BBC-verslaggever wordt niet goed als hij kinderseksrobot ziet

James Young, een bioloog die een arm en beenprothese heeft, reisde de wereld rond om de makers van seksrobotten te ontmoeten voor de BBC-documentaire “Sex Robots and Us”. Tijdens een trip naar Japan, waar hij een fabriek van seksrobotten bezocht, zag hij ook een kleinere robot, ter grootte van een kind.

De beelden tonen de onbedekte robot die vóór James ligt. Hij krijgt tranen in de ogen en vraagt: “Wat is deze pop?”

“We moeten het aan de verbeelding van de klant overlaten om er een effectieve leeftijd aan toe te kennen”, zo antwoordde de fabrikant Mr. Okawa.”Er kan een soort neiging zijn tot een klein, kinderlijk formaat.”  Of dit allemaal OK was met de wetgeving zei hij: “Het is inorde, maar ik veronderstel dat er vele manieren zijn om deze kwestie op te vatten, zodus verkopen we dit model enkel in Japan.”

De zichtbare geschokte journalist gaf naderhand toe dat de ontmoeting “verschrikkelijk” was. “Ik moest daar gewoon weg”, voegde hij eraan toe.

Heden is de verkoop van kinderlijke seksrobotten verboden in Europa. Toch zijn er klanten die erin slagen om via online winkels (zoals Aliexpress) zo’n seksrobotten te kopen en naar Europa te importeren. Volgens sommigen kunnen de pedofielen zo aan hun trekken komen zonder dat ze zich moeten vergrijpen aan kinderen.

Gewoonweg walgelijk.

Bron: Daily Star

Deel dit artikel:Share on Facebook21Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page
identicon

Michael Author

Comments

  A. G. Stinus

  (4 mei 2018 - 19:07)

  Mogelijk een ver gevolg van het feit dat het christendom in Japan nooit echt ingeburgerd geraakte, én het nogal platte materialisme daar aanwezig. In Japan bestaat er min of meer een soort collectieve neiging tot pedofilie.

  edwin vissers

  (5 mei 2018 - 09:23)

  bbc hmmmmmm ,misschien kunnen ze de robots uitdelen aan moslims in de uk ,ik moest huilen toen de Engelse jeugd massaal verkracht werd door moslims bendes ,er werd massaal weggekeken ,

  willy

  (5 mei 2018 - 10:19)

  Wat staat ons nog te wachten met de nieuwe technocratische wereld? Er zullen daarvoor nieuwe normen en wetten moeten voor uitgevonden worden, en dit is nog maar het begin!

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *