Video: Wonderen van de Eucharistie

Onderstaande video uit 1989 toont vier Eucharistische mirakelen van Italië: het Mirakel van Lanciano (750); het Mirakel van Siena (1730); het Mirakel van Bolsena-Orvieto (1264) en het Mirakel van Cascia (1330).

Website: Eerherstelheiligsacrament.org

Deel dit artikel:Share on Facebook27Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page
identicon

Dekee Michaël Author

Evolutietheorie-ontkracht.com Cruxavespesunica.org

Comments

  willy

  (4 januari 2018 - 12:00)

  Een zeer goed video van onze historicus waar vele al geen interesse meer in hebben!

  Peter

  (5 januari 2018 - 03:39)

  Zo’n evidente juistheden zouden de Bisschoppen aan de protestanten moeten tonen, misschien zouden er velen Katholiek worden. Maar er wordt te weinig met Gods wonderen gedaan. Het moet herhaald en herhaald worden, zoals de media de leugens herhalen en herhalen tot deze door de massa geslikt worden.

  A. G. Stinus

  (5 januari 2018 - 17:24)

  Inspirerend. De Kerk zou aan de gelovigen meer de aanwezigheid van de totale Christus in de eucharistische gedaanten moeten inscherpen. De eerbied voor de H. Communie is op dit ogenblik ondermaats.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.