Comments

  willy

  (11 juni 2019 - 11:10)

  Goed dat het met deze persoon goed gaat, hij is tenminste een gelovige.

  A. G. Stinus

  (11 juni 2019 - 15:41)

  Blij van iets te horen van Monseigneur Léonard. Hij bracht tenminste het katholieke geloof volledig en onverbloemd, niet bang van de waarheid te vertellen zoals we die van Christus en het katholieke geloof kennen. Moge het hem goed gaan.

  Andre

  (11 juni 2019 - 19:48)

  Ik was erbij en heb voor alle lezers, redacteurs en reguliere beantwoorders van het katholiek forum gebeden.

  Geheel mijn leven ben ik pratikerend katholiek geweest en heb doorgaans vertrouwen gegeven aan de kerkelijke hiarchie in de mening dat de ‘professionelen’ het beter wisten dan ik. Ieder ‘zijn job’, nietwaar.
  Tot op de dag dat de NL en nederlandstalige B bisschoppen hun duivelse “Griekse” vertaling van het Onze Vader doorgeduwd hebben aan het Vlaamse volk.
  A bridge too far, bisschoppen !
  Sindsdien heb ik sites leren kennen zoals Katholiek forum, Actievlaanderen en Restkerk om niet te spreken van de andere internationale sites die heel kritisch zijn over het beleid van de huidige kerk.
  Mgr Leonard heeft altijd de gelovigen gesteund, gescheidenen , enkelingen, ongetrouwden enz en heeft een mooie katholieke impuls gegeven in het Brusselse met o.a. de plechtige toewijding van de St Katherine kerk in Brussel en Provincies aan OLVvrouw.
  De Kesel heeft al veel vernietigd door mooie Brusselse gebedsgroepen letterlijk buiten te zetten. En door kerken te slopen en te verkopen, in plaats van katholieke impulsen te geven binnen deze kerken . Zijn daad tegenover de jonge en uitmuntende Professor filosofie Stephane Mercier ( die abortus een moord genoemd heeft ) bewijst in feite wie hij is: een dikke lafaard.

  Neen , De Kesel , u bent het niet waard kardinaal te zijn. En moge de goede God het behoeden dat u later Paus zou worden!
  En Mgr Leonard heeft goed gesproken en hij verdiende uw titel.

  Jules van Rooyen

  (11 juni 2019 - 19:51)

  Men is verrast, beste Mathieu, het Heilig Misoffer door de Monseigneur was de traditionele, Tridentijnse ritus, die van altijd !
  Voor alle duidelijkheid, waarom vermelde U dat niet bij de plaatsing van deze prachtige, en eerbiedige video ?

   Andre

   (11 juni 2019 - 21:05)

   Kent u niet de Paris – Chartres bedevaart, geachte heer Van Rooyen ? 13.000 mensen hebben er effectief aan meegedaan. Een 120 tal km tevoet. 3 dagen lang en s u p e r georganiseerd!
   Plus daarbij de groep van de ‘engelbewaarders’ – die zich officieel ingeschreven hebben maar fysisch niet konden meedoen: een 3.000 tal
   Terzelfdertijd een 3.000 jongeren in de omgekeerde richting —) van Chartres naar Parijs.
   Men kan gerust grosso modo spreken van een 20.000 jongeren die NU weten hoe het moet ! Heel beslist.

   Benjamin ☩

   (12 juni 2019 - 11:53)

   ☩JMJ☩

   Mr. van Rooyen,

   Parijs-Chartres is de bekende tridentijnse bedevaart in Frankrijk, waaraan Marion Maréchal ook een bekende deelneemster is. Vorig jaar was Robert Kardinaal Sarah de hoofdcelebrant.

   Het vurig geloof dat af te lezen staat op de gezichten van de jongeren is het levend bewijs dat de Katholieke Kerk niet dood is, ondanks alle aanvallen van de boze, en Frankrijk zal dan ook nog een belangrijke rol vervullen in het kerkelijk herstel dat moet en zal komen.

   Hopelijk slaagt men er volgend jaar in om de bisschop te overtuigen toe te laten dat het tridentijns altaar gebruikt wordt voor de pontificale mis.

  Mathieu Albert

  (11 juni 2019 - 21:53)

  @ Andre,

  Oprechte dank voor uw gebed.

   Andre

   (11 juni 2019 - 22:22)

   Graag gedaan, geachte heer Albert.

  Jacob de Meerdere

  (11 juni 2019 - 23:54)

  Heel mooi en ook blij Monsieur Andre Joseph Leonard nog eens te zien en te horen.
  Deze man is werkelijk een vertegenwoordiger van God die geen leugens aan zijn gelovigen verkondigd.
  Ben ook heel blij zoveel jongeren te mogen zien, dit is toch wel heel bemoedigd voor ons die al wat ouder zijn.
  Nog eens een bewijs dat de drie eenheids GOD, in het bijzonder GOD de Heilige Geest toch heel goed zijn werk bezig is.
  Waarvoor onze dank als gelovigen dat GOD ons niet loslaat en ons blijft steunen.
  Ondanks de leugen die getrouwen van de valse profeet Bergoglio uitbraken en ons willen doen geloven.
  Blijven de gelovige trouwe clerus aan GOD trouw, wat heel mooi en bemoedigend is.
  Laten wij voortgaan op deze weg die de Heilige Geest voor ons uitstippelt en massaal delen.
  Nog een vraagje, filmke is prachtig maar een ondertiteling kan dit. Voor hen die de taal niet verstaan kan dit? Om deze nog meer te kunnen delen met gelovigen die de taal niet machtig zijn.
  Laten wij verder de Liefde GODS hogerop brengen en vermenigvuldigen, zonder diegene een woord te gunnen die een andere heer aanbidden – die niet de onze is; laten wij voor hun zielen bidden.

   Jeanne

   (12 juni 2019 - 12:43)

   Sluit mij hierbij aan voor vertalingen van teksten en video’s.

  […] en Nederland zich aan bij deze grootse manifestatie van het Christendom. De aanwezigheid van Mgr. André-Jozef Léonard, die voor een menigte van méér dan 14.000 pelgrims, als celebrant voorging in de pontificale, […]

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.