Lesbiennes steken 9-jarige zoon dood na eerdere poging van hem een “meisje” te maken door zijn geslachtsdelen af te snijden

LGBT-horror onthuld tijdens deze ‘Pride Month’

Pers en psychologen weigeren om deze misdaad te linken met homoseksueel gedrag

Moeder en partner van de overleden jongen (Foto: Braziliaanse politie)

Net op tijd voor de ‘Pride Month’ vierde een koppel lesbiennes uit Brazilië hun “ware zelf” door hun negenjarige zoon te vermoorden, die ze een jaar eerder probeerden “transgender” te maken door de geslachtsdelen van de inmiddels overleden jongen onder dwang af te snijden en er een geïmproviseerde vagina van te kerven.

Deze afschuwelijke misdaad gebeurde nog geen maand nadat Mike Adams (Natural News) openbaar deze nieuwe golf van “LGBT-progressivistische verschrikkingen” voorspelde. Adams beschreef accuraat dat “progressieve” homokoppels hun eigen baby’s zouden beginnen verminken door hun geslachtsorganen af te snijden. Deze voorspelling resulteerde ertoe dat ‘Natural News’ volledig door Facebook verwijderd werd, nadat linkse media hysterisch reageerden op deze voorspellingen. Nogmaals, Adams bleek volledig nauwkeurig te voorzien waartoe de LGBT-krankzinnigheid zal leiden.

Obsessief lesbisch gedrag

Persberichten meldden dat de 27-jarige Rosana da Silva Candido, de biologische moeder van de jongen, en de 28-jarige Kacyla Damasceno Pessao, haar lesbische partner, op 31 mei ’19 de 9-jarige Rhuan Maycon doodstaken, nadat ze een jaar de politie en kinderbescherming konden ontduiken.

De vader van de jonge Rhuan had wanhopig geprobeerd zijn zoon te redden uit de klauwen van zijn gestoorde LGBTQP-moeder en haar partner, die naar verluidt “in verschillende staten en in het hele land” bleven verhuizen om niet gepakt te worden.

Uiteindelijk slaagden de twee vrouwen er echter in om Rhuans leven te beëindigen, allemaal omdat hij van het mannelijke geslacht was en ze blijkbaar een meisje of een “transgender” wilden.

“We probeerden Rhuan te redden,” vertelde Rhuans vader aan de pers. “We publiceerden berichten op sociale media, we namen contact op met de politie en de kinderbescherming. Niemand hielp ons.”

Rhuan

Medeplichtigheid van de poco-gemeenschap

Psychologen beweerden haastig dat de misdaad geen verband houdt met homoseksueel gedrag.

Interessant, want wanneer een misdaadzaak homoseksuelen als slachtoffer lijkt aan te duiden, zullen psychologen er snel op wijzen dat de vermeende slachtoffers geleden hebben omdat ze homoseksueel waren. Wanneer de zaak negatief is voor het homoseksuele imago, wijzen ze eenvoudigweg elke homoseksuele connectie af.

De mainstream media hebben dezelfde houding aangenomen. Geen enkele vooraanstaande Braziliaanse krant, die graag stelselmatig wijst op de homofiele geaardheid van vermeende slachtoffers van zgn. “homofobe” misdrijven, heeft de twee vrouwen, schuldig aan deze gewelddadige misdaad tegen een onschuldig kind, als “lesbisch” benoemd. Idem zo voor de internationale pers.

Deze misdaad heeft Brazilië geschokt, maar de homofiele factor ervan werd goed verdoezeld en afgeschermd tegen negatieve berichtgeving in de media.

De regering-Bolsonaro, die pas dit jaar aantrad, kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de moord op de kleine Rhuan, hoewel de huidige regering misschien wel pogingen deed om iets aan deze toestand te doen, in deze eerste 5 maanden dat ze aan de macht zijn. De belangrijkste boosdoener in die vijf jaar dat de twee lesbiennes op de vlucht leefde en de jongen martelden is de kinderbescherming die onder de verantwoordelijkheid stond van de linkse president Dilma Rousseff en vervolgens Michel Temer, die niets deed.

Het linksisme, dat de overhand had in het Rousseff-tijdperk, geeft niets om de misdaden die door homoseksuelen worden gepleegd. Misschien is dat de reden waarom niemand tijdens de Rousseff-regering ertoe bewogen werd om in te gaan op de roep om hulp van Rhuans vader die zich tot de politie en de kinderbescherming wendde, maar dus van niemand hulp kreeg.

Op dit eigenste ogenblik criminaliseert het Braziliaanse Federale Hooggerechtshof de zogenaamde “homofobie”, waardoor elke kritiek op homoseksueel gedrag wordt verboden. Het sinistere resultaat van zo’n draconische wet is dat fysieke en psychologische marteling door homoseksuelen, inclusief indoctrinatie voor kinderen om mannen te haten en moord op jongens die het slachtoffer zijn van dergelijke homofiel sadisme, niet als homoseksuele misdaden kunnen worden gerapporteerd. Iedereen die de waarheid durft te vertellen, kan gearresteerd worden.

Hoewel president Jair Bolsonaro de pers terecht beschuldigt van het verzinnen van ‘fake news’, heeft tot nu toe niemand van de regering-Bolsonaro zich uitgesproken over de valse nieuwsberichten die homoseksualiteit willen loskoppelen van de marteling en moord op Rhuan.

Is de LGBTQP-beweging kwaadaardig?

Hoewel de Dilma-regering een voorkeursbehandeling gaf aan vermeende misdaden tegen homoseksuelen en misdrijven die door homoseksuelen werden gepleegd steeds heeft verdoezeld, mogen we nu hopen dat de regering-Bolsonaro na zijn dood recht zal doen aan Rhuan en zal laten zien dat homoseksuele relaties feitelijk in verband staan met perverse en gewelddadige misdaden, inclusief tegen kinderen.

De normalisatie van homoseksualiteit in Braziliaanse soapseries, muziek, films en cultuur gedurende vele jaren, heeft tot gevolg gehad dat twee vrouwen die hun lesbische obsessie en daaruit volgende fysieke en psychologische marteling als normaal beschouwden, een jongen in een “meisje” hebben veranderd en een meisje mannen heeft leren haten (cf. infra, dochter van Kacyla Damasceno Pessao).

De verslagen vertellen dat Rhuan, voordat hij vermoord werd, seksueel verminkt werd door de twee lesbiennes, die tegen zijn wil probeerden een thuisoperatie bij het arme kind uit te voeren voor een “geslachtsverandering”. Het blijkt dat Rhuan reeds een groot psychologisch trauma van zijn moeder had opgelopen (omdat ze hem duidelijk liet voelen niet te kunnen verkroppen dat hij een jongetjes was) nog voordat ze zijn penis afsneed en ze hem vermoordde op een later tijdstip. De twee lesbiennes martelden de jongen Rhuan fysiek en psychisch en dwongen hem zijn mannelijkheid te verwerpen.

Kacyla Damasceno Pessao (de lesbische partner van Rhuans moeder) heeft op haar beurt een dochter die een afkeer van mannen ontwikkelde omdat de twee lesbiennes haar ervan hebben overtuigd dat alle mannen misdadig en kwaadaardig zijn. Volgens de politie waren de twee lesbiennes ook van plan om het meisje te vermoorden, omdat ze getuige was van hun jarenlange martelingen tegen haar en haar broer.

De kleine Rhuan werd vijf jaar lang gemarteld. Lang voordat zijn penis werd afgesneden, was zijn mannelijkheid al verkracht. Toch zoeken psychologen naar een miljoen redenen voor de misdaad, maar vinden geen afdoende verklaring, omdat ze de homoseksuele band ten koste van alles vermijden. De regering-Bolsonaro mist een gouden kans om de waarheid te spreken.

De Braziliaanse kinderbescherming publiceerde eerder dat Rhuan een “soort” geslachtsveranderingsoperatie had ondergaan. “Na het verwijderen van de penis”, zei de organisatie over de lesbiennes, “naaiden ze het verminkte gebied en improviseerden ze een versie van het vrouwelijk genitaal orgaan, door een snee in de schaamstreek te maken.” Toch kon de kinderbescherming gedurende vijf jaar niets doen om Rhuan in bescherming te nemen en het leven te redden van deze jongen, die door twee sadistische lesbiennes werd gemarteld.

Daarentegen zijn de Braziliaanse gevallen berucht waarin de kinderbescherming ouders vervolgt die hun kinderen thuis lesgeven in de onderwijskeuze die internationaal “thuisonderwijs” wordt genoemd, en die volledig legaal is en in de Verenigde Staten, Europa en andere ontwikkelde landen. Zelfs het “kwaadaardige” Rusland geeft ouders de vrijheid om thuisonderwijs in te richten.

De Braziliaanse kinderbescherming vervolgt deze gezinnen, die de penissen van hun jongetjes nochtans niet afsnijden of ze niet met messteken vermoorden, zoals ze de twee lesbiennes hadden moeten vervolgen.

Er is dus in Brazilië van overheidswege meer begrip voor gestoorde lesbiennes wilden duidelijk geen jongetje, net zoals Dr. Anne Georgulas, arts bij ‘Dr. Anne Pediatrics’ in het Texaanse Coppell, geen jongetje wil. Deze anti-mannelijke sentimenten zijn kenmerkend voor de LGBTQP-sekte.

Al deze grootschalige ziekte die als “liefde” en “verdraagzaamheid” wordt rondgedragen, suggereert dat de moderne samenleving bijna aan haar einde is aanbeland. Wanneer onschuldige kinderen geen andere keuze hebben dan onderworpen te worden aan de ergste vormen van LGBTQP-indoctrinatie en aan de pedofielen die daarachter zitten, weet je dat het vuur en de zwavel op het punt staat om met wraak te regenen.

Zelfs mentaal gehandicapte kinderen worden het doelwit van LGBTQP-verslaafden voor “opname” in de “regenboog”-levensstijl. Dé meest onschuldigen onder ons, ten prooi vallen van Satans regenboogleger.

“Zo ziet demonische bezetenheid eruit”, zo duidde de breed beluisterde ‘Hal Turner Radio Show’ dit laatste afschuwelijke incident met LGBTQP-geweld tegen de onschuldige jeugd:

“Het is ook minder opvallend, met invloed op zowel het ‘liberale’ als het ‘conservatieve’ denken, en zo ongeveer elke andere anti-Christelijke stroming. De komende toorn van de Bijbelse God is een onvoorstelbare verschrikking …. Jezus zal de taak volbrengen”.

Vanwaar deze lesbische moordzuchtigheid?

Het is belangrijk om voor ogen te houden dat dit geen op zichzelf staand geval van LGBTQP-geweld tegen onschuldige kinderen is. Vorig jaar nog heeft een ander lesbisch echtpaar een moord-zelfmoord gepleegd op zichzelf en hun zes kinderen door hun gezinsauto van een Californische klif in de Stille Oceaan te rijden.

Kinderen laten adopteren door lesbiennes en homoseksuelen is kindermishandeling. Als een kind zijn volledige potentieel bereikt, zal het komen door de opvoeding van de eigen vader en moeder. Er bestaan uitzonderingen, maar die bepalen de regel niet.

Als je God in je sociale beleid omzeilt, vraag je om problemen.


U las zonet wat de censuurdrift van globalistische elites u wil verzwijgen. Ontdek hier waarom inschrijving op onze nieuwsbrief u aan de juiste kant van de geschiedenis plaatst:

Nieuwsbrief – Katholiekforum.net

WWW.KATHOLIEKFORUM.NET
Volg ons op Twitter!
Ons tóch nog volgen op Facebook? Voeg dan Edri Florka toe als vriend! 😉
Lid worden van het Katholiek Forum? www.katholiekforum.net/lidworden

Wij zijn een VZW, zonder subsidies. De goede werking van onze vereniging is afhankelijk van uw financiële steun. Doneer daarom vandaag nog een gift op ons rekeningnummer BE16 7330 7330 7374 | Op naam van: Rooms-Katholiek Lekenforum VZW | Vermelding: Gift
Alvast bedankt en moge God u zegenen!

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

13 thoughts on “Lesbiennes steken 9-jarige zoon dood na eerdere poging van hem een “meisje” te maken door zijn geslachtsdelen af te snijden

 1. Deze misdaad is uitzonderlijk. Veel belangrijker – in kwantitatieve zin- zijn de inspanningen van het haat-feminisme in de beleidssfeer. Zie bijvoorbeeld de activiteiten van de invloedrijke ‘American Psychological Association.’ Deze club publiceerde onlangs haar “Guidelines for the Psychological Practice with Boys and Men.” Deze richtlijnen behelzen de boodschap dat mannelijke eigenschappen (zoals bijvoorbeeld prestatiedrang, risico-preferentie en avonturisme) toxisch zouden zijn. Dus eigenschappen die onontbeerlijk zijn bij het bouwen en verdedigen van iedere beschaving, zijn volgens hen destructief en moeten ontraden worden. De aanbevelingen in het 36 pagina’s tellend APA-document wijzen erop dat de feministische haat-ideologie niet iets is van een paar zieke extremisten, maar dat deze nu via de beleidmakers van een professionele organisatie doordringt in de spreekkamers van god mag weten hoeveel psychologen.

  1. NOOD ALARM BERICHT AAN ALLE MENSEN: !!!!!!!!!!!!!!!alle mensen kan dit overkomen….. gelovig of niet……. BEKIJK de tijdlijn op facebook van Cora Eppinga en LEES het bericht: DE ZEGENINGEN VAN SANTO DAIME……..!!! VERSTA wat uw ogen lezen…….. wie helpen wil, helpe….. bij voorbaat dank allen. Zegen en groet allen, in de naam van Christus Jezus, die mijn wonderbare Raadsman en zelfs ook mijn Verlosser is, HAHAHAHA, ja echt! DUS…… ja!!! Er IS hoop voor allen! En iedere oprechte van hart zei: amen.

 2. In mijn ogen is de schrijver ernstig ziek. Ik word misselijk bij het lezen van het verhaal. En dan was ik al misselijk van het gebeuren op zichzelf. De schrijver die duidelijk een enorme afkeer van de LHGBT gemeenschap. Deze daad is uitgevoerd door 2 perverse mensen die kennelijk geen zoontje maar een dochterje wilden. Waarom moet dat perse als homosexuele daad gekenmerkt worden en dan ook nog zeggen dat het gemeengoed is in deze gemeenschap.
  Ik walg hiervan! van allebei de schrijver en het artikel maar ook van de mensen die deze verschrikkelijke daad hebben begaan.

  1. ☩JMJ☩

   Wilt u een zakdoekske om uw perverse, hypocriete tranen van valse verontwaardiging af te drogen, Erik?

   Hoe meer de macht van de alle-letters-van-het-alfabet-maffia zich zal uitbreiden, hoe meer dat kindermishandelingen zoals beschreven in het artikel zich zullen vermenigvuldigen, want perversiteit brengt perversiteit voort; het is een glijbaan richting benedenwaarts. Tijdens een abortus wordt een kind ook verminkt en gedood, maar dát is reeds door de zieke maatschappij aanvaard; indien men de bevolking decennia lang naar televisiereeksen zou laten staren waarin de in het artikel vernoemde kindermishandeling verheerlijkt wordt, dan zou dát ook door de maatschappij aanvaard worden, en dan zouden mensen zoals u die daar nu van gruwen als “haatsprekers” geminacht worden zoals u nu ook diegenen minacht die terecht gruwen van sodomie.

   1. Perverse, hypocriete tranen van valse verontwaardiging? Heeft u het over uw eigen reactie? Op geen enkele wijze heb ik de daad van deze twee vrouwen willen goedspreken. Dit soort misstanden zal nooit door de tv verheerlijkt worden. Het is eerder uw vertroebelde geest die dat voor mogelijk acht. Ik gruwel van deze daad. Maar ook van de schrijver die daarmee volledig onterecht concludeert dat het gemeengoed is binnen de ghlbt gemeenschap. Dat is een resultaat van zijn eigen perverse gedachte voortvloeiende uit grondig haat van deze gemeenschap.

    1. Ondeugden generen op den duur groter kwaad. Dat is de reden waarom katholieken de deugden moeten beoefenen. Maar waar het in feite om gaat, is het volgende: wat is uw standpunt t.a.v. homoseksualiteit, geslachtsverandering, porno etcetera. Zijn dat ondeugden? Of af te wijzen onordelijke gedragingen? [Waaruit dus groter kwaad kan voortkomen?]
     En over waartoe mensen in staat zijn o.i.v. mindcontrol zou ik niet zo absoluut zijn als u. Weleens gehoord van de Milgram experimenten?

    2. ☩JMJ☩

     Citaat Erik: “Op geen enkele wijze heb ik de daad van deze twee vrouwen willen goedspreken.”

     Dat heb ik ook niet gezegd; lees aandachtiger.

     Citaat Erik: “Dit soort misstanden zal nooit door de tv verheerlijkt worden.”

     Dwaze uitspraak! Dat dachten ze ook betreffende sodomie, nog maar enkele decennia geleden. Het is nog niet zo lang geleden wanneer openlijke sodomitische gebaren als strafbaar werden behandeld in de maatschappij. Men laat de bevolking jaren lang naar programma’s kijken zoals “Will & Grace”, waarmee de kijkers gekneed worden om te zeggen dat de janet van het programma de slimste en minst kwaadaardige persoon is en om sympathie voor hem te hebben, en na het verstrijken van een bepaald aantal jaren denken de kijkers dat tegennatuurlijke zonde de normaalste zaak in de wereld is, zonder te beseffen dat zij onderworpen geweest zijn en nog steeds zijn aan collectieve hersenspoelingsprogramma’s*. Joe Biden heeft enkele jaren geleden nog openlijk de joodse rabbijnen geprezen omdat zij via de televisie sodomie door de maatschappij aanvaard gemaakt hebben (ga eens kijken wie Hollywood bestuurt, indien u zelfs dat nog niet weet).

     Er zijn ondertussen “ethicisten” die pleiten voor “post-natale abortus” tot aan een bepaalde leeftijd. Wat bedoelen zij met “post-natale abortus”? Antwoord: Hetgeen die twee krankzinnige lesbischen in het artikel hierboven met de jonge Rhuan uitgestoken hebben. Volgens die “ethicisten” is men nu een “onpersoonlijke klomp cellen” zolang men nog niet het volle gebruik van het verstand bezit. Na vijftig jaren lang gehersenspoeld te zijn door die mentaliteit, gegoten in televisieprogrammering, zouden de mensen er achter lopen gelijk slachtvee, of zij zouden er minstens onverschillig tegenover staan, net zoals het in deze tijd geschied is met sodomie en het doden van kinderen in de moederschoot. Alleen een geloofsherstel binnen het Katholiek Episcopaat (hetgeen weldra onvermijdelijk zal gebeuren) zou dat hypnotisch proces van hersenspoeling kunnen tegenhouden.

     Citaat Erik: “Het is eerder uw vertroebelde geest die dat voor mogelijk acht.”

     Uw sovieteske tactieken werken niet op mij, Erik. Het is uw geest die ontwricht is, en u bent door die zelf-geïnfligeerde krankzinnigheid niet langer in staat om te zien wat normaal is en wat psychotisch geschift is. Zeggen dat sodomie normaal is, is krankzinnig. Zeggen dat zelfverminking uit haat voor het eigen geslacht normaal is, is krankzinnig. Uitleggen hoe bij wegname van de morele rem in een maatschappij die laatste ongebreideld van kwaad naar erger degenereert is NIET geschift. Nationale apostasie van het Christendom leidt altijd, zij het in stappen, terug naar de oude vormen van heidendom, waarover onze grootouders met afschuw lazen in geschiedboeken, en u bent simpelweg gefrustreerd geconfronteerd te worden met het feit dat het liberalisme dat u met uw kussen overlaadt op directe wijze leidt naar toestanden zoals beschreven in het artikel op deze pagina. De apostasie van Europa was het einde van haar beschaving; die moet nu terug opgebouwd worden en bekering tot het Christendom is daartoe essentieel.

     Citaat Erik: “Maar ook van de schrijver die daarmee volledig onterecht concludeert dat het gemeengoed is binnen de ghlbt gemeenschap. Dat is een resultaat van zijn eigen perverse gedachte voortvloeiende uit grondig haat van deze gemeenschap.”

     Uw hgohgaohgioaehgoraehgioahgoeahgioaehgoaeghbebjeibabaebeiabaiueb-‘gemeenschap’ is één van de meest ondubbelzinnige incarnaties van perversiteit, Erik, en door de taal te inverteren door de schrijver van het artikel “pervers” te noemen en tegelijkertijd uw lettermaffia ostentatief die benaming te besparen manifesteert u simpelweg uw eigen zieke geest. Griezelfiguren zoals u zijn om koude rillingen van te krijgen. De schrijver zegt niet dat alle sodomieten en lesbischen categorische voorstanders zijn van toestanden zoals het schandaal met Rhuan, maar wel dat die intrinsiek geconnecteerd zijn met die zieke leefwereld en mentaliteit en er natuurlijkerwijze uit voortvloeien. Degenen in die leefwereld die er categorisch tegen zijn trekken zich doorgaans in de praktijk trouwens niet veel aan van slachtoffers gelijk Rhuan; voormalige sodomieten die de genoemde leefwereld de rug toegekeerd hebben vertellen over hoe koud en harteloos de sodomieten zijn. Zij geven om niemand iets, maar alleen om hun eigen vuige, perverse driften waarvan zij de ongelukkige slaven zijn.

     * Al eens stilgestaan bij het aantal van mensen die zich eertijds hebben laten misleiden door de absurde mythe van vleermuismensen wonende op de maan, gecreëerd door de joodse Sir John Herschel? Het staat bekend als de “Great Moon Hoax”. De apostatische bevolking is zeer, zeer kneedbaar; democratie is het instrument waarmee men die bevolking psychisch manipuleert om te denken dat het niet door massale, institutionele en systematische hersenspoeling komt dat mensen tot de standpunten komen die zij met stupide ontvankelijkheid innemen, maar door de ‘rationele denkprocessen’ van ‘Het Volk’.

    3. [Een klein gedeelte aan de rechterzijde van mijn reactie werd afgesneden, dus ik herplaats het nog eens omwille van de leesbaarheid.]

     ☩JMJ☩

     Citaat Erik: “Op geen enkele wijze heb ik de daad van deze twee vrouwen willen goedspreken.”

     Dat heb ik ook niet gezegd; lees aandachtiger.

     Citaat Erik: “Dit soort misstanden zal nooit door de tv verheerlijkt worden.”

     Dwaze uitspraak! Dat dachten ze ook betreffende sodomie, nog maar enkele decennia geleden. Het is nog niet zo lang geleden wanneer openlijke sodomitische gebaren als strafbaar werden behandeld in de maatschappij. Men laat de bevolking jaren lang naar programma’s kijken zoals “Will & Grace”, waarmee de kijkers gekneed worden om te zeggen dat de janet van het programma de slimste en minst kwaadaardige persoon is en om sympathie voor hem te hebben, en na het verstrijken van een bepaald aantal jaren denken de kijkers dat tegennatuurlijke zonde de normaalste zaak in de wereld is, zonder te beseffen dat zij onderworpen geweest zijn en nog steeds zijn aan collectieve hersenspoelingsprogramma’s*. Joe Biden heeft enkele jaren geleden nog openlijk de joodse rabbijnen geprezen omdat zij via de televisie sodomie door de maatschappij aanvaard gemaakt hebben (ga eens kijken wie Hollywood bestuurt, indien u zelfs dat nog niet weet).

     Er zijn ondertussen “ethicisten” die pleiten voor “post-natale abortus” tot aan een bepaalde leeftijd. Wat bedoelen zij met “post-natale abortus”? Antwoord: Hetgeen die twee krankzinnige lesbischen in het artikel hierboven met de jonge Rhuan uitgestoken hebben. Volgens die “ethicisten” is men nu een “onpersoonlijke klomp cellen” zolang men nog niet het volle gebruik van het verstand bezit. Na vijftig jaren lang gehersenspoeld te zijn door die mentaliteit, gegoten in televisieprogrammering, zouden de mensen er achter lopen gelijk slachtvee, of zij zouden er minstens onverschillig tegenover staan, net zoals het in deze tijd geschied is met sodomie en het doden van kinderen in de moederschoot. Alleen een geloofsherstel binnen het Katholiek Episcopaat (hetgeen weldra onvermijdelijk zal gebeuren) zou dat hypnotisch proces van hersenspoeling kunnen tegenhouden.

     Citaat Erik: “Het is eerder uw vertroebelde geest die dat voor mogelijk acht.”

     Uw sovieteske tactieken werken niet op mij, Erik. Het is uw geest die ontwricht is, en u bent door die zelf-geïnfligeerde krankzinnigheid niet langer in staat om te zien wat normaal is en wat psychotisch geschift is. Zeggen dat sodomie normaal is, is krankzinnig. Zeggen dat zelfverminking uit haat voor het eigen geslacht normaal is, is krankzinnig. Uitleggen hoe bij wegname van de morele rem in een maatschappij die laatste ongebreideld van kwaad naar erger degenereert is NIET geschift. Nationale apostasie van het Christendom leidt altijd, zij het in stappen, terug naar de oude vormen van heidendom, waarover onze grootouders met afschuw lazen in geschiedboeken, en u bent simpelweg gefrustreerd geconfronteerd te worden met het feit dat het liberalisme dat u met uw kussen overlaadt op directe wijze leidt naar toestanden zoals beschreven in het artikel op deze pagina. De apostasie van Europa was het einde van haar beschaving; die moet nu terug opgebouwd worden en bekering tot het Christendom is daartoe essentieel.

     Citaat Erik: “Maar ook van de schrijver die daarmee volledig onterecht concludeert dat het gemeengoed is binnen de ghlbt gemeenschap. Dat is een resultaat van zijn eigen perverse gedachte voortvloeiende uit grondig haat van deze gemeenschap.”

     Uw hgohgaohgioaehgoraehgioahgoeahgioaehgoaeghbebjeibabaebeiabaiueb-‘gemeenschap’ is één van de meest ondubbelzinnige incarnaties van perversiteit, Erik, en door de taal te inverteren door de schrijver van het artikel “pervers” te noemen en tegelijkertijd uw lettermaffia ostentatief die benaming te besparen manifesteert u simpelweg uw eigen zieke geest. Griezelfiguren zoals u zijn om koude rillingen van te krijgen. De schrijver zegt niet dat alle sodomieten en lesbischen categorische voorstanders zijn van toestanden zoals het schandaal met Rhuan, maar wel dat die intrinsiek geconnecteerd zijn met die zieke leefwereld en mentaliteit en er natuurlijkerwijze uit voortvloeien. Degenen in die leefwereld die er categorisch tegen zijn trekken zich doorgaans in de praktijk trouwens niet veel aan van slachtoffers gelijk Rhuan; voormalige sodomieten die de genoemde leefwereld de rug toegekeerd hebben vertellen over hoe koud en harteloos de sodomieten zijn. Zij geven om niemand iets, maar alleen om hun eigen vuige, perverse driften waarvan zij de ongelukkige slaven zijn.

     * Al eens stilgestaan bij het aantal van mensen die zich eertijds hebben laten misleiden door de absurde mythe van vleermuismensen wonende op de maan, gecreëerd door de joodse Sir John Herschel? Het staat bekend als de “Great Moon Hoax”. De apostatische bevolking is zeer, zeer kneedbaar; democratie is het instrument waarmee men die bevolking psychisch manipuleert om te denken dat het niet door massale, institutionele en systematische hersenspoeling komt dat mensen tot de standpunten komen die zij met stupide ontvankelijkheid innemen, maar door de ‘rationele denkprocessen’ van ‘Het Volk’.

    4. ☩JMJ☩

     Citaat Erik: “Op geen enkele wijze heb ik de daad van deze twee vrouwen willen goedspreken.”

     Dat heb ik ook niet gezegd; lees aandachtiger.

     Citaat Erik: “Dit soort misstanden zal nooit door de tv verheerlijkt worden.”

     Dwaze uitspraak! Dat dachten ze ook betreffende sodomie, nog maar enkele decennia geleden. Het is nog niet zo lang geleden wanneer openlijke sodomitische gebaren als strafbaar werden behandeld in de maatschappij. Men laat de bevolking jaren lang naar programma’s kijken zoals “Will & Grace”, waarmee de kijkers gekneed worden om te zeggen dat de janet van het programma de slimste en minst kwaadaardige persoon is en om sympathie voor hem te hebben, en na het verstrijken van een bepaald aantal jaren denken de kijkers dat tegennatuurlijke zonde de normaalste zaak in de wereld is, zonder te beseffen dat zij onderworpen geweest zijn en nog steeds zijn aan collectieve hersenspoelingsprogramma’s*. Joe Biden heeft enkele jaren geleden nog openlijk de joden geprezen omdat zij via de televisie sodomie door de maatschappij aanvaard gemaakt hebben (ga eens kijken wie Hollywood bestuurt, indien u zelfs dat nog niet weet).

     Er zijn ondertussen “ethicisten” die pleiten voor “post-natale abortus” tot aan een bepaalde leeftijd. Wat bedoelen zij met “post-natale abortus”? Antwoord: Hetgeen die twee krankzinnige lesbischen in het artikel hierboven met de jonge Rhuan uitgestoken hebben. Volgens die “ethicisten” is men nu een “onpersoonlijke klomp cellen” zolang men nog niet het volle gebruik van het verstand bezit. Na vijftig jaren lang gehersenspoeld te zijn door die mentaliteit, gegoten in televisieprogrammering, zouden de mensen er achter lopen gelijk slachtvee, of zij zouden er minstens onverschillig tegenover staan, net zoals het in deze tijd geschied is met sodomie en het doden van kinderen in de moederschoot. Alleen een geloofsherstel binnen het Katholiek Episcopaat (hetgeen weldra onvermijdelijk zal gebeuren) zou dat hypnotisch proces van hersenspoeling kunnen tegenhouden.

     Citaat Erik: “Het is eerder uw vertroebelde geest die dat voor mogelijk acht.”

     Uw sovieteske tactieken werken niet op mij, Erik. Het is uw geest die ontwricht is, en u bent door die zelf-geïnfligeerde krankzinnigheid niet langer in staat om te zien wat normaal is en wat psychotisch geschift is. Zeggen dat sodomie normaal is, is krankzinnig. Zeggen dat zelfverminking uit haat voor het eigen geslacht normaal is, is krankzinnig. Uitleggen hoe bij wegname van de morele rem in een maatschappij die laatste ongebreideld van kwaad naar erger degenereert is NIET geschift. Nationale apostasie van het Christendom leidt altijd, zij het in stappen, terug naar de oude vormen van heidendom, waarover onze grootouders met afschuw lazen in geschiedboeken, en u bent simpelweg gefrustreerd geconfronteerd te worden met het feit dat het liberalisme dat u met uw kussen overlaadt op directe wijze leidt naar toestanden zoals beschreven in het artikel op deze pagina. De apostasie van Europa was het einde van haar beschaving; die moet nu terug opgebouwd worden en bekering tot het Christendom is daartoe essentieel.

     Citaat Erik: “Maar ook van de schrijver die daarmee volledig onterecht concludeert dat het gemeengoed is binnen de ghlbt gemeenschap. Dat is een resultaat van zijn eigen perverse gedachte voortvloeiende uit grondig haat van deze gemeenschap.”

     Uw hgohgaohgioaehghbebaebeiabaiueb-‘gemeenschap’ is één van de meest ondubbelzinnige incarnaties van perversiteit, Erik, en door de taal te inverteren door de schrijver van het artikel “pervers” te noemen en tegelijkertijd uw lettermaffia ostentatief die benaming te besparen manifesteert u simpelweg uw eigen zieke geest. Griezelfiguren zoals u zijn om koude rillingen van te krijgen. De schrijver zegt niet dat alle sodomieten en lesbischen categorische voorstanders zijn van toestanden zoals het schandaal met Rhuan, maar wel dat die intrinsiek geconnecteerd zijn met die zieke leefwereld en mentaliteit en er natuurlijkerwijze uit voortvloeien. Degenen in die leefwereld die er categorisch tegen zijn trekken zich doorgaans in de praktijk trouwens niet veel aan van slachtoffers gelijk Rhuan; voormalige sodomieten die de genoemde leefwereld de rug toegekeerd hebben vertellen over hoe koud en harteloos de sodomieten zijn. Zij geven om niemand iets, maar alleen om hun eigen vuige, perverse driften waarvan zij de ongelukkige slaven zijn.

     * Al eens stilgestaan bij het aantal van mensen die zich eertijds hebben laten misleiden door de absurde mythe van vleermuismensen wonende op de maan, gecreëerd door de joodse Sir John Herschel? Het staat bekend als de “Great Moon Hoax”. De apostatische bevolking is zeer, zeer kneedbaar; democratie is het instrument waarmee men die bevolking psychisch manipuleert om te denken dat het niet door massale, institutionele en systematische hersenspoeling komt dat mensen tot de standpunten komen die zij met stupide ontvankelijkheid innemen, maar door de ‘rationele denkprocessen’ van ‘Het Volk’.

 3. De oorzaak van deze gruwelijke daad naar het kind is inderdaad niet de oorzaak homoseksualiteit. Maar, de vraag is: Wat hebben deze vrouwen zover gebracht dat ze kozen voor een homoseksuele levensweg en voor moord op het kind? Dat vind ik vele belangrijke vraag. Het is algemeen geweten dat in de Lbgt beweging heel wat vrouwen, mannen zijn die een slechte jeugdervaring hebben gehad, in aanraking zijn gekomen met een crimineel milieu, verkracht zijn geweest, incest moesten ondergaan, pestverleden hebben, één van de ouders een alcohol of verslavingsproblematiek hadden, een gewelddadig huwelijk hebben gehad, in armoede moesten leven, en vooral door de vele gruwelijke doodzonde van een ander zo’n keuze hebben gemaakt. Er zijn mannen en vrouwen die een homoseksuele levenswandel lopen maar die het niet zijn, Al die vrije liefde, misbruik met kinderen, het gif van pornografie, al de verslavingen, zelf armoede kan iemand een weg op laten wandelen waar een mens, volledig hun authentieke identiteit kunnen mee verliezen, en dan een levensweg kiezen van o.a. homoseksualiteit om hun pijnlijke verleden en verwondingen niet meer te moeten voelen. Ze creëren wel meer verwondingen daardoor, maar dat kunnen ze pas inzien als ze bereid zijn om terug te keren naar hun authentieke Zijn.

  Als de wereld en de Lbgt niet zo eng zou denken, want die denken heel zwart (want het licht doet pijn) dan zou er een doorgang kunnen komen voor vele meisjes en jongens die de weg van homoseksualiteit zijn ingeslagen omdat ze zware verwonding hebben en daardoor niet meer in hun eigen spiegel van hun ziel durven zien. Daarom kiezen ze ook in hun omgeving een spiegel dat hun het minst met hun pijn confronteert. Ik vind het heel eng van de media continu de Lbgt in de kijker te zetten of ze superieure mensen zijn of slachtoffer van de maatschappij zonder maar over hun eigen kwetsbare kant van hun levensverhaal te kijken.

  Ik vind het zelf ook heel erg dat hun verwonde delen voor deze mensen continu verborgen moet blijven. Ze willen uit de kast, maar de kwetsbare kant van hun leven moet wel in de kast blijven. Het is letterlijk dat ze hun gebroken kind met het badwater moeten weggooien. Het toont maar aan dat de maatschappij en media uit zijn op sensatie maar helemaal geen liefde betoond voor deze mensen en daarom liever niet heel het onderwerp ter sprake willen brengen – want als ze dit zouden verder verdiepen dan zouden ze hele triestige verhalen te horen krijgen. Want, wat leeft daar veel verdriet en pijn onder deze mensen!!!!

  Daarom vind ik het heel belangrijk dat de katholieke kerk de andere stem laat horen, zodat de Lbgt mensen die in staat zijn om in hun hart en ziel neer te dalen met de barmhartigheid en liefde van Jezus en Maria. Zodat ook hun verwondingen met veel liefde gezalfd kunnen worden. Iedereen heeft recht hun authentieke weg te vinden die vanaf hun geboorte al was uitgestippeld door hun geliefde Vader. Dat doen heteroseksuelen ook, geen enkel mens is zonder verwondingen, en verwondingen kunnen foute keuzes laten maken die niet opbouwend zijn voor jezelf maar juist heel vernietigd. En bij homoseksuelen is dat niet anders, ook al zeggen ze dat ze almachtig zijn en een geweldige jeugd hebben gehad enz.. terwijl het bij vele niet zo is. . Dat ontkennen is al een teken dat ze vol zitten met verwondingen en een façade moeten opzetten om hun pijn niet te voelen.

  Het wordt tijd dat we elkaar gaan helpen en liefdevol benaderen, het zouden heel wat mensen zowel homoseksuelen en heteroseksuelen die op een verkeerde levensweg zitten bevrijden van de weg die zelfvernietiging en vernietiging/moord in de hand werkt. We verdienen allemaal op de Goddelijke weg te komen van liefde, vrede en hoop!

 4. Dezelfde hypocriete, tranen trekkende reacties van verblinde gutmenschen, treft de nooit uitgesproken link van homosexualiteit, bij de kerkelijke pedofilie schandalen. Een enkele hooggeplaatste kardinaal heeft hierop gewezen. Maar officieel speelt dit feitelijke gegeven geen rol. Homosexuelen vormen ongeveer 1 % van de bevolking, maar staan boven de wet, teneinde als instrument te kunnen dienen om het huwelijk, exclusief tussen mannen en vrouwen, te vernietigen. Maar deze minieme, assertieve minderheid misbruikt de wet als hun perverse misdragingen het daglicht niet verdragen (zoals hierboven beschreven), daarin ondersteund door hypocriete gutmenschen. Zelfs de hier geschetste, hemeltergende verminkingen van een eigen kind, uitlopend op moord, door twee homosexuele vrouwen, verandert niks aan hun misvormde blik op de wereld. Ook zullen gutmenschen niets willen weten van de heidense, klassieke, Griekse opvoeding van jongens, die een verplichte passage langs homosexuele mannen hadden te doorlopen. Het doel was om de persoonlijkheid van jongens levenslang te breken, en hun individuele te vernietigen, in het Oude Griekenland, zodat zij de perverse machthebbers niet voor de voeten zouden lopen. In zijn Romeinen brief windt St. Paulus er geen doekjes. Hij beperkt zich niet tot die, “….smadelijke instincten…. en onterende driften…..”. (wordt vervolgd)

 5. (vervolg)
  lees hierboven, vierde regel van onder, “…….individuele weerbaarheid te vernietigen. ……..”

  Brief St. Paulus, Romeinen 1, 19-32.

  “……….Immers wat men weten kan over God, kan ook door hen worden gekend ; God heeft het hen duidelijk gemaakt. Want zijn onzichtbaar Wezen, zijn eeuwige Macht en zijn Godheid zijn van de schepping der wereld af, bij enig nadenken, uit het geschapene, duidelijk te kennen. Immers ofschoon ze God hebben gekend , hebben ze Hem niet geëerd of gedankt ; maar hun bespiegelingen zijn uitgelopen op niets, en hun onverstandig hart werd verduisterd. Ze noemden zich wijs, en werden dwaas; de glorie van de onsterfelijken God hebben ze verruild voor een beeld, dat lijkt op een sterfelijken mens, op vogels, op viervoetige en kruipende beesten.
  (Ongerechtigheid als straf)
  Daarom heeft God naar de lusten van hun hart, hen prijsgegeven aan onreinheid, zodat ze hun eigen lichaam onteren. Ze hebben de waarheid van God tegen de leugen ingeruild, en nu liever het schepsel geëerd en gediend, dan de Schepper, die geprezen moet worden in eeuwigheid. Amen ! En daarom heeft God hen overgelaten aan onterende driften. Hun vrouwen hebben de natuurlijke omgang met de tegennatuurlijke verwisseld ; ook de mannen hebben de natuurlijke omgang met de vrouw laten varen, zijn in lust voor elkaar ontvlamd, en mannen plegen ontucht met mannen. Zo hebben ze in zichzelf het verdiende loon voor hun afdwaling ontvangen. En daar ze de kennis van God hebben versmaad, heeft God hen overgeleverd aan hun smadelijke instincten, zodat ze doen, wat niet past : vol zijn ze van allerlei ongerechtigheid, boosheid, hebzucht en slechtheid ; vol van afgunst, moordlust, twist, bedrog en gemeenheid ; lasteraars zijn het, kwaadsprekers, godvergeten, onbeschaamd, verwaand, grootsprekers en zinnend op kwaad ; ongehoorzaam zijn ze aan hun ouders, onbezonnen, onbetrouwbaar, harteloos en onmeedogend. En terwijl ze weten, dat God heeft verordend, dat wie dergelijke dingen doet, de dood verdient, bedrijven zij ze niet alleen, maar schenken ze hun bijval aan hen, die ze doen.”

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.