Evenement: Lezing van Dr. Kiebooms over seksualisering (Brugge, aanstaande vrijdag)

Dokter Kiebooms is geneesheer specialist uit Genk, gewezen lid van de parlementaire evaluatie commissie voor abortus. De preventie van abortus bekommert hem dan ook reeds jaren, de seksualiteit menswaardig kunnen beleven is de sleutel tot een gelukkig gezin.

Daarom dat hij toch ernstige bedenkingen heeft bij zo’n massale verdeling van de Jongerengids voor 11-12 jarigen die ongevraagd geconfronteerd worden met een ideologie waar we het niet eens kunnen mee zijn. Hij zal de vragen die zo’n jongerengids oproepen beantwoorden en waardige alternatieven aanbieden.
Wat is nu eigenlijk de wettelijke leeftijd van de seksuele volwassenheid? Is Porno dan toch niet zo slecht en legaal, zoals men beweert? En wat met sexting? Welke goede alternatieven zijn er voor onze jongeren.

In het tweede deel bekijken we hoe we onze actie kunnen verder zetten door o.a. naar de schooldirectie te gaan met onze grieven en ouders te sensibiliseren. Voorstellen voor onze actie ‘Stop, onze kinderen willen we zelf opvoeden’ zijn welkom.

Kom je ook luisteren? Neem gerust je vragen en ideeën mee. Welkom!

Wanneer: Vrijdag 10 november.

Meer info m.b.t. locatie, aanvangsuur etc… : klik hier.

Deel dit artikel:Share on Facebook14Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page
identicon

Dekee Michaël Author

Evolutietheorie-ontkracht.com Cruxavespesunica.org

Comments

  willy

  (8 november 2017 - 15:34)

  Het is goed dat men over het probleem eens goed nadenkt. Ik persoonlijk vind deze seksuele voorlichting aan jonge kinderen wat te vroeg . Men kweekt er een generatie mee die op seksuele gebied te vroeg rijp zal zijn en de normen zullen hiermee ook vervagen !

  A. G. Stinus

  (8 november 2017 - 18:35)

  … Men moet met seksuele voorlichting niet te vroeg beginnen, en het zeker niet beschouwen als een praktische gids “om te weten hoe je moet (kunt) doen”.

  … Seksuele voorlichting mag niet gescheiden worden van opvoeding tot volwassen mensen die inzien dat seksualiteit en duurzame liefde moeten samengaan.

  Eric

  (10 november 2017 - 10:32)

  In weekblad Knack-Gezondheid staat er ook weer een kanjer over sexuele voorlichting. Dit zou in de jaren 1950 en voorheen niet gekund hebben. Jongens moeten zich blijkbaar weeral schamen over gebrek aan erotische kennis. En men betrekt op misleidende wijze dokters met dit artikel.

  […] het voor ons dat er ook een grote groep Limburgse streekbewoners op de gebedswake kwamen, waaronder Dr. Kiebooms en de Deken van Borgloon, E.H. Marcel Rouffa. Rien Vandenberghe uit Brugge, Albrecht Yorck uit […]

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.