Omdat doodgezwegen rechtse politici stemmen winnen via sociale media is “Facebook aan banden leggen” het volgende doel van globalisten

“The fascists of the future will call themselves anti-fascists.” Een citaat dat men vaak verkeerdelijk aan Winston Churchill toegedicht en hoewel de vermeende oorsprong van deze spreuk dus onwaar is, blijkt de uitkomst ervan zich duidelijk in het hedendaagse West-Europa te voltrekken.

Collega Mathieu Albert verwoordde in zijn vorige artikel wonderlijk hoe huidige maatschappelijke ontwikkelingen tot stand kwamen en mijns inziens schat hij ook profetisch in hoe bepaalde trends zich (helaas) zullen doorzetten. Toch is het heel hoopvol dat afgelopen zondag in Vlaanderen enerzijds de gefabriceerde klimaathysterie de kiezer in het stemhokje niet heeft kunnen manipuleren en dat anderzijds volksminnende partijen kiezers aantrokken, ondanks het doodzwijgen door systeempolitici en -media.

Of het nu een zwarte, witte of hoopvolle zondag was, het staat als een paal boven water dat de verkiezingsuitslagen er zonder sociale media helemaal anders hadden uitgezien.

Deze evidentie is ook Joris Winderickx niet ontgaan en op de website van de VRT kreeg hij het platform voor een opinie-artikel, zo enggeestig en links-totalitair, dat zelfs onze “brede en neutrale” openbare omroep hiermee een nieuw dieptepunt bereikt. Zo schrijft Winderickx:

“Het enige signaal dat gisteren gegeven is, is dat we dringend de sociale media, met Facebook op kop, aan banden moeten leggen. We zijn al enkele jaren beland in een post-factum samenleving. Als we niet dringend ingrijpen zal dit sluipend gif steeds grotere schade aanrichten (Donald Trump is hiervan het levende bewijs).”

Samengevat: “Door de sociale media kunnen we geen verkiezingen meer winnen [insert linkse traantjes] dus moeten we die maar verbieden.”

Voor alle duidelijkheid: De VRT is Vlaams en niet Noord-Koreaans. Eigenlijk moeten we Winderickx bijna dankbaar zijn dat hij zo open en schaamteloos (of dom?) verwoordt wat duidelijk al (heimelijk) doorgevoerd wordt vanuit de hogere echelons van de globalistische lobby. Zo hebben we op deze webstek eerder al onthuld dat Facebook een lijst bijhoudt van conservatieven die ze beschouwen als potentiële ‘haatzaaiers’ én meer nog, dat Facebook zelfs conservatieve pagina’s zonder verwittiging of uitleg verwijdert. We weten dat goed, want het is ons jammer genoeg overkomen.

Paul Joseph Watson legt de vinger op de wonde:

“Een handvol gigantische bedrijven hebben de controle over het nieuwe dorpsplein overgenomen en doen dissidenten digitaal verdwijnen. De eerste regel van Facebook is dat je niet over iemand mag praten die Mark Zuckerberg niet leuk vindt. Anders word je verbannen van Facebook,”

zei Watson in een Youtube-post, die nu met meer dan een half miljoen kijkers viraal is geworden.

“Dit is geen grapje, het is letterlijk hun nieuwe beleid. Ze verbannen niet alleen mensen, ze dicteren ook de meningen die iedereen op het platform mag hebben.”

Er is geen twijfel mogelijk dat we die kant op gaan, tenzij we iets doen.

OpinieZ gaat zelfs zo ver om te claimen dat “Soros binnenkort bepaalt wat jij op Facebook ziet.” Zo gaan er ook stemmen op dat grootbanken beginnen te onderzoeken hoe ze ook het fenomeen van ‘cryptovaluta‘ aan banden kunnen leggen. Kwestie dat niemand nog aan het systeem ontsnapt.

Hoopgevend is het dan weer wat we onlangs nog in ‘The New York Times’ konden lezen, namelijk dat de Trump-administratie haar conflict met de technologische industrie escaleerde door een website te openen voor mensen die denken dat hun standpunten door sociale media platformen gecensureerd werden. Op deze website kunnen gedupeerden hun verhaal delen en hun contactgegevens achterlaten.

President Trump – niet van een tweetstorm bevreesd – heeft Google, Facebook en Twitter herhaaldelijk aangesproken over hun vooroordeel tegen en onderdrukking van conservatieve gebruikers.

Gaat Trump ook daadwerkelijk nog iets doen aan Sillicon Valley? Laat ons hopen. Als hij nog een tweede ambtstermijn ambieert, moet hij daar nu snel werk van maken. Niet alleen voor zijn herverkiezing, maar ook voor de mogelijke verkiezing van elke anti-establishmentfiguur in de toekomst, eender waar. Ook Vlaanderen. Ondertussen dienen wij alle mogelijke pistes te onderzoeken om de ‘Big Tech Social Media Platforms’ te omzeilen? Bent u al geabonneerd op onze nieuwsbrief?


U las zonet wat de censuurdrift van globalistische elites u wil verzwijgen. Ontdek hier waarom inschrijving op onze nieuwsbrief u aan de juiste kant van de geschiedenis plaatst:

Nieuwsbrief – Katholiekforum.net

WWW.KATHOLIEKFORUM.NET
Volg ons op Twitter!
Ons tóch nog volgen op Facebook? Voeg dan Edri Florka toe als vriend! 😉
Lid worden van het Katholiek Forum? www.katholiekforum.net/lidworden

Wij zijn een VZW, zonder subsidies. De goede werking van onze vereniging is afhankelijk van uw financiële steun. Doneer daarom vandaag nog een gift op ons rekeningnummer BE16 7330 7330 7374 | Op naam van: Rooms-Katholiek Lekenforum VZW | Vermelding: Gift
Alvast bedankt en moge God u zegenen!

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

9 thoughts on “Omdat doodgezwegen rechtse politici stemmen winnen via sociale media is “Facebook aan banden leggen” het volgende doel van globalisten

 1. ☩JMJ☩

  Soros en zijn zombielegers moeten ongetwijfeld weerstaan worden; hij waart rond over de aarde, geesten vergiftigend met het gefluister van zijn tong en met zijn bloedgeld. Een man die in contact staat met de demonen die de oude heidenvolkeren aanbaden, en die bereid is over lijken te gaan om zijn pathologische haat jegens het oud Christelijk Europa om te zetten tot daden en tot politiek ‘beleid’ van regeringsleiders. Hij levert via zijn nefaste invloed Europees grondgebied over aan moorse volksstammen die de Scythische bevolking hier raciaal willen altereren en in slavernij willen werpen tot de duivelscultus van Mekka.

  Maar, Dries, vergeet niet dat de demoniakale heersers van deze wereld oppositie bestrijden door het te controleren. Met te weinig zijn diegenen die de hegeliaanse psychologische manipulatie zien, en daardoor zingt men, helaas, heden de lof van politici en partijen (van het Likoed-blok dat rivaliseert met het Soros-blok) die de troon van Antichrist in Jerusalem aan het construeren zijn. Het is dan ook noodzakelijk om naar de geopolitiek te zien door de lens van de eeuwige geopenbaarde waarheden van de Religie om niet misleid te worden door de psychologische operaties die gevoerd worden.

  1. Beste Dries,
   Het liberaal totalisme zal alleen maar erger worden. Dit komt omdat de motor achter dit alles niet aangetast wordt. Die motoren zijn:
   * Liberalisme (= autonomie van de Mens = Opstand tegen God)
   * Democratie (= volkssoevereiniteit i.p.v een soevereine God)
   * Economisme
   De motor is – gelukkig – zichzelf vernietigend nu ze tot grote verdeeldheid leidt (zie je nu in Europa, in de VS, in Nederland (en andere West-Europese landen), al was het alleen maar om de stroom van migranten die zal blijven aanhouden (omdat de autochtone bevolking zich niet voortplant).
   Katholieken kunnen zich beter verdiepen in overlevingsstrategieën.
   Kijk vooral naar Rusland, het enige christelijke land met power. Daar werken Poetin en de Orthodoxe Kerk samen.
   [PS. Katholieken moeten niet op Facebook zitten – die brengt alleen maar virussen in je mind.]

   1. ☩JMJ☩

    In mijn oordeel moeten Katholieken enclaves gaan vormen in hun landen en hun eigen infrastructuur gaan opbouwen. Zoals de zaken nu staan kan een huisvader zijn kinderen zelfs niet naar school sturen, want daar worden ze geperverteerd met de meest walgelijke leringen; het is immoreel om kinderen daar aan over te leveren. Wie zijn belijdend Katholiek kind naar school stuurt krijgt het als een sanskulottische “citoyen” terug.

 2. Citaat van Dries: “Gaat Trump ook daadwerkelijk nog iets doen aan Sillicon Valley? Laat ons hopen.”

  Beste Dries je onderschat de geschiedenis van Sillicon Valley. Toen Bill Gates nog met windows95 bezig was bleek ook hij het belang van het internet te onderschatten, zijn enige doel was iedereen een gemakkelijk te bedienen computer te bezorgen en uiteraard de markt in te palmen. Maar eenmaal het tot Bill en de overheid doordrong welke enorme mogelijkheden het internet biedt bleken er plots geen anti-trust wetten meer te bestaan en Microsoft is eigenlijk een overheidsbedrijf geworden om iedereen volledig onder controle te krijgen. Dan veel liever Linux, maar daar krijg je niemand aan omdat men dan zelf de handen uit de mouwen moet stropen om het ding aan de praat te houden ZONDER bedrieglijk anti-virus! Mensen verlangen gewoon om bedrogen te worden. Daarom geloof ik wel dat Trump de laatste kans is voor Amerika en dat velen die kans grijpen, maar te veel anderen hebben al lang hun ziel aan de duivel geschonken! Bill Gates is een der grootste anti-christ profeten en Trump staat ongetwijfeld ten dienste van bewustwording van velen en dit leidt uiteraard tot (de noodzakelijke) polarisatie. MS Windows (10) is door het bedieningsgemak een vlotte weg naar de hel. Daarom liever linux, dan besef je veel beter waar we mee bezig zijn. Het is als het verschil tussen gemakzuchtige verstedelijking enerzijds en moeizaam agrarisch leven anderzijds.

  1. Windows 7 bevat code die ook voorkomt in Windows 95. Windows 7 is nieuwer en geavanceerder.
   Zie hier het bewijs dat Windows 95 spontaan ge-evolueerd is tot Windows 7.

 3. Van Win95 kon men nog zeggen dat het ten dienste stond van de gebruiker, maar nu staan wij ten dienste van een controlesysteem dat heel ons leven in kaart tracht te brengen met onzuivere — zeg gerust duivelse — bedoelingen. Win95 was een heel ander systeem en is niet meer vergelijkbaar met Win7-8-10. Dat heeft niets met evolutie te maken maar het draait enkel nog om dominantie over alle zielen. De chip-inplant (we zitten nu al aan 7 nanometer, straks wellicht picometer) is een volwaardige computer die heel uw fysiek leven en uw emotioneel leven en uw gewoontenpatroon in kaart brengt en dagelijks doorzendt via wifi en bluetooth. Zo ging het eerst met het vee en nu zijn wij nog slechts een soort zielloze dieren die gedwongen worden geestloos — zonder God of Gebod — te gedijen en werken als verdoofde slaven ten dienste van een duivelse elite. Het voordeel van linux is dat er voortdurend zoveel versies van ontwikkeld worden dat hackers er niet in slagen een algemeen geldig virus te ontwikkelen zoals dat zonder meer wel kan voor Win7-8-10. —- Vergelijkbaar met de voorheen weelderige rijkdom aan goede graansoorten waardoor iedere boer en zelfs keuterboertje zelf in grote mate verantwoordelijk was voor de kwaliteit en dat doorgaf aan de nakomelingen. Waar vindt men nog natuurlijk graan? En wie wil er nog werk van maken een eigen soort in stand te houden? Men mag zelfs geen eigen soort meer hebben wanneer men geen ‘diploma’ heeft! —- Het wordt ons zelfs niet meer toegestaan dagelijks de wifi van bijvoorbeeld telenet ‘s avonds uit te schakelen door het stopcontact uit te trekken. Maar wanneer straks de chip-inplant verplicht wordt haak ik definitief af van wifi.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.