Originele video-opnamen van de Heilige Pater Pio

Pater Pio was een grote heilige van de 20ste eeuw. Velen kwamen speciaal naar San Giovanni Rotondo om de H. Mis van Pater Pio te kunnen bijwonen. Soms stonden ze al ‘s nachts te wachten aan de deur van het kerkje om, zodra de deur openging, een plaatsje in het kerkje te bemachtigen. Het celebreren van de Mis was voor hem een éénwording met de Lijdende Christus. Hij werd zo innig verbonden, dat hij soms vaak pauzeerde, mediteerde en bad, en dan weer verder deed. Slechts weinigen celebreerden de H. Mis zoals Pater Pio (andere voorbeelden zijn: Ignatius van Loyola, het Heilige Paterke van Hasselt,…) Hieronder kunt u enkele videobeelden zien van Pater Pio die de H. Mis opdraagt, en enkele beelden van hem in het klooster. Geniet ervan.

Authentieke videobeelden van Pater Pio die zijn laatste Heilige Mis celebreert:

Andere zeldzame videobeelden van Pater Pio:

Zeldzame beelden van P. Pio die de H. Mis opdraagt ter gelegenheid van de opening van het ziekenhuis:

Originele gehele video, met geluid (vanaf de Canon van de Mis)

 

Deel dit artikel:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Comments

  willy

  (28 november 2018 - 14:25)

  Zeer goede geschiedenis van een opmerkelijke man .

  A. G. Stinus

  (28 november 2018 - 16:54)

  Pater Pio inspireert en intrigeert, en hij is uiterst populair. Zijn beeld kom je in heel veel kapellen tegen, alhoewel hij een relatief recente heilige is. Dank God dat Hij ons mensen als Pater Pio gegeven heeft.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.