YouTube-filmpje: “Vox Populi voert gebedsactie tegen blasfemie en ontaarde kunst”

Mogen wij aan al onze lezers vragen om dit filmpje zoveel mogelijk te verspreiden a.u.b.? God zegene jullie!

Een bijzonder woord van dank en waardering aan onze strijdmakker Albrecht Yorck voor het práchtige camera- en montagewerk! Vooral de boodschap op het einde is enorm ontroerend. Moge het vele harten raken!

Deel dit artikel:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Author: Dries Goethals

Naast voorzitter van het Katholiek Forum, is Dries Goethals de voorman van de anti-cultuurmarxistische vereniging Pro Familia (www.profamilia.nl) en verantwoordelijke van de landelijke tak van de internationale pro-life-organisatie Helpers of God's Precious Infants (www.helpers.be).

9 thoughts on “YouTube-filmpje: “Vox Populi voert gebedsactie tegen blasfemie en ontaarde kunst”

 1. Van harte proficiat aan allen die aanwezig waren bij dit eerherstel. Het zal jullie vergolden worden in de Hemel.

 2. Iemand radio 1 gehoord deze middag? Een 15-tal “anarchisten” voerden actie voor de kerk in Kuttekoven. En ik die bij het woord anarchisten nog steeds dacht aan krakers en punkers in de seventies die nogal eens een potje rel durfden schoppen… Vanaf nu kan ik mezelf dus officieel anarchist noemen, ik bid dagelijks de rozenkrans. Wat een zielige ellende toch…

  1. In het programma ‘Nieuwe Feiten’ (20-11-2017) beschuldigt Jos Herck, de ‘artistiek coördinator’ van de Gasthuiskapel in Borgloon, “de 15 anarchisten van het Katholiek KerkForum” van brandstichting. Ik denk dat het tijd wordt om een klacht wegens laster en eerroof bij de politie in te dienen.

 3. Vanaf 26:43 tot 28:50 kunt u op het VRT Nieuws een deel van het geposte filmpje zien, waar men suggereert dat de brandstichting in Kuttekove zou kunnen komen vanuit de hoek van dit filmpje.
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/Journaal-Weer/het-journaal/
  Natuurlijk is dit een conclusie die niet klopt, maar u ziet wel dat er vlug dingen op T.V. komen die met een beschuldigende vinger wijzen.

 4. In de voetsporen van de H. Bonifatius. Die gooiden ook alle afgodsbeelden omver en sloeg ze zelfs kapot. Dat is pas lef hebben.

 5. In de Voetsporen van Bonifatius. Hij gooide zelfs de afgodsbeelden aan gruzelmenten. Dat is lef hebben!

 6. In de Voetsporen van Bonifatius. Hij gooide zelfs de afgodsbeelden aan gruzelmenten. Dat is lef hebben!

 7. De uitingen van de “kunstenaar” in kwestie zijn eigenlijk gewoon puberaal, zij tonen het lage gehalte aan echte mannelijkheid in deze jongen. Zielig eigenlijk. En dat lage gehalte aan mannelijkheid probeert hij te compenseren met zijn stoere tatoetjes. Vent wordt volwassen!!

Comments are closed.