teutonici e dei Fiamminghi bezighoudt en dus niet meer serieus genomen moet worden.

Nieuwe destructieve ideologieën zoals het militante atheïsme, dierenrechten, genderisme, het klimaatalarmisme en het opengrenzenbeleid ontmantelen verder de Christelijke Identiteit van Europa. De gelovigen gaan gebukt onder de gesel van het postmoderne, cultuur-marxistische masochisme, waarin groen-links de ‘nuttige idioten’ levert voor de organisatie van het islamistische offensief tégen Europa. De cultuurmarxisten laten geen kans voorbijgaan om de Europese geschiedenis, literatuur, architectuur en kunst voortdurend te bagatelliseren of belachelijk te maken. Men wil alleen maar de ijsberen redden, terwijl de doorsnee Europese burger, die alleen maar aan ‘genieten’ denkt, in feite te zwak en te vadsig is om zichzelf voort te planten.

De Westerse, Christelijke beschaving wordt bespot en verkeert in staat van ontbinding. Onze politici en bisschoppen vliegen met veel plezier naar Marrakesh en Lampedusa om daar de zogenaamde ‘vluchtelingen’ welkom te heten, terwijl men feitelijk alleen maar de illegale migratie promoot. Echter, op bijeenkomsten van de Lega van de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini klinkt tegenwoordig al boegeroep van zodra paus Franciscus’ naam hardop wordt genoemd. Secularisering, immigratie, multiculturalisme en islamisering worden door de elite voorgesteld alsof ze onvermijdelijk zouden zijn. Europa zou er tevens ‘baat’ bij hebben, terwijl iedereen toch weet, dat onze hedendaagse maatschappij nu al vierkant draait, met bijvoorbeeld gigantische problemen in het onderwijs en de dreigende onbetaalbaarheid van de sociale zekerheid.

Het politiekcorrecte denken, fake news en de verstikkende censuur in de media zijn massavernietigingswapens die tégen de gewone man en vrouw worden gebruikt om de wil van de elites door te drukken. De massamedia – die alleen maar aan social engineering doen door bijvoorbeeld continu abortus en euthanasie te promoten – zijn de waterdragers van de bloedigste en meest effectieve dictatuur uit de geschiedenis van de mensheid. Tegenwoordig hoeft men niemand meer te guillotineren om bepaalde ideeën uit te roeien, omdat de hoofden van de meeste mensen – dank zij de massamedia – sowieso al leeg zijn.

Deel dit artikel:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Author: Mathieu Albert

5 thoughts on “Probeert het Christelijke Europa zelfmoord te plegen?

 1. Goed artikel, ik denk juist dat dit de bedoeling is van nieuw links de identiteit van Europa te stelen en er een diversiteit van te maken zoals we kunnen lezen in het verhaal van de toren van Babel, God wil geen valse eenheid!!

 2. Volgens mij hebben wij in Nederland nog steeds een rechts kabinet. Naar mijn persoonlijke mening is het er echt niet christelijker van geworden.

 3. Een rechts kabinet ?? Het via ultra links! PVV en FvD krijgen geen enkele kans in bv de Provinciale Staten. Geen democratie meer. De agenda van de Elite / Bilderbergers moet en zal doorgedrukt worden.

 4. Als je gezond en op een volwassen manier katholiek bent kan geen enkele destructieve ideologieën je nog schaden. En wat onze kerk betreft, het is een liefdevol badplaats voor christenen die hun hart opstellen voor de Heilige Drie-eenheid en de waarheid van God. Al degene die naar de kerk komen voor ontmoeting van mensen, clericus of religieuzen zullen zwaar teleurgesteld worden, want de meeste hebben hun al te zwaar ondergedompeld in aardse oppervlakkige ideeën en zonde die ze dan ook nog eens massaal geïntegreerd hebben binnen de kerk. Met gevolg mensen die zoekend zijn en niet naar binnen keren om God te beluisteren, blijven verloren zielen en slaven van hun zonde en blijven ook bang om de waarheid van God te leren kennen dat uiteindelijk vrij maakt. En als we goed om ons heen zien dan moeten we niet ver zoeken wat de gevolgen zijn van doodzonde, instellingen, ziekenhuizen van verslaafde, zelfmoorden, depressies, burn-outs enz. liegen er niet om, dan zie je hoe geweldig onze libertijnse visie van vrije seks tot genderideologie, abortus en euthanasie die onze wereld zo bemint heeft teweeg gebracht. Ja, ze zijn zelfmoord aan het plegen al slapend. Maar, ze zijn volgens hun visie wel vrij. Vrij te kosten van jezelf en anderen. Wat een vrijheid.. Hoe geestesziek kun je niet zijn, om zulke zaken te verkondigen en dat nog als politieker, bisschop, priester, religieuze, dokter, leraar, opvoeder, ouders of wie dan ook die de maatschappij en jongeren moeten helpen met het goede in plaats met het kwade.

 5. Goede moed , geachte heer Albert,
  De Paris-Chartres bedevaart heeft anno 2019 , 20.000 jongeren op been gebracht.
  Allen in staat van genade en onder de hoge bescherming van OL Vrouw!
  Volgend jaar zal dat gewoonweg verdubbelen, de slechte (loge? ) regering van Frankrijk ten spijt.

  Voor onze bisschoppen ( en van de gehele katholieke universele wereld ) moeten we ZEKER veel bidden + ingegeven offers en verstervingen doen. Want zij hebben door hun ambt grote geloofs-verantwoordelijkheden. Idem voor Bergoglio. Tenslotte is het juist deze man die geacht wordt Jezus van Nazareth bovenal graag te zien en te belijden dat Hij de Zoon is van de ene en ware God van ALLE mensen.
  Uiteindelijk zal de almachtige rechtvaardige en volmaakte Trinitaire God iedere ziel ( universeel ) oordelen.

  Dank u wel voor uw artikel, geachte heer Albert. We leven inderdaad in moeilijke on-christelijke omstandigheden ( en in China , Afrika enz ook .) Wat bewijst dat er heden ten dage een universele gigantische vijandschap aan de gang is tussen Maria en de duivel, tussen Maria’s ware kinderen en dienaren en de kinderen en slaven des duivels.

  De rozenkrans bidden is zo nederig maar zo machtig aangenaam aan de goede God dat het de duivel doet sidderen en wegvluchten. Ja , onder de grote en efficiënte bescherming van Onze Hemelse Moeder moeten wij iedere dag opnieuw en en iedere stap opnieuw verder gaan.

  Om terug te komen op uw artikel, geachte heer Albert, wens ik dat onze hoofden ‘niet leeg zijn ‘ maar vol van genade en gebed, in een geest van eer- herstelling en in een geest van versterving, in een geest van bekering voor alle volkeren, in een geest van naastenliefde naar i e d e r e mens toe. Dat vraagt en verwacht O L Vrouw van ons, kleine gelovigen. Onze keuze en verantwoordelijkheid. Ik zal voor U en voor alle redacteurs en trouwe lezers van katholiek forum bidden. Het is immers goed dat wij katholiek bewust en alert blijven.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.