Illuminati-gethematiseerde modeshow gehouden in Londense Katholieke kerk

Foto: Infowars.com

Sint-Andrieskerk werd gebruikt als locatie voor zwarte mis-modeshow

Een troep modellen paradeerde op de catwalk in een Katholieke kerk, getooid in de Turkse modeontwerper Dilara Findikoglu’s Illuminati-geïnspireerde kledinglijn voor ‘Fashion Week’.

De controversiële stukken vormen Dilara’s ‘Spring/Summer 2018 collection’ en zullen waarschijnlijk de aandacht trekken van steenrijke modefanaten van over de hele wereld, zoals Rihanna die eerder in de exotische lompen van deze “modeontwerper” werd gezien.

Dilara’s nieuwste ontwerpen variëren van een ‘Nightmare Before Christmas look’, tot een ‘Beetlejuice ontmoet Lacuna Coil hekserij-vampier gevoel’, en werden geïntroduceerd door middelmatige modellen die gekleurd werden met bleke gezichtsverf en tijdelijke tattoos.

Eén van de “hoogtepunten” van de show was toen Dilara de dragqueen ‘Violet Chachki’ gebruikte om een ‘duivels rode hete outfit’ te showen die Chachi’s haar als spreekwoordelijke horens vertoonde, terwijl Illuminati-achtige afbeeldingen de achtergrond vervulden.

Bron: Infowars.com; ILLUMINATI-THEMED FASHION SHOW HELD AT LONDON CATHOLIC CHURCH

https://www.youtube.com/watch?v=Nq7mTFa-lFs

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

20 thoughts on “Illuminati-gethematiseerde modeshow gehouden in Londense Katholieke kerk

 1. Dat zal de kerk worden van de toekomst en het is nu al bezig . Een kerk met de nodige diversiteit waar iedereen aan zijn trekken komt wat moet deze paus blij zijn ?

 2. Deze ontwerpster komt in de namen der grote ontwerpers niet voor. Waarschijnlijk probeert ze nu aan de bak te komen d.m.v haar ziel aan de duivel te verkopen zoals b.v. Rihanna gedaan heeft en andere popsterren die succesvol geworden zijn. Het is dieptreurig dat daarvoor een katholieke kerk beschikbaar is gesteld. Dit is duizendmaal erger dan vloeken in de kerk. Wat voor gevolgen kan dit hebben voor Londen ? Ik heb wel eens gelezen dat Eminem, ook zo’n figuur die zijn ziel aan de duivel heeft verkocht, nadat hij had opgetreden in een stad met zijn teksten over zelfmoord en geweld en wat al niet meer voor troep, de stad overleverde aan buitensporig geweld. Logisch want wat komt hierop af ? De lagere , duivelse geesten. Het is niet alleen een afschuwelijke belediging voor God, zijn Zoon Christus , Maria en alle heiligen maar het is als afroepen van het Kwaad over de mensheid. Ik vrees dat veel modellen niet eens de Illuminatiesymbolen herkennen. Nog nooit gehoord hebben van Vrijmetselarij en hun aanbidding van Lucifer.

  1. De eerste schriftelijke bron over deze kerk dateert uit 951 (DCCCCLI) in een keure van Westminster Abbey. Katholiek dus. Eerst werd dit kerkgebouw gekaapt door de Anglicanen, nu dus door de Satanisten. Niks nieuws onder de zon, gewoon de voortzetting van de dialectiek die aanving met Hendrik VIII en zijn Duivels schisma.

   1. ‘t Gaat er om dat er incorrecte informatie wordt verspreid. De titel “Illuminati-gethematiseerde modeshow gehouden in Londense Katholieke kerk” is fout. Het IS geen katholieke kerk. Al een paar eeuwen niet. Wees correct in uw berichtgeving!

    1. Incorrect is de ontkenning dat het in deze kwestie puur om de symboliek gaat (de geschiedenis is nooit uit hedendaagse ironie te verwijderen), met als motief op alle slakken zout te willen leggen…

     1. Er wordt niets ontkend. Wel gewezen op een incorrecte titel. Vrij merkwaardig hoe u het ogenschijnlijk niet over de lippen krijgt te erkennen dat het hier om een anglicaanse kerk gaat.

    2. Jan, dat is nu juist het punt dat Dries aanhaalt. (U heb nog altijd niet geantwoord op mijn vraag of u een priester bent.)
     U haalt altijd de zaken uit hun context. Is dat alles wat u hebt op te merken op deze afschuw? Is dit, en zovele andere gevallen hier reeds aangehaald, niet iets dat je doet uitdrukken hoezeer Onze Lieve Heer Jezus Christus en Onze Lieve Moeder Gods Maria en gans de Hemel zo zwaar beledigd worden?
     Als je toch iets zou kunnen opmerken, dan dat toch uw afschuw uitdrukken dat zoiets kan gebeuren in een kerk. Dat zoiets gewoon gebeurt in een kerk of niet.
     Waarom altijd de afschuw willen omzeilen?
     Maar antwoord u eens op mijn vraag; Bent u een priester of niet? Bent u de priestern Jan Vanden Berghe die te zien is op kerknet?

     1. Peter, u hebt ook niet ingegaan op het bericht van iemand die stelde dat u priester bent. Ik heb toen een antwoord geschreven en daarin naam en toenaam gegeven. Misschien eerst even zelf over de brug komen?

    3. Met alle respect, maar de huidige gebouw werd gebouwd voor de protestantse staatskerk. De oorspronkelijke kerk werd gesloopt na de grote brand van Londen en vervangen door een volledig nieuw gebouw. Dit nieuwe gebouw heeft uiteraard nooit dienstgedaan als katholieke kerk. Maar dat alles is nutteloze achtergrondinformatie. Wat in dit gebouw gedurende de laatste eeuwen gebeurt, heeft hoe dan ook bitter weinig met de Katholieke Kerk te maken. Daarom is het nodig dat te vermelden in uw post. Anders suggereert u dat er geen onderscheid is tussen de Engelse staatskerk en de Katholieke Kerk in Engeland.

 3. Bizarre foto’s. De laatste foto, een duivelsgezicht met een glimlach; een contradictie in zichzelf. Al deze foto’s zijn puur provocatie om gelovigen op hun ziel te trappen.

  1. De echte vrijmetselaars laten zich op die manier niet kennen. Net zoals de echte nazi’s ook niet naar buiten treden met kaalgeschoren koppen en halfdronken HH roepen. Verwar uiterlijkheden die er enkel zijn om te provoceren met inhoud. Echte vrijmetselaars werken in stilte. Achter de schermen.

   1. Bent u een vrijmetselarij dan? Als men een reactie schrijft, zit men letterlijk achter een scherm.
    Overigens komen vrijmetselaars langzaam maar zeker meer in de openbaarheid. Een artikel in de krant erover, een keer aandacht in een actualiteitenrubriek. Overlijdensadvertenties, waarin duidelijk doorschemert dat het om een vrijmetselaar ging. Naam en toenaam van de betreffende loge, en dat in een voormalige katholieke- en ook bekende krant in onze regio.
    Men kan Vrijmetselaars wellicht herkennen aan een bepaalde zin, hoewel het niet persé gezegd is dat iemand die deze zin gebruikt, per definitie een Vrijmetselaar is. Een vrijmetselaarsloge uit een naburige stad staat bij ons in de gemeentegids. Zij schijnen verder ook al hoge posities te zitten in de politiek. Presidenten kunnen vrijmetselaars zijn, maar je krijgt nooit een bewijs en je kan je vinger er niet op leggen.

   2. Net zoals echte satanisten. Die onbenullen die staan te schreeuwen over duivel en antichrist, zijn doorgaans niet half goed op de hoogte van wat satanisme écht inhoudt. Het is, zoals Jan zegt, puur provocatie. De échte satanisten zullen zich nooit of te nimmer kenbaar maken als satanist. Dit neemt natuurlijk niet weg dat geen enkel priester, of hij nu katholiek is of Anglicaans dit soort dingen zou mogen toelaten in een Kerk. Zie je het al gebeuren in een moskee? Arm westers Christendom…

 4. Wat wel raar is dat die Turkse nou juist een kerk heeft uitgezocht ! Waarom geen moskee ? Ze zal toch wel moslima zijn ? In een moskee is Christus niet aanwezig dus als ze nou perse die idiote vertoning wou had ze dat in een moskee moeten doen.

  1. God is overal. Waarom dan ook niet in de moskee? God is daar waar oprechte harten zijn. Dat kan overal zijn. Zelfs een atheïst hoeft niet per definitie een goddeloos iemand te zijn.

 5. Er is iemand die dit voortwoekerende kwaad tegenhoudt en daardoor de antichrist als voleinding van het kwaad (in persoon).. aldus naar 2Tess.2:7 in de voetnoot in de Petr.Can. vert. En dan volgt: ..Eerst als -deze- !! [die moet verdwijnen is de persoon in vers 3, de valse profeet.. maitreya Jes.46:11 1e versregel].. verdwenen zal zijn … dan zal de goddeloze verschijnen, ..dus de antichrist. Eerst moet dus voor het oordeel van het 6e zegel maitreya verschijnen (zijn naam is te googlen).

  Die tegenhoudt is de Maleachibode de eindtijd Cyrus, die van buiten komt, maar toch katholiek.
  Vers 5 tot en met vers 7 is een toelichting, …taalkundig kun je de passage: “eerst als deze –> (de man der goddeloos-heid in vers 3) verdwenen zal zijn .. taalkundig direct achter vers 4 lezen.
  Dus vers 3 betreft de valse profeet en vers 8 de antichrist.

  Dit heeft de Heilige Geest zo doen begrijpen, onthuld.
  Nooit heeft iemand dat zo kunnen begrijpen en toch het is taalkundig eigenlijk simpel, vandaar de vele speculaties vooral door de niet katholieke christenen.
  De begenadigden (voorzegd ..tezamen als leger van god) worden uitgezonden naar het binnenste van de aarde (in de Himalaya waarheen maitreya terugkeer..ook door Nostradamus geprofeteerd…de plannen van de elite en de vrijmetselaars en andere zullen onthuld worden… hieronder een kleine greep.

  http://www.tlig.org/nl/nlmsg/nlmsg902.html

 6. Zaterdag jl. bij de kassa bij een verkoopwinkel van de NS. Ik keek naar beneden en zag een foto met horrorclown. Ik vond dat dit niet kon. Dit doet men om meer tickets voor het een of ander (treinreis?) te verkopen. Ik protesteerde hiertegen en zei ook waarom ik er faliekant op tegen was. Verder in het winkelcentrum muziek en er kwam een iemand verkleed als prehistorisch dier langslopen en een groot dier was. Grote tanden en met veel schubben. Het is te merken dat Halloween, het heksenfeest er weer aankomt. Ook in ons dorp wordt er reclame (met een normale spook* voor gemaakt. Ik houd hier niet van, maar merk het zeker wel op.

  *spook: Kinderen verkleden zich wel eens als spook en gebruiken dan een oud wit laken te gebruiken met twee ogen er in. Heel simpel en dit vind ik dan echt grappig. Helaas gebruikt men het voor Halloween, dat vind ik minder geslaagd.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.