Is arrestatie van Epstein eerste pedo-dominosteen in occult seksnetwerk van globalistisch establishment?

Herinnert u zich nog PizzaGate en hoe de vermeende sekshandel van minderjarigen door linkse Amerikaanse politici allemaal achterhaalde complottheorie was volgens de media? Nu blijkt het bestaan van een pedo-netwerk gerund door de toen genoemde kringen toch geen hoax.

De miljardair Jeffrey Epstein, een goede vriend van Bill en Hillary Clinton die hen hielp om het Clinton Globale Initiatief in 2005 te lanceren, werd net een week geleden gearresteerd op beschuldiging van seksueel misbruik van minderjarige meisjes en het uitbaten van een internationale operatie van mensensmokkel.

De 66-jarige Epstein werd officieel beschuldigd met een aanklacht van sekshandel van minderjarigen (sommigen nog geen 14), gedwongen prostitutie en een aanklacht van samenzwering met als doel deel te nemen aan sekshandel van minderjarigen. Volgens de aanklacht heeft Epstein minderjarige meisjes voor grof geld seksuele handelingen laten uitvoeren. Sommige meisjes zou hij ook tegen betaling ingezet hebben om mee te werken aan zijn operatie van kinderlokking.

Speurders deden een razzia in het New Yorkse herenhuis van Epstein en ontdekten “een buitengewoon grote hoeveelheid foto’s van naakte en gedeeltelijk naakte jonge vrouwen of meisjes”. De foto’s, opgeslagen op cd’s, werden opgeborgen in een kluis en waren van wat volgens de politie “minderjarige meisjes” leken te zijn.

Epstein werd zaterdag op de luchthaven van New Jersey opgepakt, vlak nadat hij landde van een trip naar Parijs.

Een protestgroep genaamd ‘Hot Mess’ demonstreerde op 8 juli 2019 in New York voor het federale gerechtsgebouw met afbeeldingen van Jeffrey Epstein. (Stephanie Keith / Getty Images)

“Epstein heeft voor zichzelf een uitgebreid netwerk opgezet om minderjarige slachtoffers seksueel uit te buiten, en dat vaak op dagelijkse basis,” zei openbare aanklager Berman afgelopen maandag tijdens een persconferentie. De misdaden moeten plaatsgevonden hebben van 2002 tot minstens 2005. In deze aanklacht lezen we ook dat Epstein “bewust rekruteerde naar minderjarigen en hij zijn slachtoffers jonger dan 18 jaar selecteerde, doordat ze hem nadrukkelijk (op zijn vraag) hun leeftijd vertelden.”

Eerder deze week pleitte de steenrijke Amerikaanse financier onschuldig in een rechtbank in New York. Hij blijft echter aangehouden tot de borgtocht-hoorzitting die morgen (15 juli) plaatsvindt. Indien veroordeeld, kijkt hij aan tegen 45 jaar cel. De aanklagers zullen morgen vragen om hem tot aan zijn proces vast te houden want omwille van “de exorbitante rijkdom van de verdachte, zijn eigendom van en toegang tot privé-vliegtuigen die in staat zijn om internationaal te reizen, en zijn belangrijke internationale banden” is er een reëel risico dat Epstein zou proberen om weg te vluchten.

Klassenjustitie voor de superrijken

Epstein werd 12 jaar geleden (2007) al beschuldigd van seksueel misbruik van tientallen tienermeisjes in Florida. Hij vermeed de federale gevangenis door een deal te sluiten met de overheid die resulteerde in zijn veroordeling tot 13 maanden gevangenisstraf en zijn registratie als zedendelinquent. Deze wel héél minnelijke schikking, gaf hem de mogelijkheid om zes dagen per week overdag (12u/dag) naar zijn kantoor te reizen en werd verkregen met hulp van de toenmalige procureur Alex Acosta, Trumps minister van Werkgelegenheid die afgelopen vrijdag nog ontslag nam omwille van het uitbreken van dit schandaal

Epsteins inbeschuldigingstelling werd mogelijk voorspeld door Trump. Tijdens een vraag- en antwoordsessie op de ‘Conservative Political Action Conference’ in 2015, vroeg Sean Hannity aan (toen nog) presidentskandidaat Trump om zijn gedachten over Bill Clinton te delen. “Aardige vent,” zei Trump, maar hij “heeft nog veel problemen die zullen opduiken, volgens mij, door dat beroemde eiland met Jeffrey Epstein”. Trumps ministerie van justitie opende begin van het huidige jaar reeds een intern onderzoek naar hoe het eerder de aanklagers van Epstein aanpakte.

Rotheid binnen internationale hoge kringen

Naast het doneren van meer dan 140.000 dollar aan democratische kandidaten sinds de jaren ’90 en de nauwe banden met beroemdheden en machtige politici de hele wereld, bezit Epstein een aantal luxueuze eigendommen, waaronder een reuzachtig herenhuis in Manhattan en een privaat “Eiland van Zonde” in in de Caraïben. Op dat eiland zouden prostituees, minderjarige meisjes en “seksslaven” de seksuele fantasieën van de rijken en beroemdheden in de praktijk brengen. Niemand weet precies hoe Epstein zijn enorme fortuin heeft verworven.

Verschillende vooraanstaande mensen, waaronder wijlen fysicus Stephen Hawking, acteur Dustin Hoffman, de voormalige Britse premier Tony Blair en Clinton zelf – om er maar een paar te noemen – hebben het eiland bezocht of gevlogen op de “Lolita Express” privé-jet van Epstein, waarvan men nu aanneemt dat daar libertijnse seksfeestjes plaatsvonden. Volgens nieuwe berichtgevingen zou Epstein nu bereid zijn de namen prijs te geven van personen die hem betaalden voor seks met minderjarigen in ruil voor een maximale gevangenisstraf van niet meer dan 5 jaar.

Grote namen zijn hier heel vermoedelijk in het spel, want deze week berichtte bestsellerauteur Vicky Ward dat Alexander Acosta het transitieteam van Trump vertelde toen hem gevraagd werd naar zijn aanpak van Jeffrey Epsteins zaak dat “mij werd verteld dat Epstein behoorde tot de inlichtingendiensten en dat hij de zaak met rust moest laten.” Het lijkt er dus op dat hier iets veel groters achter zit. We weten inmiddels dat enkele van ‘s werelds grootste namen opgenomen zijn in Epsteins “zwarte boekje en vluchtlogboeken“, die lezen als een als een virtuele wie-is wie: Bill Clinton, Donald Trump, Larry Summers, Kevin Spacey, Prins Andrew (broer van de Britse kroonprins Charles) en Naomi Campbell hebben allemaal hun vluchten gemaakt op de privévliegtuigen van Epstein, evenals DynCorp-bonzen, CIA-agenten, leden van Clintons ministerie van Buitenlandse Zaken, Bosnische mensenhandelaars. Een bont allegaartje, maar voor alle duidelijkheid, dat betekent niet dat al die individuen betrokken waren bij het plegen van seksuele misdrijven.

Hoe pedofielen over de wereld heersen

Vergeet PizzaGate. Internationale seksmokkelbendes worden gecontroleerd door de elite. In elke grote politie-inval m.b.t. pedofilie waarbij het ritueel misbruik van kinderen aan de orde is, is het establishment verbonden. Nu PizzaGate “achterhaald” is, moet dat betekenen dat iedereen die het heeft over de verbanden tussen pedofilie en mensen in machtsposities een krankzinnige extremistische samenzweringstheoreticus moet zijn, toch? Fout!

Doofpotoperaties onthullen meer dan ze verbergen

Uit een nieuwsverslag van Fox News uit 2016 blijkt dat Bill Clinton tussen 2002 en 2003 minstens 26 keer op Epsteins vliegtuig heeft gevlogen en dit vaak nadat hij eerst de ‘secret service’ dumpte. Zo ook bleek dat Epstein 21 telefoonnummers voor Clinton had. Echter, elke verwijzing hiernaar op Epsteins Wikipedia pagina verdween begin deze week een tijdje voordat het weer werd toegevoegd. De redacteuren van Wikipedia deden er blijkbaar alles aan om de schandalige sekshandelaar Jeffrey Epstein’s connectie met Bill Clinton te verbergen terwijl ze zijn connectie met Donald Trump proberen te benadrukken. De huidige Wikipedia-pagina van Epstein vermeldt nu wel terug zijn link naar Clinton, maar wijdt meer woorden aan de veel minder directe banden van de miljardair met Donald Trump.

Het huidige artikel bevat een citaat uit 2002 van Trump over Epstein: “Ik ken Jeff al vijftien jaar. Geweldige kerel. Hij is erg leuk om bij te zijn. Er wordt zelfs gezegd dat hij net zo veel van mooie vrouwen houdt als ik, en veel van hen zijn aan de jongere kant.”

Het vermeldt echter niet dat Trump Epstein uit zijn Mar-a-Lago club schopte zodra hij ontdekte dat Epstein een jong meisje had geraakt. Daarbovenop becommentarieerde Trump afgelopen dinsdag nog de aan de gang zijnde zaak-Epstein, en zei dat hij al meer dan vijftien jaar geen contact meer heeft gehad met de beschuldigde seksmakelaar. Antwoordend op een vraag die bij hem tijdens een Ovale Office-vergadering werd gesteld, zei de Trump: “ik kende hem zoals iedereen in Palm Beach hem kende.” Niks echter daarover op Wikipedia.

De pagina vermeldt ook de bewering van advocaat Bradley Edwards niet, die één van de slachtoffers van Jeffrey Epstein vertegenwoordigde en zei dat President Trump de “enige” hooggeplaatste persoon was om hem te helpen met zijn onderzoek.

Deze hele klucht onderstreept eens te meer hoe Wikipedia niet langer een onpartijdige bewaarplaats van kennis is, maar alweer een ander partijdig instrument dat gemanipuleerd wordt om de werkelijkheid te vertroebelen.

Pedo-elites en occultisme

Dronevideo’s van Jeffrey Epsteins ‘pedo-eiland’ tonen matrassen in het ‘tempelgebouw’ en een vreemde zonnewijzer omgeven door rotsen.

De miljardair kocht zijn 75-hectare grote eiland, Little St. James (Amerikaanse Maagdeneilanden), in 1998 voor 7,95 miljoen dollar. De lokale bevolking noemden het reeds ‘orgie-eiland’ of ‘pedo-eiland’, nog voor de onthullingen van deze week.

Nieuw-vrijgegeven dronebeelden die boven het eiland werden genomen, tonen een vreemde zonnewijzer omgeven door grote rotsen.

Een kubusvormig gebouw dat bekend staat als de ‘tempel’, die ooit een gouden koepel had voordat de orkaan Irma het in 2017 van zich af haalde, lijkt te worden gerenoveerd en heeft twee matrassen vanbinnen.

De houten deur op de structuur van het gebouw lijkt ontworpen om mensen binnen te houden, in plaats van mensen buiten te houden.

Interessant is dat de tempel tussen 2009 en 2013 gebouwd werd, dus ná de hierboven genoemde minnelijke schikking die Epstein (in 2007) maakte met het Amerikaanse gerecht.

Bekijk deze dronebeelden hieronder:

De ‘tempel’ in betere dagen, koepel en beelden inmiddels verdwenen:


U las zonet wat de censuurdrift van globalistische elites u wil verzwijgen. Ontdek hier waarom inschrijving op onze nieuwsbrief u aan de juiste kant van de geschiedenis plaatst:

Nieuwsbrief – Katholiekforum.net

WWW.KATHOLIEKFORUM.NET
Volg ons op Twitter!
Ons tóch nog volgen op Facebook? Voeg dan Edri Florka toe als vriend! 😉
Lid worden van het Katholiek Forum? www.katholiekforum.net/lidworden

Wij zijn een VZW, zonder subsidies. De goede werking van onze vereniging is afhankelijk van uw financiële steun. Doneer daarom vandaag nog een gift op ons rekeningnummer BE16 7330 7330 7374 | Op naam van: Rooms-Katholiek Lekenforum VZW | Vermelding: Gift
Alvast bedankt en moge God u zegenen!

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

15 thoughts on “Is arrestatie van Epstein eerste pedo-dominosteen in occult seksnetwerk van globalistisch establishment?

 1. ☩JMJ☩

  Er bestaat zeker een internationaal pedosatanisch netwerk, en dat netwerk bestaat uit de diepste afdelingen van de maçonnieke, rosicruciaanse, martinistische en theosofische loges en de gnostische kerken. Uiteenlopende strekkingen in de systeempolitiek ontmoeten elkaar daar in die tempels van duisternis. Kardinaal Danneels was er ook bij; zie het getuigenis van voormalig Brussels volksvertegenwoordiger Albert Mahieu over Danneels. Door rivaliteit binnen de occulte wereld is de genoemde Albert Mahieu dat te weten gekomen; Gentse vrijmetselaars wilden met een videotape Danneels ten gronde richten zodat hij niet paus zou kunnen worden na Johannes Paulus II.

  Volgens Oswald LeWinter beheerde Michel Nihoul bezittingen van Dutroux in verschillende landen, waaronder een villa in de Caraïben waar hooggeplaatste figuren naartoe gingen om zich onopgemerkt te vergrijpen aan minderjarigen; het eiland van Epstein ligt in de Caraïben. Onder de minervale afgodstempel vernoemd in het artikel van Dries Goethals zou zich een ondergrondse structuur bevinden waar minderjarige gevangenen in kooien vastzitten. Het minervaal uilenbeeld dat voorheen op het dak stond van de afgodstempel is gelijkaardig aan het minervaal afgodsbeeld dat in de Bohemian Grove staat. De zonnewijzer heeft te maken met zonneaanbidding. De rituele prostitutie is afkomstig uit de oudheid; ook de oude Israëlieten hebben zich schuldig gemaakt aan de heidense prostitutiecultussen uit die tijd, die zij overgenomen hadden van de omringende volkeren. Vanwege die gruwelijke zonden heeft God hen toen in gevangenschap uit het land weggevoerd. De joodse leiders zijn vele eeuwen geleden, beladen met de schuld van de Godsmoord, terug vervallen tot de afgodische praktijken van hun voorvaderen, en het is dan ook geen toeval dat de joden achter de creatie van het huidig internationaal occult prostitutienetwerk zitten en het besturen (Epstein is, nota bene, zelf ook een jood).

  Wat ging Hillary Clinton in Haïti doen? Waarom verdwenen er gedurende die tijd Haïtiaanse kinderen onder de weeklachten van hun ouders? Waarom werden de Clintons gehaat in Haïti? Het antwoord is omdat zij daar kinderen ging wegroven voor het internationaal prostitutienetwerk.

  Wat Trump betreft: Die man bewoog zich reeds in de occulte kringen voordat hij aan zijn presidentiële campagne begon, en het is via die kringen dat hij de presidentsfauteuil heeft gekregen. Aan het soort van mensen die hij benoemd heeft in zijn regering is ook veel te zien. De accusaties tegen zijn persoon betreffende Epstein zijn eiland kunnen dus niet afgewimpeld worden.

  In het occult-ritueel milieu staan socialisten, “conservatieven” en neonazisten naast elkaar terwijl zij participeren in de afgrijselijke riten van de hel. Hun haat jegens God en Zijn Heilige Katholieke Kerk is hun gedeelde motivatie; het “Intrumentum Laboris” voor de geplande Amazonesynode toont duidelijk aan dat de occulte infiltranten in de Katholieke clerus het heidens pantheïsme van de geheime sekten steeds meer willen vestigen in Katholieke kerkgebouwen, en zij doen dat, zoals gezegd, uit haat jegens de God van het Katholicisme, de Enige Echte.

  1. Beste Benjamin. Ik heb het getuigenis van Albert Mahieu gelezen en het lijkt me inderdaad geloofwaardig. Lijkt, zeg ik erbij, want het is natuurlijk wel een heel erg straf (spook)verhaal. Het insinueert medeplichtigheid maar laat veel te raden over. Welke motivatie zou Danneels hebben gehad om zich in dergelijke zaken te mengen?

   1. ☩JMJ☩

    Citaat Bart: “Het insinueert medeplichtigheid maar laat veel te raden over.”

    Wie vraagt of hij op een videotape staat affirmeert impliciet dat hij aanwezig was bij het gebeuren dat gefilmd werd; het is zeer simpel. Het lijkt me ook zeer waarschijnlijk dat “Operatie Kelk” in werkelijkheid ook over de beelden op die videotape ging, zonder dat dit gezegd werd aan de bevolking. Volgens mij ging dat over rivaliteit binnen het occult milieu in België, want het waren Gentse vrijmetselaars die Danneels wilden neerhalen; mogelijk ging het over een twist tussen vrijmetselarij en een andere occulte strekking, bijvoorbeeld de gnostische OTO (“Ordo Templi Orientis”) die in Brussel zit. Danneels zou gezegd hebben dat hij niet in maçonnieke graden geïnitieerd werd, maar als dat zo is, dan is dat op zich geen ontkenning van occultisme, want Danneels (lid bij het netwerk Sankt-Gallen in het door occultisme geïnfesteerd Zwitserland) was een agent van het Rampolla-netwerk dat hier in België reeds in de dagen van Kardinaal Mercier genesteld zat, en Mariano Rampolla was lid in de OTO, hetgeen strikt gesproken geen vrijmetselaarsloge is maar daarom niet minder een tentakel van de Synagoge van Satan die tegen de Katholieke Kerk conspireert. Rampolla saboteerde het beleid van het Vaticaan, stuwde het verzet tegen het antimodernisme van St. Pius X, was de inspiratie achter de desastreuze Ralliement en zijn netwerk zou ook later achter het verbod op de Action Française gezeten hebben. Kardinaal Mercier had zijn bisschopswijding in de lijn van Rampolla*, en hij heeft tijdens zijn Mechels archiepiscopaat subtiel het Katholiek bastion in België van in de tijd van Kardinaal Dechamps ondermijnd, hetgeen geleid heeft tot de satanist Leo Suenens (zie de Pecorelli Lijst betreffende zijn maçonniek lidmaatschap) en Danneels. In zijn oorlogsdagboek uitte Koning Albert I** zich afwijzend jegens het gekoketteer van Mercier met de Franse vrijmetselaars waarmee hij de vredesplannen van de Paus dwarsboomde, en Mercier stond ook onder de nefaste invloed van Lambert Beauduin (op de website van “De Katholieke Contrareformatie in de 21ste eeuw” wordt hierover geschreven in het artikel “8. De paus, de vorst en de kardinaal” van de reeks “België in de Grote Oorlog”); ja, diezelfde Beauduin die reeds voor de pauskeuze van Angelo Roncalli gezegd had dat indien Roncalli tot paus gekozen zou worden, deze een Concilie zou convoceren om het eucumenisme te “consacreren”. Het zal niet zomaar geweest zijn dat Beauduin zijn eucumenistisch klooster, dat zich later naar Chevetogne verplaatst heeft, tijdens het archiepiscopaat van Mercier in België gevestigd had, waar het beschutting vond tegen de anti-eucumenistische doctrine van het Pausdom. Ook is het dan nog relevant op te merken dat onder Mercier de Correspondance Catholique van Alfons Jonckx veroordeeld werd door de Belgische bisschoppen, publicatie-orgaan dat verbonden was met de Sodalitium Pianum (“La Sapinière”), hetgeen onder de rechtstreekse directie van Paus St. Pius X werkte tegen de infiltratie van de H. Kerk.

    * Désiré Felicien François Joseph Kardinaal Mercier werd gewijd door Antonio Kardinaal Vico, die werd gewijd door Mariano Kardinaal Rampolla del Tindaro.

    ** Later werd Albert I, zoals de Katholieke profetes Leonie Van den Dijck (Onkerzele) gezien had, vermoord door de occulte krachten.

    Citaat Bart: “Welke motivatie zou Danneels hebben gehad om zich in dergelijke zaken te mengen?”

    Haat jegens God en Zijn Katholieke Kerk, en mogelijk ook de zucht naar macht en geld; ook is het niet alleen menselijke macht die de duivel aan zijn knechten in de occulte sekten belooft, maar hij belooft hen ook “magische krachten” en “vergoddelijking” zoals hij beloofde aan Eva, onze proto-moeder. De demonen willen het feit niet aannemen dat de Hemel ondoordringbaar is voor hen, en willen een weg vinden om de hemelpoorten te bestormen, binnen te dringen, God te onttronen en hun eigen troon te vestigen boven de sterren; zij willen geloven dat zij dergelijke waanzin kunnen verwezenlijken als zij maar een groot genoeg leger samenstellen, en met die bedoeling besturen zij de occulte sekten op aarde. Zij weten in hun binnenste dat het onmogelijk is, maar zij willen het niet aannemen.

    In het eerste deel van de twintigste eeuw was er onder de anti-maçonnieke schrijvers in West-Europa een consensus bereikt over de stelling dat de occulte sekten rechtstreekse opdrachten krijgen van de demonen tijdens hun rituelen. Jules Doinel, stichter van de “Église gnostique de France” die als “gnostische patriarch” de naam “Valentinus II” nam, heeft na zijn bekering tot het Katholicisme bevestigd dat de occultisten in direct contact staan met demonen tijdens hun riten. Ik weet niet of u Frans kunt lezen, Bart, maar het werk “Les infiltrations maçonniques dans l’Église” van Pater Emmanuel Barbier SJ toont de voorgeschiedenis (de toestand in zijn dagen dus) die geleid heeft tot de tijd van het Tweede Vaticaans Concilie en de post-conciliaire tijd die momenteel nog voortduurt maar die waarschijnlijk binnenkort beëindigd zal worden.

    Het is aan te raden om de Brieven van Jezus Christus aan de Zeven Kerken van Asia te lezen die in het Boek van Apocalyps staan, en die de gehele Kerkgeschiedenis sinds de Hemelvaart en de nog toekomstige Kerkgeschiedenis representeren. Als u gaat kijken naar wie degenen zijn die Christus in die Brieven als Zijn vijanden aanduidt, dan ziet u dat dit de joden zijn en de gnostici (in de context van die toenmalige Zeven Kerken specifiek de Nikolaïeten, maar in extensie worden alle occultisten in alle tijden sinds de Hemelvaart bedoeld), de Synagoge van Satan.

    Het oude heidendom is nooit helemaal verdwenen, maar het is meer en meer ondergronds gegaan naarmate het Christendom consolideerde in de samenleving; in de vorm van revolutionaire sekten heeft dat oude heidendom, waar het esoterisme van de loges vandaan komt, onophoudelijk geconspireerd, onder de leiding van en gefinancierd door de joodse synagogen, tegen de Katholieke Kerk, het zichtbare Rijk van God op aarde. De wanpraktijken die de Profeten in het Oude Testament veroordeelden bij de Israëlieten waren exact diegenen waarvan wij heden de occulte sekten beschuldigen. Geheel de geschiedenis sinds de Hemelvaart van Christus is een strijd tussen de Heilige Katholieke Kerk en de Synagoge van Satan, en figuren zoals Danneels waren clandestiene agenten van die laatste die de Kerk van binnenuit wilden verwoesten.

    1. Dank u voor uw antwoord Benjamin. Wanneer Danneels naar de koning gaat om hem de abortuswet te doen ondertekenen, tijdens een mis een regenboogkazuifel draagt en het homohuwelijk, dat feitelijk een grote Godsbelediging is, goedkeurt, pastoor Herroelen dwarsligt, zichzelf excommuniceert met zijn Sanct-Gallenmaffia, als opvolger van de apostelen zelfs misbruik verdoezelt en een slachtoffer naar huis stuurt…etc. Tja, dan ga je wat vermoeden. Hij was duidelijk geen vriend van de “veritatis splendor”. Misschien dat hij zijn fouten heeft ingezien en om vergiffenis gevraagd, anders bevindt hij zich volgens mij nu in minder aangenaam gezelschap. Maar of hij zijn haat tegen de ware katholiciteit gecultiveerd heeft in satanisme, met als dieptepunt zijn deelname aan genoemde seance, blijft voor mij, ondanks de aannemelijkheid van uw verhaal en dat van Albert Mahieu, toch nog enigszins speculatief. Ik hoop dat het niet waar is maar mocht het ooit blijken dat het wel waar is, dan zal het me niet zo veel meer verbazen.
     Groet.

     1. Oh, ja, ik lees geen Frans, maar dat de vrije metselmannetjes de boel naar de knoppen willen helpen is me al duidelijk genoeg; satan en zijn knechten zitten daar waar er werk te doen is immers. De vrolijke smiley clownskerk van de afgelopen 50 jaar is er een duidelijk symptoom van. Ik vertrouw ze nooit zo, die glimlachende klerkjes.

     2. ☩JMJ☩

      Citaat Bart: “misbruik verdoezelt en een slachtoffer naar huis stuurt…etc.”

      Ook voor het beruchte pedofiele “schoolboekske” waar Alexandra Colen tegen streed en de “Oecumenische Werkgroep Pedofilie” droeg Danneels verantwoordelijkheid.

      Wanneer men het onderwerp van het internationaal slavenprostitutienetwerk bestudeert, en men komt te verstaan dat georganiseerde pedofilie altijd geconnecteerd is met de georganiseerde occulte wereld, dan kan men niet langer twijfelen aan de occulte connecties van figuren zoals Danneels. De binnenkerkelijke pedofielenbeschermers brengen hun occultisme ook meer en meer expliciet naar buiten; een recent voorbeeld is het “Instrumentum Laboris” voor de komende Amazonesynode. Het lijkt er op dat Bergoglio van plan is om binnenkort als conclusie op die synode het lofprijzen van natuuraanbidding, zoals geformuleerd in dat “Instrumentum Laboris”, in een “post-synodale Apostolische Exhortatie” te gaan gieten en het wil gaan rondbazuinen alsof het geldig tot het kerkelijk magisterium zou behoren. Als dat zal gebeuren, dan is de vraag hoeveel slappe bisschoppen uit ‘gehoorzaamheid’ (lees: serviliteit) expliciete pantheïstische natuuraanbidding gaan omhelzen door zich aan het bergogliaans document te onderwerpen. Hoe ver zijn de zwakkelingen en opportunisten bereid te gaan om niet het verlies van hun mijters te riskeren?

      De enige manier om tegen het kwaad in de wereld te strijden is via Christus; door elke heilige die opstaat in de wereld verliest de duivel macht. Door heilig te worden heeft men een grote impact op de maatschappij, ofschoon de meeste mensen dat niet zien. Daarom noemden de oude monniken het anachoretenleven de strijd aanbinden met de demonen in de woestijn; zij zagen de solitaire anachoreten als de strijders op het front die de grootste impact hadden op het welvaren van de Kerk en de uitbreiding der vestiging van het Heilig Evangelie. De Onbevlekte Maagd Maria is de Draagster van de bovennatuurlijke gratie die Christus voor de mensheid bekomen heeft aan het Heilig Kruis. Met haar hulp kunnen we ongedeerd strijden tegen het kwaad om uiteindelijk de eeuwige Rust binnen te gaan.

      Citaat Bart: “Groet.”

      Wederzijds.

 2. Als u zoekt op internet naar de verschillende grote kinderpornozaken stuit u vanzelf op de site Ella’ster*. Die heeft zich helemaal ingegraven in alles wat hier mee te maken heeft. Als de maker van deze site ook maar voor een deel gelijk heeft dan zit het satanisch misbruik echt door de hele wereld verspreid en wordt het door alle lagen van de bevolking gedaan. Zelfs van mensen waar je het niet van verwacht. Omdat ik niet weet hoe betrouwbaar deze informatie is wil ik het niet delen. Ieder met een sterke maag kan zelf een kijkje op de web-site nemen.

 3. er wordt niet bijverteld dat STEIN EEN JOOD IS EN OOK DE MOSSAD IN HEEL DAT GEVAL ER OOK TUSSEN ZAT ALS OOK VELE ANDERE ODEN en zeg nu niet dat ik een anti semiet ben.zal wel in de doofpot geraken daarbij Wikipedia is ook in handen van de joden vergeet dat niet

 4. En in de apostel Paulus zijn tijd dan ? In die tijd was dat allemaal normaal hoor en daarom kon de apostel schrijven: jullie totaal anders, er is niet veel nieuws onder de zon, alles komt steeds terug.

 5. Al jarenlang bid ik iedere dag; dat door de oneindige verdiensten van het vergoten bloed en het onbeschrijfelijk lijden en sterven van onze Heer Jezus Christus, alles wat verborgen is openbaar mag worden.
  Juist hiermee, gaat een eindtijd voorspelling in vervulling
  ( Lucas 8: 16-18)

  Bidt de rozenkrans met de droevige geheimen en overweeg bij ieder geheim bovenstaande intentie.
  Door deze genade van God af te smeken en het lijden en sterven van Zijn Zoon op te dragen, bekleden we ons met de Hemelse wapenuitrusting en zullen we als kinderen van Maria het kwaad verslaan.

 6. Een nieuwe piste in dit verhaal:

  Werkte pedofiel Jeffrey Epstein voor Mossad?
  https://ahtribune.com/us/3296-did-pedophile-jeffrey-epstein-work-for-mossad.html

  Pedo Jeffrey Epstein is momenteel veel in het nieuws, hij ligt weer onder vuur. De vraag of het opmerkelijk is dat hij juist nu, of in het verleden juist niet, wordt vervolgd is een een interessante. Iets wat veel over het hoofd wordt gezien is dat seks veelvuldig door geheime diensten wordt gebruikt om te chanteren. Deze tak van sport wordt ook wel sexpionage genoemd. In dat licht heb ik Epstein, met zijn seks-eiland en eigen vliegtuig genaamd de “Lolita” express, altijd bezien. Als een grootse operatie of tool van een of meerdere geheime diensten. Want wat er op zijn eiland gebeurde en wie daar allemaal over de vloer kwamen… dat is een goudmijn geweest voor chantage materiaal. Het zou naïef zijn te denken dat dit niet massaal zou zijn uitgebuit.

  Door Rob Arts (aka De Grijze Duif)

  https://www.facebook.com/graffitirob.arts/posts/2108586932600194

  Hieronder informatie waarbij de context van het Epstein-verhaal uitgebreid besproken wordt, in het Engels.

  Pizzagate – The Broader Implications (1 of 2)
  https://www.youtube.com/watch?v=mEC3Ztm1Nqw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1004I4ERXwz65FAMLgrLAVjXvmTyW3pxNiM9zD41SucLeib7OdY5A0Tgs

  Pizzagate – The Broader Implications (2 of 2)
  https://www.youtube.com/watch?v=q-RWlvPT0D4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Gh8dRjHdIFafgsEIcHYea7tkp1MiDRjNDma1GwQ0QL_sq_P3cvMnR84U

  Pizzagate and Sexpionage
  https://www.youtube.com/watch?v=DeEq27Qhw8s&feature=youtu.be&fbclid=IwAR260HuyWXDpqBlzaJNuW2A9dS1fl3Y2Jl6aC05wRKTojuTeCWLrvAWPKBg

  Een plausibele theorie over wat Jeffrey Epstein aan het doen was….
  https://www.moonofalabama.org/2019/07/a-plausible-theory-about-what-jeffrey-epstein-was-doing.html?fbclid=IwAR2QFfNtBUyEseFc9LU-pN7PPnkWMDMw1DH7u_yb-ihgKn5DA-qt9Nv4B70

  De waarheid over Jeffrey Epstein, Clinton en Trump (Lee Camp)
  https://www.youtube.com/watch?v=WVsTQMVOXe8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Fmj3-FMq2U0KLHT7vHbVVLsGa8t8QXGxTCFFZ1OKoJsTJ4wogVQQ1ebs&app=desktop

  Ontmoet de Kakistocratie – Tjeerd Andringa over het verslag-Corbett
  https://www.corbettreport.com/meet-the-kakistocracy-tjeerd-andringa-on-the-corbett-report/?fbclid=IwAR0Gh8dRjHdIFafgsEIcHYea7tkp1MiDRjNDma1GwQ0QL_sq_P3cvMnR84U

  1. ☩JMJ☩

   De rituele verkrachtingen worden gebruikt als chantagemechanisme om te voorkomen dat sektairen geheimen bekend maken. Ook denken de occultisten dat zij er magische krachten door krijgen; dat is wat Crowley en Julius Evola bedoelden met “sexuele magie”. Dan is er ook nog het aspect van psychische “programmering” waarin Michael Aquino een bekende figuur is.

   Nog enkele zaken in verband met het onderwerp: Het satanisme van Kardinaal Bernardin dat onlangs door toedoen van het “Church Militant” mediaplatform een besproken onderwerp geweest is onder Engelstalige Katholieken en de verhouding van Bergoglio met Gustavo Vera (de leider van een prostitutienetwerk in Argentinië) en, in die context, de moord op Natacha Jaitt.

   Alleen door de Katholieke Kerk kan het internationaal netwerk verslagen worden, want zij werd door God ingesteld om tegen het kwaad te strijden dat geestelijk van aard is. Het is dus absoluut imperatief dat iedereen de Katholieke contra-revolutie binnen de Kerk steunt, want de contra-revolutie wil de rangen van de Kerk uitgezuiverd zien opdat haar werk niet langer verhinderd wordt door corrupte pausen en bisschoppen die haar van binnenuit willen verwoesten.

 7. Als wij, als volk, iets te weten komen, dan zit daar, naar mijn idee, (altijd) vaak opzet achter van degenen die er baat bij hebben dat zoiets in het nieuws komt.
  Dan wíllen ze ( de complotmakers van de elite ) dus dat we er over spreken. Dat is dan precies de bedoeling. Zie ook: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2019/07/15/jeffrey-epstein-stroman-afgedankt/

  U moet het maar zo zien: veel wat u denkt wordt veroorzaakt/ is gegrond op/door de kennis die stiekem (op school onder andere) in uw hoofd gestopt is. Zulks krijgt men er niet eenvoudig uit, trouwens, indoctrinaties. Al het ‘nieuws’ is er op gebaseerd om u nóg meer te beïnvloeden.

  Dus is het, in mijn ogen, beter om over al die ellende juist niet te spreken of te schrijven.

  Beter is het om die lieden te negeren. De hoogste elite is nu eenmaal aan de macht, zoals de afgelopen 20 eeuwen. Men is wel benauwd voor opstand, zoals blijkt uit de geschiedenis.
  En, weet ik dit: lijfeigenschap bijvoorbeeld, is pas 220 jaar geleden per wet afgeschaft.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijfeigenschap
  Maar dat wil niet zeggen dat wij, arme drommels, ook wérkelijk vrij zijn. Wil men eten, dan zal men voor een ander moeten werken. Wie geen land heeft -want daar gaat uiteindelijk het om, denk ik, om landbezit- die zal op een of andere wijze aan zijn brood zien te komen. Er zijn nog steeds grootgrondbezitters.

  Dus die flauwekulverhaaltjes over seksuele uitspattingen van deze of gene staat niet in verhouding om waar het werkelijk om draait: Wie denk een ander dat ie is om de grond toe te eigenen?

  1. @ Rafael

   Eindelijk eens een verstandig woord op dit forum.
   Nummer 1 prioriteit voor katholieken:
   bestrijding van de cluster {banksysteem, liberalisme, democratie.}

 8. ☩JMJ☩

  Dries,

  Wellicht heeft u het al gezien, maar er wordt verslaggegeven dat Epstein dood aangetroffen werd in zijn cel. Hij is ofwel vermoord om te voorkomen dat hij van bepaalde zaken bekentenis zou afleggen, ofwel hebben de Mossad hem weggehaald en zit hij nu ergens in Tel Aviv of zo. Hij werkte immers voor de Mossad om door chantage Amerikaanse politici in het joods gareel te houden, zoals Dutroux dit in België deed en Jimmy Savile (die was ook openlijk zionistisch, zoals Epstein) in Engeland.

  Op Vrijdag 9 augustus, de dag voordat zijn dood aangekondigd werd, werd verslaggegeven over hoe Virginia Giuffre Jeffrey Epstein beschuldigde van haar als minderjarige naar hooggeplaatste politici en twee prinsen (vorstenhuizen zijn hier zoals bekend ook bij betrokken) te hebben gestuurd om door hen misbruikt te worden. Zo ‘toevallig’! Bijvoorbeeld het artikel “Jeffrey Epstein accuser implicates senators & prince in underage sex ring” (2019-08-09) van Jacquelyn Gray op Crimeonline gaat hierover.

  Donald Trump zit zelf diep in deze strontput; Adam Green van het YT-kanaal “Know More News” heeft aangetoond hoe Trump de discipel was van de sodomitische Roy Cohn, een zionistische jood zoals Epstein die banden had met de judeo-vrijmetselarij B’nai B’rith (de vrienden van de zionistische Filip Dewinter!). Obama en de Clintons waren slechts één factie van de diepe strontput, maar hij is in werkelijkheid veel groter dan dat. Mogelijk wilde Trump Epstein bekentenis doen afleggen ALLEEN van de namen van zijn politieke rivalen (zodat hij zelf buiten schot zou blijven) en had hij hem in ruil daarvoor vermindering van straf beloofd, en hebben die politieke rivalen (het Clinton-milieu) dat voorkomen door hem te vermoorden. Epstein had immers informatie en zelfs videobeelden waarmee hij het Trump-milieu én het Clinton-milieu publiekelijk ten gronde kon richten.

  In Tel Aviv wordt Trump als een “leider van Edom” gezien die de joden zal helpen bij het bouwen van een tempel op de Sionberg. Volgens de joodse rabbijnen is “Edom” synoniem met Rome en het Christendom. De islamitische invasie van Europa is volgens hen een teken dat hun joodse Antichrist in de nabije toekomst gaat verschijnen; volgens hen bevinden zij zich in een talmoedistische eschatologische eindtijd die een eeuwige joodse heerschappij zal teweegbrengen over een internationaal slavenvolk dat de joden zal aanbidden en dienen.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.