Comments

  willy

  (1 maart 2018 - 10:31)

  Het is en blijft een zeer schoon verhaal, en er zijn toen in die tijd veel bekeringen gebeurd . ik heb ook het artikel op de website van de auteur gelezen, en ook thuis heb ik er de nodige informatie over , het blijft zeer ingrijpend !

  A. G. Stinus

  (1 maart 2018 - 16:57)

  Ik had vroeger twijfels over dit verhaal, maar nu niet meer. Een cactusmantel gaat maar zo een 20-tal jaar mee. Die uit de verschijningen blijft al ongeschonden bewaard sedert 1532. Straf.

  A. G. Stinus

  (9 maart 2018 - 15:38)

  … Hier wordt Maria terecht uitgebeeld als een jonge vrouw. Alle mensen die Maria in een verschijning gezien hebben, zeggen dat ze heel mooi en jong was.
  … Bernadette was niet gelukkig met het beeld dat een beeldhouwer van Maria gemaakt had. “Te oud” was de commentaar van Bernadette, ze vond het beeld niet geslaagd.
  … Het Mariabeeld van Banneux vind ik persoonlijk goed geslaagd.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.