Hoe de gefeminiseerde Westerse maatschappij het gedrag van jongens criminaliseert…

5 september 2017

Screenshot: ‘War on Boys’ (YouTube)

Ondanks de algemene opvattingen doen jongens het in lees- en schrijfvaardig minder goed dan meisjes en daarom stromen steeds minder jongens door naar hoger onderwijs. Onze jongemannen zijn in groot gevaar, in tegenstelling tot hoe de meeste studies en experten aandringen dat vooral meisjes meer aandacht vereisen. De overgepubliceerde “meisjescrisis” leidde tot grote veranderingen in scholen, beleid en opvoeding thuis… maar tot welke kost?

In dit provocatieve boek, beargumenteert Christina Hoff Sommers dat onze samenleving steeds de problemen van meisjes heeft overbeklemtoond, terwijl het net jongens zijn die vaak lijden aan een laag zelfbeeld en academische moeilijkheden. Jongens hebben hulp nodig, maar niet de soort hulp die ze nu reeds krijgen…

Boekentip: The WAR AGAINST BOYS: How Misguided Feminism Is Harming Our Young Men (Christina Hoff Sommers)

Tip van: Nationalisme en traditionalisme

Auteur: Dries Goethals

Buiten het Katholiek Forum zet Dries zich in voor de landelijke tak van de internationale pro-life organisatie ‘Helpers of God’s Precious Infants’ (www.helpers.be). Hij is vooral bekend als voorman van de anti-cultuurmarxistische beweging ‘Pro Familia’ (www.profamilia.nl).

Deel dit artikel:Share on Facebook7Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

4 reacties

 • Jules van Rooyen 6 september 2017op10:01

  Vrouwelijke dominantie in politiek, bedrijf, kunst en wetenschap dreigt uit te lopen op een ramp, beste Dries, en dat is juist de bedoeling der subversieve Synagoge, de motor van de vernietigende vrijmetselarij. Het ontbreekt hen genetisch aan creativiteit en het aandurven van risico’s, en tenslotte het verkennen van nieuwe terreinen. Vrouwen zijn onmisbaar in hun traditionele rol patronen, en daarin ook het meest evenwichtig en gelukkig. Uiteindelijk willen vrouwen allemaal een betrouwbare en liefhebbende schouder om tegen aan te kunnen leunen. De ramp van vrouwen is het feminisme die dat bestrijdt. Het antagonisme komt vooral tot uiting, beste Dries, met het immigranten drama ! De vrouwelijke “gutmenschen”, van rond de 50 jr, de huidige magneten die de vluchtelingen op de stations opwachtten met bloemetjes, en daarna massaal verkracht werden (Keulen 2015).

 • willy 6 september 2017op12:01

  onze jongens zijn in gevaar door een laag zelfbeeld en kunnen zo in de criminaliteit terecht komen maar volgens mij geldt dit voor alle jongeren te verleidingen zijn vandaag te groot !!!

 • edwin vissers 8 september 2017op05:40

  Hier in Deventer is het een plaag van die verklede vagina’s ,er is geen kruit tegen opgewassen ,misschien help het als er allemaal besneden Allah demonen negers hier na toekomen ,zelfs dat helpt niet ,ze vinden het lekker om verkracht te worden ,einde oefening Europa ,de mannen hier lijken wel zombies .

 • Peter 8 september 2017op13:38

  Jezus na de doop in de Jordaan, ging Zijn eerste Mirakel doen en dat was waar? Juist, tijdens een bruiloft. Het geeft aan dat Jezus water in wijn veranderde, hele goede wijn.
  Wel, dat is één van de twee pijlers waarop Jezus Zijn Kerk heeft gebouwd; de familie – huwelijk – en het Priesterschap. Satan weet heel goed dat als hij die twee of zelfs maar één er vanonder kan halen, dat de Kerk ineenstort.
  En zie, alles wordt in het werk gesteld om dit te verwezenlijken. Met alle mogelijke middelen die ons omringen gebeurt dit dagelijks. Als deze twee verdwijnen is het Godsbeeld weg. Maar dit zal de Heer niet toestaan, want hoe meer er afgebroken wordt, hoe meer de Heer in verborgenheid er opwekt, zodat binnenkort de wereld zal geschokt worden door de schittering van Zijn Bruid steunend op deze twee pijlers, tot overgrote afschuw van de vijand van de Bruid van Christus.
  Ave Maria+

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *