Nieuwe layout (update)

Beste lezers,

U hebt het wellicht gemerkt dat de site aan het vernieuwen is.

De bovenste slider kunt u met de muis verslepen. Hier verschijnen de nieuwste artikels uit Nieuwsrubriek. Verder op de homepagina kunt u de recentste artikels van de verschillende werkgroepen terugvinden en erdoor browsen.

Update:

Voor het gebruikersgemak hebben wij een knop geplaatst “CHRONOLOGISCH OVERZICHT VAN ALLE ARTIKELS“; indien u daarop klikt krijgt u alle artikelen (nieuws en van de werkgroepen) die op de site verschenen chronologisch onder elkaar.

Wij vragen u het nodige geduld totdat alles op punt is. Hier en daar zijn er nog kleine aanpassingen nodig. Dit kan nog enkele dagen in beslag nemen.

Dank voor uw begrip.

identicon

Author: Dekee Michaël

Michaël Dekee schrijft op verschillende websites over geloof en wetenschap. Hij is tevens auteur van diverse boeken, waaronder "Zie het Lam Gods" en "De evolutietheorie ontkracht." Cruxavespesunica.org   Evolutietheorie-ontkracht.com Eerherstelheiligsacrament.org

11 thoughts on “Nieuwe layout (update)

  1. Deze redactie opzet, beste Peter, is verschrikkelijk. Verwarrend !
   Ben het meestal met je eens, maar nu ontstaat een volstrekt onduidelijk beeld van de artikelen, en je moet zoeken naar de nieuwste. De redactie had m.i. ook moeten vragen aan de lezers of er bezwaren waren tegen de bestaande opzet, en of er een nieuwe zou moeten komen.

   1. Het kan even wennen worden, maar bij de vorige websitelayout werden de artikelen van de werkgroepen veel te onderbelicht en kwam alles gewoon na elkaar zoals op een blog. Deze site is echter geen blog. De meeste professionele nieuwssites werken met een systeem zoals dit (zie maar LifeSite; Catholic Herald, NC Register etc…). U kunt alle nieuwste artikelen ook rechts terugvinden in de zijkolom of klik gewoon op “NIEUWS”, dan krijgt u alles (ook van de werkgroepen). Bovenaan verschijnen de nieuwste “nieuwsberichten” en verder op de site de artikels per werkgroep.

   2. Ja dat is zo, beste Jules. Maar misschien als we onze aanbevelingen hier doen dat het wel later beter wordt. Ideeën zijn altijd welkom, denk ik. Misschien een oproep doen naar de redactie om ideeën en/of opmerkingen te posten.

 1. Het was ongetwijfeld goed bedoeld, maar het resultaat is teleurstellend. De nieuwste artikels moet men zoeken in een zijkolom, alwaar ze met hun kleine letters nauwelijks opvallen. Een forum is toch in de eerste plaats een plek waar men een discussie voert, meestal naar aanleiding van een inleidend artikel: zoals een blog dus.
  Overigens staan bij lifesitenews.com (en gloria.tv) de nieuwste artikels ook bovenaan.

 2. De nieuwe lay-out is voor mij moeilijker. Moeilijk zoeken en vinden.
  Net de NOM,
  men moet iets weten van de Mis van voor de NOM om de NOM te begrijpen en er iets uit te halen.
  Maar een verwatering is het.
  Wél veel respect voor de inzet, maar nogmaals voor mij te onoverzichtelijk. Ik zou het echter niet beter kunnen op zetten.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.