Comments

  Bart

  (15 augustus 2018 - 21:58)

  Dank u Mathieu, hiervoor. Een waar cadeauke op deze dag.

  Eric

  (16 augustus 2018 - 04:18)

  Zonder Maria geen geestelijk leven, dat is mijn ervaring. En met dank aan Leon Theunis van Mortsel, wat men ook moge denken over hem, door wie ik Mariaboeken begon te lezen en door wie ik naar Banneux begon te trekken. Men mag niet naar de uiterlijke dingen oordelen want daarin speelt de duivel heer en meester, maar niet meer voor lang.

   Peter

   (16 augustus 2018 - 11:54)

   Ja, Eric, de innerlijke beleving is alles. De Sterre der Zee. De Oceaan van gaven en genaden. Zij de Sterre die fonkelt aan het Hemelgewelf verlicht door het Goddelijk Licht. Zij is zoveel liefde, dat als Zij u zou komen omhelzen hier op aarde zoals Zij is in de Hemel, dat u onmiddellijk zou sterven van liefde. O Zij de school van de Liefde die u tot Haar Goddelijke Zoon Jezus brengt. Zij die u een nieuw kleed bereidt en mooi maakt om u, Haar kind, eens tot Haar welbeminde Zoon Jezus te brengen. Laat u door haar gewassen worden als een klein gehoorzaam kindje.
   Bemin Haar met gans uw hart, spreek dikwijls met Haar en mopper niet voor de kruizen die Zij voor u van God bekomt. Doe alles door Haar, met Haar, in Haar en voor Haar. Wijd alles aan haar toe, uw bezittingen, uw familie en dierbaren uw dierbare overledenen, uw leven, alles. Zij draagt altijd zorg voor alles wat u Haar schenkt.
   Diegene die Haar hoog prijst zal door Haar verheven worden tot de hoogste Godsaanschouwing.
   Bemin haar altijd en overal. Bid dikwijls de rozenkrans, het angelus, het Magnificat.
   Mediteer eens het Magnificat.
   O bemin Haar toch, uw dierbare Moeder Maria!!!
   Laus tibi Christe +
   Ave Maria +

  A. G. Stinus

  (16 augustus 2018 - 16:34)

  “Sterre der zee”, een prachtige en tegelijkertijd zeer poëtisch term voor Onze-Lieve-Vrouw, die aanzet tot meditatie.

  willy

  (17 augustus 2018 - 13:06)

  Een zeer goede film dat duidelijkheid geeft.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.