ONTHULD: Google “besliste” dat Donald Trump niet herverkozen mag worden

UPDATE: GELEKT: Google labelt prominente conservatieven als nazi’s

In een undercoverreportage (inmiddels door YouTube gecensureerd !!!) onthult het conservatieve ‘Project Veritas’ schokkende bewijzen dat Google alles in het werk stelt om de komende Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 te manipuleren. Tegen alle democratische principes in, “besliste” Google dat de herverkiezing van Donald Trump ten alle koste vermeden moet worden. Een medewerker van Google getuigt zelfs dat men hiervoor zelfs “manuele” censuuroperaties op touw zet.

Uiteraard kan u de gecensureerde video in kwestie via deze webstek nog steeds integraal bekijken:

Duidelijk dat deze reportage het establishment angst aanjaagt, want Google heeft deze video meteen van YouTube laten verwijderen, maar u kunt hem hier bekijken – en gelieve deze te downloaden en te verspreiden zoveel u maar kan!

Alex Jones nam reeds een exclusief interview af met James O’Keefe (leider Project Veritas) vlak na de publicatie van de schandalige undercoverbeelden waarin Google-medewerkers hun politieke voorkeur toegeven:

James O’Keefe van Veritas poneert dat nog meer insiders bij Google klaarstaan om zich tegen de liberale agenda van de technologiereus uit te spreken. “Al deze mensen meldden zich de afgelopen 24 uur bij mij aan – steeds meer insiders”, zegt O’Keefe.

Dat Big Tech-giganten zoals vnl. Facebook, Twitter en Google (eigenaar YouTube) hun sociale mediaplatformen willen “zuiveren” van conservatieve invloeden, was reeds bekend, maar nu komen ook insiders binnen deze bedrijven (met name Google) naar buiten, zij het anoniem, om te verklaren dat deze bedrijven inderdaad doelbewust alles censureren wat ze als “rechts” beschouwen. Dat ze hun monopoliepositie misbruiken om dissidente meningen uit te roeien, ligt (Godzijdank!) ook reeds in het vizier bij president Trump:

Alles wat niet radicaal-links is, heeft morgen geen plaats meer in de wereld, als het van de globalistische elites afhangt. Miljardenbedrijf Google hoort zonder meer tot dit obscure clubje en de consignes aan hun (leidinggevende) medewerkers zijn er dan ook duidelijk aan te horen:

Aan het begin van dit korte videofragment (onderdeel van de volledige reportage) horen we Jen Gennai, het hoofd van ‘Responsible Innovation’, de afdeling binnen Google verantwoordelijk voor de implementatie van artificële intelligentie (AI) en aanverwante technologieën. In de video zegt Gennai dat Google er hard aan werkt om te “voorkomen” dat verkiezingsresultaten van 2016 zich in 2020 herhalen.

Politieke inmenging: niet Rusland, wél Google

Een andere insider binnen Google, die anoniem met ‘Project Veritas’ sprak, beweert dat YouTube videomakers discrimineert als zij niet voldoen aan de politieke criteria van de technologiegigant.

Deze insider legt uit dat Google en YouTube termen als “machine learning fairness” gebruiken om een glans van neutraliteit te geven aan hun inspanningen om inhoud te onderdrukken die in tegenspraak zou kunnen zijn met progressieve ideologieën. Deze werknemer getuigt ook dat Google na 2016 zich doelbewust transformeerde en een bocht van 180 graden maakte:

Google is een extreem bevooroordeelde politieke machine, die erop gebrand is nooit meer iemand als Trump aan de macht te laten komen.

Hij beweert ook dat deze inspanningen zich nu uitstrekken van conservatieven tot onpartijdige commentatoren die kritiek leveren op zowel links als rechts. Via het interview met ‘Project Veritas’ verklaart deze insider:

Google richt zich op wie zij als rechtse nieuwscommentatoren beschouwen, zoals bijvoorbeeld Tim Pool, Dave Rubin, Steven Crowder, en presentatoren die werken met andere rechtse mensen en zij beslissen dat deze meningen geen brede weerklank mogen krijgen. Op die manier komen ze binnen met de duim omlaag en beslissen zo welke inhoud de gebruikers mogen zien (en welke niet…).

Censuurleger

Deze insider beweert daarenboven dat opinies zelfs handmatig vervolgd en gecensureerd worden, terwijl Google blijft claimen dat inhoud louter via algoritmes gecontroleerd wordt:

Ze voeren gedachtecontrole. Dit doen ze ook door het menselijke component toe te passen, met een leger mensen zelfs, die handmatig ingrijpen en manueel uw inhoud van hun servers verwijderen, om vervolgens te beweren dat de algoritmen dit deden. Het gaat dus zeker niet louter over de “machine learning fairness” waarover jullie zich zorgen moeten maken, maar echte mensen die hun hoofd vol hebben met deze SJW-mentaliteit (‘Social Justice Warior’). Ze doornemen alle inhoud en verwijderen die vervolgens – louter omdat ze het er niet mee eens zijn.

Zwijgen is fake news

Het is inmiddels meer dan 24 uur geleden dat ‘Project Veritas’ deze verwoestende onthullingen over Google naar buiten bracht, maar zelfs het “conservatieve” netwerk Fox News heeft nog steeds niet bericht over wat heel mogelijk het grootste verhaal van het jaar zal worden. Natuurlijk zijn zij niet de enigen die dit ‘breaking news’ negeren: vrijwel de hele mainstream-media hebben het verhaal op de zwarte lijst gezet.


U las zonet wat de censuurdrift van globalistische elites u wil verzwijgen. Ontdek hier waarom inschrijving op onze nieuwsbrief u aan de juiste kant van de geschiedenis plaatst:

Nieuwsbrief – Katholiekforum.net

WWW.KATHOLIEKFORUM.NET
Volg ons op Twitter!
Ons tóch nog volgen op Facebook? Voeg dan Edri Florka toe als vriend! 😉
Lid worden van het Katholiek Forum? www.katholiekforum.net/lidworden

Wij zijn een VZW, zonder subsidies. De goede werking van onze vereniging is afhankelijk van uw financiële steun. Doneer daarom vandaag nog een gift op ons rekeningnummer BE16 7330 7330 7374 | Op naam van: Rooms-Katholiek Lekenforum VZW | Vermelding: Gift
Alvast bedankt en moge God u zegenen!

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

11 thoughts on “ONTHULD: Google “besliste” dat Donald Trump niet herverkozen mag worden

 1. ik vrees dat dit de waarheid is. Zo moet ik niets hebben van George Soros , die man heeft koloniale ambities. Hij denkt dat hij overal in deze wereld zijn politieke en morele agenda moet opleggen. Overal waar ze komen breekt chaos uit en oorlog die mens denkt echt dat hij een godsgeschenk is voor de mensheid, en in feite is hij een vloek . Ze helpen gewoon alles om zeep .

 2. Past in het straatje van wat nu cultuurfascisme wordt genoemd. Joden, christenen bashen maar het islamfascisme de hand boven het hoofd houden. Links en islam gaan zo elkaar steunen. Links met diversiteit, genderideologie waanzin, homo-fanataci en mainstream media alleen linkse(extremisme) de boventoon laten voeren. Joden, christenen en rechtse aangelegenheden dwarsbomen en bestrijden. Zo gaat links de islamisering steunen. Laten de mensen dat doorzien en doorprikken.

  1. Wat een enorme bullshit zeg. Totaal ongefundeerd, heel erg racistisch en ontzettend discriminerend.

   Laten de mensen vooral niet naar jou luisteren.

 3. Ik vermoed dat U het niet goed begrepen heeft, beste Gert.
  Google plus die andere hier genoemde tech. reuzen, inclusief Amazon, zijn in talmud joodse handen die, evenals Soros, geen geheim maken van de joodse roots. Het is de communistische afdeling in het talmud jodendom (90% van het totaal) die de overhand heeft, tegenover de zionisten en de Israël steuners rond Trump. Wereldheerschappij is het einddoel. De talmud baronnen van Wallstreet en de City willen een wereld naar hun beeld en gelijkenis, dwz. het wereld beeld van satan. Daartoe leveren de talmud bankiers de onbeperkte middelen om het Christendom en de westerse, Europese beschaving te vernietigen. Zij benutten de intrinsieke geneigdheid tot het kwade in de mensheid. Zij buiten uit de morele zwakheid in ieder mens, hoe en waar mogelijk. Dat streven is niet nieuw, maar zou oud als de Gods moord op Golgotha. Als het Christendom niet heerst, heerst de Synagoge van satan (Ap. 2:9,3:9). Het is God en Zijn Kerk van altijd, of de duivel.
  Met de modernistische ontkerkelijking, is de mens zijn eigen god geworden. En met de gevolgen van dat vervloekte V2 concilie (1962), zijn we aardig op weg. Het getrokken geestelijk vacuum, heeft de poort naar de hel op een kier gezet en de grote joodse super bedrijven, waaronder Hollywood en alle MSM media, trachten die kier uit alle macht verder open te duwen.

 4. Hallo Jules van Rooyen,
  Het tweede Vaticaans concilie is helemaal niet vervloekt. Wel kan je stellen dat de teksten ervan dikwijls verdraaid of verkeerd geïnterpreteerd werden. Reeds paus Paulus VI klaagde daarover.

 5. Nog een nabrander, beste lezers. Om iedere verwarring te vermijden, mag ik U verwijzen naar Mt. 7, 15 : 20, over de “valse profeten” :
  In vroeger tijden waren dat de jood Arius, eeuwen later, de leerling van twee rabbijnen, de monnik Luther, de joden Huss, Calvin (Cohen) en Zwingli, om maar de belangrijkste te vermelden.
  In onze tijd, zijn het de gemijterde schurken die dat V2 concilie (1962-1965) hebben georganiseerd, waaronder de communist en vrijmetselaar Roncalli, alias paus Johannes XXIII (+1962), de joodse vrijmetselaar en praktizerend homosexueel, Montini, alias paus Paulus VI (+1978) en tenslotte, al diegenen onder hen die aan dat concilie hebben meegewerkt, en al diegenen onder hen die daarna, de “geest” van dat concilie hebben geïntroduceerd, teneinde de collaboratie met de duivel te kunnen prolongeren om zoveel mogelijk trouwhartige of naïeve gelovigen in het V2 kielzog te kunnen mee sleuren.
  De katholieke Franse held en schrijver – filosoof Jean Madiran, verwijdt de FR bisschoppen, de V2 ramp, als volgt, in 1968 :
  “Vous aviez rejeté la CONTESTATION CHRETIENNE, celle du Syllabus et d’un siècle d’encycliques prophétiques, de Pius IX à Pius XII, vous l’aviez rejetée au point de la méconnaitre, de vous y rendre étrangers, de n’y plus rien comprendre et enfin de l’oublier, il ne vous restait rien, vous aviez les mains vides, il ne vous restait que votre intarissable verbiage de néant, vos harminicas doctrinaux et vos mandolines pastorales. Il ne vous restait que la possibilité d’un ralliement honteux à la CONTESTATION MARXISTE. Ce que vous avez fait.
  Vous êtes des misérables.” (p. 257, L’hérésie du XXe siècle.”)
  Hij sprak tot de valse profeten van Matheus :
  Mt. 7, 15:20,
  “Wacht U voor valse profeten, die tot U komen in schaapskleren, maar inwendig roofgierige wolven zijn. Aan hun vruchten zult gij ze kennen. Plukt men we druiven van doornen, of of vijgen van distels ? Zo draagt iedere goede boom ook goede vruchten ; maar een slechte boom draagt slechte vruchten. Een goede boom kan geen slechte vruchten dragen, en een slechte boom geen goede vruchten. Iedere boom die geen goede vruchten draagt, zal omgehouwen worden en in het vuur geworpen. Aan hun vruchten zult gij ze dus kennen.”

 6. Hallo Jules v R,
  – Je hebt het over “de communist en vrijmetselaar Roncalli, alias paus Johannes XXIII (+1962)”. Als je in je kast echte bewijzen hebt liggen dat Johannes XXIII een vrijmetselaar was, kom er dan a.u.b. mee naar buiten. Waarom heb je dat nog niet gedaan ? Dat is toch belangrijke info voor de katholieke Kerk ? (NB : ik geloof niets van uw bewering.)
  – Je hebt het ook over “de joodse vrijmetselaar en praktiserend homoseksueel, Montini, alias paus Paulus VI (+1978)”. Zelfde opmerking. Waar zijn de bewijzen van die vrijmetselarij en die praktijk van homoseksualiteit ? In uw brandkast ? Dan nog een extra vraag bij paus Paulus VI : denk jij werkelijk dat de encycliek “Humanae Vitae” door een vrijzinnige geschreven werd ? Echte vrijzinnigen spotten met dat belangrijk en profetisch document. Wat je daar schreef raakt kant noch wal.

 7. Al meermalen hierover geschreven op dit voortreffelijke Forum, hr. Agst., zelfs nog enkele dagen terug. U blaast nogal hoog van de toren.
  Mocht U zichzelf bekend willen maken, dan kunnen we ook uw antecedenten natrekken en eventueel ook checken op de .:. ledenlijst. Meestal levert dat nieuwe gegevens op.
  Als U het naadje van de kous wilt weten over die twee gemijterde schurken, verwijs ik U naar mijn boek, “Les traverses du pouvoir”, hfdst 10, blz. 583. Daar vindt U ook de gegevens over hun companen in het kwaad, met naam en toenaam, tevens leden van de beruchte P2 loge, waarvan de leider, Licio Celli, tot 17 jr. gevangenis straf is veroordeeld geweest, waarschijnlijk wegens banden met de maffia.
  Voorts, 67 kardinalen en bisschoppen stonden op die ledenlijst, waaronder de meest bekenden, tevens hoofdrol spelers tijdens dat vervloekte V2 concilie. De P2 loge was een exclusieve en geheime loge, binnen de geheime reguliere vrijmetselarij. Montini was vanwege zijn geaardheid, een bekende met dossier, van de Romeinse politie. Tenslotte, men kan ook de namen van betrokkenen intypen op de Franse google en linken naar de francmaçonnerie. Zeer leerzaam.

 8. Hallo Jules van Rooyen. In een boek mag je de grootste onzin schrijven op basis van nattevingerwerk, zotte samenzweringstheorieën enzomeer, niemand gaat je tegenhouden. Papier is verduldig.
  Nogmaals : een hoogstaand katholiek en profetisch document zoals “Humanae Vitae”, geschreven door de heilige paus Paulus VI, daar staat een vrijmetselaar niet achter. Ze lachen met dat document of haten het. Dus je bewering dat de heilige paus Paulus VI een vrijmetselaar is, is onzin.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.