Zie het kruis…. (met EH Andy Penne)

Deel dit artikel:Share on Facebook13Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Katharina Gabriels Author

Katharina Gabriels is 49, gehuwd en moeder van twee kinderen. Ze is gefascineerd door (kerkelijke) actualiteit, hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen en ethische kwesties.

Comments

  willy

  (31 maart 2018 - 12:46)

  Goede video !

  Benjamin Van Dyck

  (31 maart 2018 - 14:01)

  ☩JMJ☩

  “O mors, ero mors tua, morsus tuus ero, inférne.”

  “O Dood, Ik zal uw Dood zijn; uw Doodssteek zal Ik zijn, o Hel.”

  (Antifoon uit de Romeinse Lauden voor Stille Zaterdag.)

  A. G. Stinus

  (31 maart 2018 - 20:10)

  … Mooie en inhoudrijke video van E. H. Andy Penne. Dank.
  … Ik een boekje las ik eens dat een atheïste over christenen zei : hoe kunnen ze nu zo stom zijn van een marteltuig als symbool te nemen ? Daarmee was weer eens aangetoond dat die mensen te weinig over de zaak nadenken. Als christen kun je zeggen : zelfs de dood op een kruis heeft Christus niet kleingekregen, want Hij is verrezen en leeft.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.