Is arrestatie van Epstein eerste pedo-dominosteen in occult seksnetwerk van globalistisch establishment?

Herinnert u zich nog PizzaGate en hoe de vermeende sekshandel van minderjarigen door linkse Amerikaanse politici allemaal achterhaalde complottheorie was volgens de media? Nu blijkt het bestaan van een pedo-netwerk gerund door de toen genoemde kringen toch geen hoax.

De miljardair Jeffrey Epstein, een goede vriend van Bill en Hillary Clinton die hen hielp om het Clinton Globale Initiatief in 2005 te lanceren, werd net een week geleden gearresteerd op beschuldiging van seksueel misbruik van minderjarige meisjes en het uitbaten van een internationale operatie van mensensmokkel.

De 66-jarige Epstein werd officieel beschuldigd met een aanklacht van sekshandel van minderjarigen (sommigen nog geen 14), gedwongen prostitutie en een aanklacht van samenzwering met als doel deel te nemen aan sekshandel van minderjarigen. Volgens de aanklacht heeft Epstein minderjarige meisjes voor grof geld seksuele handelingen laten uitvoeren. Sommige meisjes zou hij ook tegen betaling ingezet hebben om mee te werken aan zijn operatie van kinderlokking.

Speurders deden een razzia in het New Yorkse herenhuis van Epstein en ontdekten “een buitengewoon grote hoeveelheid foto’s van naakte en gedeeltelijk naakte jonge vrouwen of meisjes”. De foto’s, opgeslagen op cd’s, werden opgeborgen in een kluis en waren van wat volgens de politie “minderjarige meisjes” leken te zijn.

Epstein werd zaterdag op de luchthaven van New Jersey opgepakt, vlak nadat hij landde van een trip naar Parijs.

Een protestgroep genaamd ‘Hot Mess’ demonstreerde op 8 juli 2019 in New York voor het federale gerechtsgebouw met afbeeldingen van Jeffrey Epstein. (Stephanie Keith / Getty Images)

“Epstein heeft voor zichzelf een uitgebreid netwerk opgezet om minderjarige slachtoffers seksueel uit te buiten, en dat vaak op dagelijkse basis,” zei openbare aanklager Berman afgelopen maandag tijdens een persconferentie. De misdaden moeten plaatsgevonden hebben van 2002 tot minstens 2005. In deze aanklacht lezen we ook dat Epstein “bewust rekruteerde naar minderjarigen en hij zijn slachtoffers jonger dan 18 jaar selecteerde, doordat ze hem nadrukkelijk (op zijn vraag) hun leeftijd vertelden.”

Eerder deze week pleitte de steenrijke Amerikaanse financier onschuldig in een rechtbank in New York. Hij blijft echter aangehouden tot de borgtocht-hoorzitting die morgen (15 juli) plaatsvindt. Indien veroordeeld, kijkt hij aan tegen 45 jaar cel. De aanklagers zullen morgen vragen om hem tot aan zijn proces vast te houden want omwille van “de exorbitante rijkdom van de verdachte, zijn eigendom van en toegang tot privé-vliegtuigen die in staat zijn om internationaal te reizen, en zijn belangrijke internationale banden” is er een reëel risico dat Epstein zou proberen om weg te vluchten.

Klassenjustitie voor de superrijken

Epstein werd 12 jaar geleden (2007) al beschuldigd van seksueel misbruik van tientallen tienermeisjes in Florida. Hij vermeed de federale gevangenis door een deal te sluiten met de overheid die resulteerde in zijn veroordeling tot 13 maanden gevangenisstraf en zijn registratie als zedendelinquent. Deze wel héél minnelijke schikking, gaf hem de mogelijkheid om zes dagen per week overdag (12u/dag) naar zijn kantoor te reizen en werd verkregen met hulp van de toenmalige procureur Alex Acosta, Trumps minister van Werkgelegenheid die afgelopen vrijdag nog ontslag nam omwille van het uitbreken van dit schandaal

Epsteins inbeschuldigingstelling werd mogelijk voorspeld door Trump. Tijdens een vraag- en antwoordsessie op de ‘Conservative Political Action Conference’ in 2015, vroeg Sean Hannity aan (toen nog) presidentskandidaat Trump om zijn gedachten over Bill Clinton te delen. “Aardige vent,” zei Trump, maar hij “heeft nog veel problemen die zullen opduiken, volgens mij, door dat beroemde eiland met Jeffrey Epstein”. Trumps ministerie van justitie opende begin van het huidige jaar reeds een intern onderzoek naar hoe het eerder de aanklagers van Epstein aanpakte.

Rotheid binnen internationale hoge kringen

Naast het doneren van meer dan 140.000 dollar aan democratische kandidaten sinds de jaren ’90 en de nauwe banden met beroemdheden en machtige politici de hele wereld, bezit Epstein een aantal luxueuze eigendommen, waaronder een reuzachtig herenhuis in Manhattan en een privaat “Eiland van Zonde” in in de Caraïben. Op dat eiland zouden prostituees, minderjarige meisjes en “seksslaven” de seksuele fantasieën van de rijken en beroemdheden in de praktijk brengen. Niemand weet precies hoe Epstein zijn enorme fortuin heeft verworven.

Verschillende vooraanstaande mensen, waaronder wijlen fysicus Stephen Hawking, acteur Dustin Hoffman, de voormalige Britse premier Tony Blair en Clinton zelf – om er maar een paar te noemen – hebben het eiland bezocht of gevlogen op de “Lolita Express” privé-jet van Epstein, waarvan men nu aanneemt dat daar libertijnse seksfeestjes plaatsvonden. Volgens nieuwe berichtgevingen zou Epstein nu bereid zijn de namen prijs te geven van personen die hem betaalden voor seks met minderjarigen in ruil voor een maximale gevangenisstraf van niet meer dan 5 jaar.

Grote namen zijn hier heel vermoedelijk in het spel, want deze week berichtte bestsellerauteur Vicky Ward dat Alexander Acosta het transitieteam van Trump vertelde toen hem gevraagd werd naar zijn aanpak van Jeffrey Epsteins zaak dat “mij werd verteld dat Epstein behoorde tot de inlichtingendiensten en dat hij de zaak met rust moest laten.” Het lijkt er dus op dat hier iets veel groters achter zit. We weten inmiddels dat enkele van ‘s werelds grootste namen opgenomen zijn in Epsteins “zwarte boekje en vluchtlogboeken“, die lezen als een als een virtuele wie-is wie: Bill Clinton, Donald Trump, Larry Summers, Kevin Spacey, Prins Andrew (broer van de Britse kroonprins Charles) en Naomi Campbell hebben allemaal hun vluchten gemaakt op de privévliegtuigen van Epstein, evenals DynCorp-bonzen, CIA-agenten, leden van Clintons ministerie van Buitenlandse Zaken, Bosnische mensenhandelaars. Een bont allegaartje, maar voor alle duidelijkheid, dat betekent niet dat al die individuen betrokken waren bij het plegen van seksuele misdrijven.

Hoe pedofielen over de wereld heersen

Vergeet PizzaGate. Internationale seksmokkelbendes worden gecontroleerd door de elite. In elke grote politie-inval m.b.t. pedofilie waarbij het ritueel misbruik van kinderen aan de orde is, is het establishment verbonden. Nu PizzaGate “achterhaald” is, moet dat betekenen dat iedereen die het heeft over de verbanden tussen pedofilie en mensen in machtsposities een krankzinnige extremistische samenzweringstheoreticus moet zijn, toch? Fout!

Doofpotoperaties onthullen meer dan ze verbergen

Uit een nieuwsverslag van Fox News uit 2016 blijkt dat Bill Clinton tussen 2002 en 2003 minstens 26 keer op Epsteins vliegtuig heeft gevlogen en dit vaak nadat hij eerst de ‘secret service’ dumpte. Zo ook bleek dat Epstein 21 telefoonnummers voor Clinton had. Echter, elke verwijzing hiernaar op Epsteins Wikipedia pagina verdween begin deze week een tijdje voordat het weer werd toegevoegd. De redacteuren van Wikipedia deden er blijkbaar alles aan om de schandalige sekshandelaar Jeffrey Epstein’s connectie met Bill Clinton te verbergen terwijl ze zijn connectie met Donald Trump proberen te benadrukken. De huidige Wikipedia-pagina van Epstein vermeldt nu wel terug zijn link naar Clinton, maar wijdt meer woorden aan de veel minder directe banden van de miljardair met Donald Trump.

Het huidige artikel bevat een citaat uit 2002 van Trump over Epstein: “Ik ken Jeff al vijftien jaar. Geweldige kerel. Hij is erg leuk om bij te zijn. Er wordt zelfs gezegd dat hij net zo veel van mooie vrouwen houdt als ik, en veel van hen zijn aan de jongere kant.”

Het vermeldt echter niet dat Trump Epstein uit zijn Mar-a-Lago club schopte zodra hij ontdekte dat Epstein een jong meisje had geraakt. Daarbovenop becommentarieerde Trump afgelopen dinsdag nog de aan de gang zijnde zaak-Epstein, en zei dat hij al meer dan vijftien jaar geen contact meer heeft gehad met de beschuldigde seksmakelaar. Antwoordend op een vraag die bij hem tijdens een Ovale Office-vergadering werd gesteld, zei de Trump: “ik kende hem zoals iedereen in Palm Beach hem kende.” Niks echter daarover op Wikipedia.

De pagina vermeldt ook de bewering van advocaat Bradley Edwards niet, die één van de slachtoffers van Jeffrey Epstein vertegenwoordigde en zei dat President Trump de “enige” hooggeplaatste persoon was om hem te helpen met zijn onderzoek.

Deze hele klucht onderstreept eens te meer hoe Wikipedia niet langer een onpartijdige bewaarplaats van kennis is, maar alweer een ander partijdig instrument dat gemanipuleerd wordt om de werkelijkheid te vertroebelen.

Pedo-elites en occultisme

Dronevideo’s van Jeffrey Epsteins ‘pedo-eiland’ tonen matrassen in het ‘tempelgebouw’ en een vreemde zonnewijzer omgeven door rotsen.

De miljardair kocht zijn 75-hectare grote eiland, Little St. James (Amerikaanse Maagdeneilanden), in 1998 voor 7,95 miljoen dollar. De lokale bevolking noemden het reeds ‘orgie-eiland’ of ‘pedo-eiland’, nog voor de onthullingen van deze week.

Nieuw-vrijgegeven dronebeelden die boven het eiland werden genomen, tonen een vreemde zonnewijzer omgeven door grote rotsen.

Een kubusvormig gebouw dat bekend staat als de ‘tempel’, die ooit een gouden koepel had voordat de orkaan Irma het in 2017 van zich af haalde, lijkt te worden gerenoveerd en heeft twee matrassen vanbinnen.

De houten deur op de structuur van het gebouw lijkt ontworpen om mensen binnen te houden, in plaats van mensen buiten te houden.

Interessant is dat de tempel tussen 2009 en 2013 gebouwd werd, dus ná de hierboven genoemde minnelijke schikking die Epstein (in 2007) maakte met het Amerikaanse gerecht.

Bekijk deze dronebeelden hieronder:

De ‘tempel’ in betere dagen, koepel en beelden inmiddels verdwenen:


U las zonet wat de censuurdrift van globalistische elites u wil verzwijgen. Ontdek hier waarom inschrijving op onze nieuwsbrief u aan de juiste kant van de geschiedenis plaatst:

Nieuwsbrief – Katholiekforum.net

WWW.KATHOLIEKFORUM.NET
Volg ons op Twitter!
Ons tóch nog volgen op Facebook? Voeg dan Edri Florka toe als vriend! 😉
Lid worden van het Katholiek Forum? www.katholiekforum.net/lidworden

Wij zijn een VZW, zonder subsidies. De goede werking van onze vereniging is afhankelijk van uw financiële steun. Doneer daarom vandaag nog een gift op ons rekeningnummer BE16 7330 7330 7374 | Op naam van: Rooms-Katholiek Lekenforum VZW | Vermelding: Gift
Alvast bedankt en moge God u zegenen!

Deel dit artikel:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Author: Dries Goethals

Naast voorzitter van het Katholiek Forum, is Dries Goethals de voorman van de anti-cultuurmarxistische vereniging Pro Familia (www.profamilia.nl) en verantwoordelijke van de landelijke tak van de internationale pro-life-organisatie Helpers of God's Precious Infants (www.helpers.be).

7 thoughts on “Is arrestatie van Epstein eerste pedo-dominosteen in occult seksnetwerk van globalistisch establishment?

 1. ☩JMJ☩

  Er bestaat zeker een internationaal pedosatanisch netwerk, en dat netwerk bestaat uit de diepste afdelingen van de maçonnieke, rosicruciaanse, martinistische en theosofische loges en de gnostische kerken. Uiteenlopende strekkingen in de systeempolitiek ontmoeten elkaar daar in die tempels van duisternis. Kardinaal Danneels was er ook bij; zie het getuigenis van voormalig Brussels volksvertegenwoordiger Albert Mahieu over Danneels. Door rivaliteit binnen de occulte wereld is de genoemde Albert Mahieu dat te weten gekomen; Gentse vrijmetselaars wilden met een videotape Danneels ten gronde richten zodat hij niet paus zou kunnen worden na Johannes Paulus II.

  Volgens Oswald LeWinter beheerde Michel Nihoul bezittingen van Dutroux in verschillende landen, waaronder een villa in de Caraïben waar hooggeplaatste figuren naartoe gingen om zich onopgemerkt te vergrijpen aan minderjarigen; het eiland van Epstein ligt in de Caraïben. Onder de minervale afgodstempel vernoemd in het artikel van Dries Goethals zou zich een ondergrondse structuur bevinden waar minderjarige gevangenen in kooien vastzitten. Het minervaal uilenbeeld dat voorheen op het dak stond van de afgodstempel is gelijkaardig aan het minervaal afgodsbeeld dat in de Bohemian Grove staat. De zonnewijzer heeft te maken met zonneaanbidding. De rituele prostitutie is afkomstig uit de oudheid; ook de oude Israëlieten hebben zich schuldig gemaakt aan de heidense prostitutiecultussen uit die tijd, die zij overgenomen hadden van de omringende volkeren. Vanwege die gruwelijke zonden heeft God hen toen in gevangenschap uit het land weggevoerd. De joodse leiders zijn vele eeuwen geleden, beladen met de schuld van de Godsmoord, terug vervallen tot de afgodische praktijken van hun voorvaderen, en het is dan ook geen toeval dat de joden achter de creatie van het huidig internationaal occult prostitutienetwerk zitten en het besturen (Epstein is, nota bene, zelf ook een jood).

  Wat ging Hillary Clinton in Haïti doen? Waarom verdwenen er gedurende die tijd Haïtiaanse kinderen onder de weeklachten van hun ouders? Waarom werden de Clintons gehaat in Haïti? Het antwoord is omdat zij daar kinderen ging wegroven voor het internationaal prostitutienetwerk.

  Wat Trump betreft: Die man bewoog zich reeds in de occulte kringen voordat hij aan zijn presidentiële campagne begon, en het is via die kringen dat hij de presidentsfauteuil heeft gekregen. Aan het soort van mensen die hij benoemd heeft in zijn regering is ook veel te zien. De accusaties tegen zijn persoon betreffende Epstein zijn eiland kunnen dus niet afgewimpeld worden.

  In het occult-ritueel milieu staan socialisten, “conservatieven” en neonazisten naast elkaar terwijl zij participeren in de afgrijselijke riten van de hel. Hun haat jegens God en Zijn Heilige Katholieke Kerk is hun gedeelde motivatie; het “Intrumentum Laboris” voor de geplande Amazonesynode toont duidelijk aan dat de occulte infiltranten in de Katholieke clerus het heidens pantheïsme van de geheime sekten steeds meer willen vestigen in Katholieke kerkgebouwen, en zij doen dat, zoals gezegd, uit haat jegens de God van het Katholicisme, de Enige Echte.

 2. Als u zoekt op internet naar de verschillende grote kinderpornozaken stuit u vanzelf op de site Ella’ster*. Die heeft zich helemaal ingegraven in alles wat hier mee te maken heeft. Als de maker van deze site ook maar voor een deel gelijk heeft dan zit het satanisch misbruik echt door de hele wereld verspreid en wordt het door alle lagen van de bevolking gedaan. Zelfs van mensen waar je het niet van verwacht. Omdat ik niet weet hoe betrouwbaar deze informatie is wil ik het niet delen. Ieder met een sterke maag kan zelf een kijkje op de web-site nemen.

 3. er wordt niet bijverteld dat STEIN EEN JOOD IS EN OOK DE MOSSAD IN HEEL DAT GEVAL ER OOK TUSSEN ZAT ALS OOK VELE ANDERE ODEN en zeg nu niet dat ik een anti semiet ben.zal wel in de doofpot geraken daarbij Wikipedia is ook in handen van de joden vergeet dat niet

 4. En in de apostel Paulus zijn tijd dan ? In die tijd was dat allemaal normaal hoor en daarom kon de apostel schrijven: jullie totaal anders, er is niet veel nieuws onder de zon, alles komt steeds terug.

 5. Al jarenlang bid ik iedere dag; dat door de oneindige verdiensten van het vergoten bloed en het onbeschrijfelijk lijden en sterven van onze Heer Jezus Christus, alles wat verborgen is openbaar mag worden.
  Juist hiermee, gaat een eindtijd voorspelling in vervulling
  ( Lucas 8: 16-18)

  Bidt de rozenkrans met de droevige geheimen en overweeg bij ieder geheim bovenstaande intentie.
  Door deze genade van God af te smeken en het lijden en sterven van Zijn Zoon op te dragen, bekleden we ons met de Hemelse wapenuitrusting en zullen we als kinderen van Maria het kwaad verslaan.

 6. Een nieuwe piste in dit verhaal:

  Werkte pedofiel Jeffrey Epstein voor Mossad?
  https://ahtribune.com/us/3296-did-pedophile-jeffrey-epstein-work-for-mossad.html

  Pedo Jeffrey Epstein is momenteel veel in het nieuws, hij ligt weer onder vuur. De vraag of het opmerkelijk is dat hij juist nu, of in het verleden juist niet, wordt vervolgd is een een interessante. Iets wat veel over het hoofd wordt gezien is dat seks veelvuldig door geheime diensten wordt gebruikt om te chanteren. Deze tak van sport wordt ook wel sexpionage genoemd. In dat licht heb ik Epstein, met zijn seks-eiland en eigen vliegtuig genaamd de “Lolita” express, altijd bezien. Als een grootse operatie of tool van een of meerdere geheime diensten. Want wat er op zijn eiland gebeurde en wie daar allemaal over de vloer kwamen… dat is een goudmijn geweest voor chantage materiaal. Het zou naïef zijn te denken dat dit niet massaal zou zijn uitgebuit.

  Door Rob Arts (aka De Grijze Duif)

  https://www.facebook.com/graffitirob.arts/posts/2108586932600194

  Hieronder informatie waarbij de context van het Epstein-verhaal uitgebreid besproken wordt, in het Engels.

  Pizzagate – The Broader Implications (1 of 2)
  https://www.youtube.com/watch?v=mEC3Ztm1Nqw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1004I4ERXwz65FAMLgrLAVjXvmTyW3pxNiM9zD41SucLeib7OdY5A0Tgs

  Pizzagate – The Broader Implications (2 of 2)
  https://www.youtube.com/watch?v=q-RWlvPT0D4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Gh8dRjHdIFafgsEIcHYea7tkp1MiDRjNDma1GwQ0QL_sq_P3cvMnR84U

  Pizzagate and Sexpionage
  https://www.youtube.com/watch?v=DeEq27Qhw8s&feature=youtu.be&fbclid=IwAR260HuyWXDpqBlzaJNuW2A9dS1fl3Y2Jl6aC05wRKTojuTeCWLrvAWPKBg

  Een plausibele theorie over wat Jeffrey Epstein aan het doen was….
  https://www.moonofalabama.org/2019/07/a-plausible-theory-about-what-jeffrey-epstein-was-doing.html?fbclid=IwAR2QFfNtBUyEseFc9LU-pN7PPnkWMDMw1DH7u_yb-ihgKn5DA-qt9Nv4B70

  De waarheid over Jeffrey Epstein, Clinton en Trump (Lee Camp)
  https://www.youtube.com/watch?v=WVsTQMVOXe8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0Fmj3-FMq2U0KLHT7vHbVVLsGa8t8QXGxTCFFZ1OKoJsTJ4wogVQQ1ebs&app=desktop

  Ontmoet de Kakistocratie – Tjeerd Andringa over het verslag-Corbett
  https://www.corbettreport.com/meet-the-kakistocracy-tjeerd-andringa-on-the-corbett-report/?fbclid=IwAR0Gh8dRjHdIFafgsEIcHYea7tkp1MiDRjNDma1GwQ0QL_sq_P3cvMnR84U

  1. ☩JMJ☩

   De rituele verkrachtingen worden gebruikt als chantagemechanisme om te voorkomen dat sektairen geheimen bekend maken. Ook denken de occultisten dat zij er magische krachten door krijgen; dat is wat Crowley en Julius Evola bedoelden met “sexuele magie”. Dan is er ook nog het aspect van psychische “programmering” waarin Michael Aquino een bekende figuur is.

   Nog enkele zaken in verband met het onderwerp: Het satanisme van Kardinaal Bernardin dat onlangs door toedoen van het “Church Militant” mediaplatform een besproken onderwerp geweest is onder Engelstalige Katholieken en de verhouding van Bergoglio met Gustavo Vera (de leider van een prostitutienetwerk in Argentinië) en, in die context, de moord op Natacha Jaitt.

   Alleen door de Katholieke Kerk kan het internationaal netwerk verslagen worden, want zij werd door God ingesteld om tegen het kwaad te strijden dat geestelijk van aard is. Het is dus absoluut imperatief dat iedereen de Katholieke contra-revolutie binnen de Kerk steunt, want de contra-revolutie wil de rangen van de Kerk uitgezuiverd zien opdat haar werk niet langer verhinderd wordt door corrupte pausen en bisschoppen die haar van binnenuit willen verwoesten.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.