De Hemel weent over deze wereld – (documentaire)

“Als de volmaakte Moeder, lijdt zij voor ons, zolang ze kan, om de Rechtvaardigheid van God te bedwingen, en de tijd van Zijn Barmhartigheid te verlengen.” Tranen van de Hemel is een aangrijpende film over hoe de Hemel, naast o.a. de Verschijningen te La Salette en Fatima, almaar meer tekenen zendt om de mensen op te roepen tot bekering.

Deel dit artikel:Share on Facebook22Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page
identicon

Dekee Michaël Author

Evolutietheorie-ontkracht.com Cruxavespesunica.org

Comments

  Peter

  (11 januari 2018 - 15:04)

  HEEEEEEEL MOOI!
  Moge Onze Lieve Moeder Gods ons helpen deze video te verspreiden, zoveel als mogelijk, zodat er nog vele zielen omkeren en zich door Haar laten leiden naar Haar Welbeminde Zoon Jezus Christus Onze Heer!!!
  Laus tibi Christi +
  Ave Maria +

  A. G. Stinus

  (11 januari 2018 - 17:29)

  Niet voor niets ging Fatima vooraf aan deze tijd van geloofsafval en morele ondergang, waarbij we steun kunnen vinden in de gebeurtenissen van Fatima. Francisco en Jacinta zijn nu reeds heilig, en zuster Lucia zalig. Laten we hun voorbeelden navolgen.

  willy

  (12 januari 2018 - 12:49)

  Bloederige tranen van de H.Maagd kan het nog duidelijker, goede video die ik reeds een tijdje had gezien!

  mark waterinckx

  (16 januari 2018 - 21:54)

  Wees voorzichtig met dergelijke sensatie-fenomenen
  Vaak is het menselijk bedrog of nog erger … satanisch bedrog!
  Ik spreek uit jarenlange ervaring

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.