YouTube-filmpje: “Vox Populi voert gebedsactie tegen blasfemie en ontaarde kunst”

Mogen wij aan al onze lezers vragen om dit filmpje zoveel mogelijk te verspreiden a.u.b.? God zegene jullie!

Een bijzonder woord van dank en waardering aan onze strijdmakker Albrecht Yorck voor het práchtige camera- en montagewerk! Vooral de boodschap op het einde is enorm ontroerend. Moge het vele harten raken!

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

9 thoughts on “YouTube-filmpje: “Vox Populi voert gebedsactie tegen blasfemie en ontaarde kunst”

  1. Iemand radio 1 gehoord deze middag? Een 15-tal “anarchisten” voerden actie voor de kerk in Kuttekoven. En ik die bij het woord anarchisten nog steeds dacht aan krakers en punkers in de seventies die nogal eens een potje rel durfden schoppen… Vanaf nu kan ik mezelf dus officieel anarchist noemen, ik bid dagelijks de rozenkrans. Wat een zielige ellende toch…

    1. In het programma ‘Nieuwe Feiten’ (20-11-2017) beschuldigt Jos Herck, de ‘artistiek coördinator’ van de Gasthuiskapel in Borgloon, “de 15 anarchisten van het Katholiek KerkForum” van brandstichting. Ik denk dat het tijd wordt om een klacht wegens laster en eerroof bij de politie in te dienen.

  2. De uitingen van de “kunstenaar” in kwestie zijn eigenlijk gewoon puberaal, zij tonen het lage gehalte aan echte mannelijkheid in deze jongen. Zielig eigenlijk. En dat lage gehalte aan mannelijkheid probeert hij te compenseren met zijn stoere tatoetjes. Vent wordt volwassen!!

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.