GELEKT: Google labelt prominente conservatieven als nazi’s

Een dag na de schokkende onthullingen die ‘Project Veritas’ deed over de politieke agenda die Google doorvoert, lekte een nieuw document uit waarin leden van Googles afdeling ‘transparantie en ethiek’ de prominente joodse conservatieven Ben Shapiro en Dennis Prager labelt als “nazi’s”, samen ook met de Canadese psycholoog Jordan Peterson.

Deze e-mail (geschreven door Google-werknemer Liam Hopkins) werd gelekt naar Veritas na hun reportage van afgelopen maandag, waarin een undercover-journalist een hooggeplaatste Google-medewerker (Jen Gennai) filmde die toegaf dat het bedrijf haar algoritmen manipuleert voor de verkiezingen van 2020 om de “volgende Trumpsituatie” te voorkomen.

Deze e-mail werd blijkbaar verzonden als deel van de interne communicatie binnen Googles afdeling ‘transparantie en ethiek’ met de mededeling dat de inhoud van PragerU, Jordan Peterson en Ben Shapiro voortaan niet meer weergegeven mag worden tussen de “aangeraden video’s” die gebruikers te zien krijgen.

Project Veritas

“….als we begrijpen dat PragerU, Jordan Peterson, Ben Shapiro en anderen nazi’s zijn die de hondenfluitjes* gebruiken….”, staat in de e-mail te lezen. “Ik denk niet dat het correct identificeren van extreemrechtse inhoud onze mogelijkheden te boven gaat. Maar als dat zo is, waarom gaan we dan niet akkoord met het voorstel van Meredith om de suggestiefunctie (“aangeraden video’s”) voor hen uit te schakelen?”

Gelekte interne e-mail binnen Google

* “Hondenfluitjes” is een term voor gecodeerde politieke taal die één ding betekent voor de algemene bevolking, maar voor specifieke groepen bijkomende betekenissen heeft.

Bron: Project Veritas (klik op de link om de gelekte e-mail in groter formaat te zien)

Veritas merkte ook op dat Jen Gennai, de hierboven genoemde hooggeplaatste Google-medewerker (leidinggevende) die op een verborgen camera betrapt werd, daarna (uiteraard valselijk) nog verklaarde in een blogbericht op ‘Medium‘ dat “Google geen weet heeft van politieke ideologie in binnen haar rangen.” 

“Ik denk niet dat het correct identificeren van extreemrechtse inhoud onze mogelijkheden te boven gaat,” toont natuurlijk net het tegenovergestelde aan, samen met het voorstel dat de verzender deed “de suggestiefunctie voor hen uit te schakelen.”

Ondertussen bij Google:


U las zonet wat de censuurdrift van globalistische elites u wil verzwijgen. Ontdek hier waarom inschrijving op onze nieuwsbrief u aan de juiste kant van de geschiedenis plaatst:

Nieuwsbrief – Katholiekforum.net

WWW.KATHOLIEKFORUM.NET
Volg ons op Twitter!
Ons tóch nog volgen op Facebook? Voeg dan Edri Florka toe als vriend! 😉
Lid worden van het Katholiek Forum? www.katholiekforum.net/lidworden

Wij zijn een VZW, zonder subsidies. De goede werking van onze vereniging is afhankelijk van uw financiële steun. Doneer daarom vandaag nog een gift op ons rekeningnummer BE16 7330 7330 7374 | Op naam van: Rooms-Katholiek Lekenforum VZW | Vermelding: Gift
Alvast bedankt en moge God u zegenen!

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

2 thoughts on “GELEKT: Google labelt prominente conservatieven als nazi’s

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.