Evenement: Rozenkrans en toewijding op zondag 3 december

Bericht:

Ik roep gelovige mensen op om hun gezin en kinderen toe te wijden aan Onze Heilige Moeder Maria. Dit op zondag 3 december om 15 u aan de Grot ,gelegen achter de Basiliek. Er zal een Rozenkrans gebeden worden en eenvoudige paternosters uitgedeeld voor diegenen die nog niet in het bezit zijn ervan. Bedoeling is dat er één iemand de leiding neemt voor het gebed, de rest zegt de Weesgegroeten en Onze Vaders gezamenlijk mee op! Wij worden ondersteund in gebed en weten ons verbonden met Monseigneur Léonard in Frankrijk,E H J. Geudens in Nederland en nog andere priesters die tegelijkertijd met ons hetzelfde doen maar op hun locatie .Ik zou willen vragen om uw best te doen te komen en zeker familie, kennissen mee te brengen. Samen in strijd voor onze geliefde Kerk, ons geschonken door Christus Onze Heer.

Plaats: O.L.Vrouw van Lourdeskerk (Basiliek); Hovestraat 58, 2650 Edegem

Graag aanmelden indien u aanwezig zal zijn. Contactgegevens vindt u op de aparte pagina van dit evenement.

identicon

Author: dmji

7 thoughts on “Evenement: Rozenkrans en toewijding op zondag 3 december

  1. Er staat niet bij waar het georganiseerd gaat worden is dat aan de Lourdesgrot in Edegem graag wat meer informatie verder goed initiatief !!

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.