De wil van het Duitse Volk is gebroken

U2 – ZOO STATION – De mens als dier: “I’ll be crawling around, On my hands and knees

In de Verenigde Staten van Amerika zien we, dat met president Donald Trump, er nog steeds een stevige oppositie tégen de (cultureel) Marxistische agenda bestaat. Deze agenda is gebaseerd op de ideeën die ontwikkeld werden door de Frankfurter Schule, die er fundamenteel op uit was om de Christelijke, Westerse waarden en cultuur te vernietigen, tegenwoordig al dan niet in samenwerking met de islam. Wanneer we dan naar Europa kijken en naar Duitsland in het bijzonder, dan zien we meteen, dat daar van enig verzet tégen de (cultureel) Marxistische agenda, geen sprake meer is. Misschien, dat in de VS, God een prominentere rol speelt dan in Europa, en dat in de VS het Christelijke geloof nog steeds als een schild fungeert tégen de Post-moderne cultuur. De enige ‘religie’ van belang in Duitsland is tegenwoordig het Ecologisme, dat verder gaat dan alleen maar het loutere milieu-denken, waarvoor bijvoorbeeld de windmolens de nieuwe ‘heilige koeien’ zijn. De ‘Groene politiek’ die hieruit voortvloeit, is vaak principieel pacifistisch en gaat regelmatig ook samen met de strijd voor emancipatie en de strijd voor de minderheden in de samenleving. Wie bijvoorbeeld eens een bezoek brengt aan Dresden, de hoofdstad van Saksen, én geboorteplaats van PEGIDA, moet al niet ver lopen om de anti-Pegida, anti-Nazi en anti-Alternative-für-Deutschland-graffiti op de muren aan te treffen. Het door de Geallieerden plat gebombardeerde Dresden is en blijft een Marxistisch bolwerk, want 50 jaar communistische indoctrinatie wis je niet zomaar uit. Maar, de Duitse, linkse, atheïstische jeugd houdt niet alleen van graffiti, maar ook van overdadige tatoeages en grote oorringen. Een andere populaire praktijk is het verven van het haar in de meest opvallende kleuren en het gebruik van obscene, platte taal. Een linkse vrouw die de 35 jaar gepasseerd is, moet het haar kort knippen zoals een punk-rocker en zij mag vooral ook niet op een vrouw lijken, geëmancipeerd als ze zijn.

Een andere poot van het (cultureel) Marxisme is de morele decadentie. De sinistere uitgaans-scène in Berlijn kent het grootste ‘aanbod’ van Europa. Vele wilde verhalen doen de ronde over de vage en schmutzige atmosfeer van het Salon Zur Wilden Renate, de keiharde techno in de Kosmonaut en velen hebben het over de alom bekende én gevreesde rij bij de Berghain. Het aanbod in Berlijn bestaat uit ongeveer 300 legale clubs, naast de tientallen underground clubs. Maar, om er bij de stugge Duitsers wat ‘sfeer’ in te krijgen, zijn natuurlijk vele liters slap bier, sterke drank én drugs nodig. Er wordt beweerd, dat velen nog grote ogen zouden opentrekken indien ze wisten hoeveel drugs een Duitser nodig heeft om wat te ‘ontdooien’. De party-drug van het moment is ketamine. Het is van origine een pijnbestrijdingsmiddel, dat bij chirurgische ingrepen wordt gebruikt. De laatste jaren is ketamine een prominente drug geworden in het uitgaansmilieu. Daar staat het bekend onder de naam Special K. Het is een verdovende stof met het effect van een dissociatief tripmiddel. Dat wil zeggen, dat de gebruiker een scheiding ervaart tussen geest en lichaam. In milde dosissen veroorzaakt ketamine een dromerige, zweverige roes. In hoge doses wekt het een soort bijna-dood-ervaring op, ook wel K-hole genoemd. De gebruiker tast zo de grenzen tussen bewustzijn en niet-bewustzijn af. Tijdens de trip heeft hij het gevoel zijn lichaam te verlaten of te sterven.

Wie zich een idee wil vormen van de zielige gang van zaken in het decadente, misselijkmakende, Berlijnse uitgaansmilieu, kunnen wij de film uit 1981 ‘Christiane F. – Wir Kinder vom Bahnhof Zoo’ aanraden. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige biografische boek van Kai Hermann en Horst Rieck, die het boek schreven naar aanleiding van hun ontmoeting met de echte, toen nog vijftienjarige Christiane F(elscherinow). Dit boek is – ondanks de pedofiele ondertoon – voor veel scholieren in Duitsland nog steeds verplichte lectuur. De film won natuurlijk meteen zowel een Goldene Leinwand, als de prijs voor populairste film op het Montréal World Film Festival in 1981. In de film komt Christiane Felscherinow in 1974 via vrienden voor het eerst met drugs in aanraking. Een beginnende verslaving blijkt binnen een mum van tijd niet meer te stoppen. Om haar verslaving te bekostigen gaat Christiane op veertienjarige leeftijd de prostitutie in en maakt ze van station Berlin Zoologischer Garten haar werkterrein. Haar vriendje Detlev speelt haar pooier en prostitueert zichzelf ook in het beruchte Berlijnse homomilieu. Haar moeder hoort van haar verslaving als het al bijna te laat is. Als Christiane in de krant leest dat haar beste vriendin Babsi overleden is, is ze van afschuw vervuld. Op dat moment is Babsi de jongste persoon (Sie war erst 14!) in Duitsland die aan heroïne gestorven is. De film is op de originele locaties gedraaid, deels met acteurs zonder ervaring. Regisseur Edel kreeg zelfs de ondersteuning van David Bowie, bij wie Christiane aanwezig was bij een concert in Berlijn. In de film worden hiervan originele opnames vertoond. Bowie speelt zichzelf en treedt op met het nummer Station to Station. Station Berlin Zoologischer Garten is het centrale station van West-Berlijn. Later zou de Ierse rockband U2 de hele affaire nog eens oprakelen met hun song Zoo Station (1991) die de eerste track is van hun album Achtung Baby, die gevolgd werd door de Zoo TV Tour (1992-1993).

In de groezelige, Berlijnse, travestie (en homo-erotische) hetero-clubs, zijn er steeds méér mannen dan vrouwen aanwezig, aangezien de drugscultuur ook zijn aantrekkingskracht schijnt uit te oefenen op jonge mannen uit de ‘betere’ milieus. Dit hoeft niet te verwonderen aangezien er tegenwoordig meer meisjes uit de middenklasse een universitaire studie aanvatten en er dus een ‘ernstigere’ levensstijl op moeten nahouden dan jongens. Duitse (jonge) vrouwen zijn zéér carrièrebewust – net zoals Duitse jonge mannen dat ooit waren – en Duitse vrouwen hoeven zich trouwens ook geen zorgen te maken over de ophanden zijnde demografische implosie, aangezien de meesten van hen sowieso nooit kinderen zullen hebben. In de vroege zondagochtend lopen na het sluiten van de clubs duizenden, dronken Duitse jonge mannen-zonder-lief door de straten van Berlijn. Ze lopen tussen de groepen Afrikanen en vluchtelingen uit het Midden-Oosten door, die intussen hun kinderen aan het instrueren zijn, waar ze die dag moeten gaan bedelen bij de naïeve Duitse gepensioneerden. De Duitse bevolking vergrijst met rasse schreden. In het straatbeeld ziet men bijna nooit baby’s, tenzij die van ‘Duitsers’ met vreemde roots. Het fenomeen van de ondergang van de Duitse samenleving wordt het best gevat in het volgende beeld… Een eenzame Duitse jonge vrouw met tatoeages en blauwgeverfd, kort haar, stapt op de bus in Berlijn, gevolgd door een jonge moslima met 4 jonge kinderen. Met andere woorden ironisch gezegd: “Germans are breeding themselves out of existence”.

Het probleem waarmee de Duitse bevolking kampt, is dat ze veel te hard werkt voor een te laag loon, te weinig nadenkt en waarschijnlijk ook te weinig bidt, want God is toch dood aldus de seniel geworden Friedrich Nietzsche. De moderne, passieve aard van de gemiddelde, hardwerkende Duitser kan grotendeels verklaard worden, door het vertrouwen dat hij stelt in het onderwijssysteem, de politiek en de media. Duitsers beseffen té weinig, dat ze door alles en nog wat geïndoctrineerd worden. De wil van het Duitse Volk is gebroken. Jongeren worden dagdagelijks met de ‘zonden’ van hun (over-)grootouders overladen. Ondanks de constante stroom van informatie aangaande de Tweede Wereldoorlog zijn er weinig Duitsers die er nog écht iets over weten. Het is een taboe en de Duitsers hebben zich dan ook collectief voorgenomen om nooit nog een ander volk uit te roeien, vandaar dat ze zichzelf maar uitroeien. Men kan zich dan ook de vraag stellen waarom Duitsers nog steeds zo hard blijven werken, aangezien de vruchten van hun arbeid uiteindelijk aan vreemde volkeren zullen worden overgedragen. Misschien moet de nihilistische, kinderloze, hedonistische, cultuur-marxistische decadentie van de gemiddelde Duitser wel beschouwd worden als een stil protest. Het is duidelijk, dat de buitenlanders die in Duitsland wonen, weinig respect hebben voor het linkse gepeupel en de verwijfde hipster– en emo-cultuur van de middenklasse. De fundamentalistische islamisten zullen echter weinig genade hebben voor de Duitsers en hun culturele degeneratie. Elk jaar wordt tijdens het Keulse carnaval de historie opgerakeld van het Keulse stadsleger, dat tijdens de zoveelste belegering van de stad, de aanvallers buiten de stad vanop de stadswallen toeriep: “Niet schieten, want hier staan mensen”. Het is duidelijk, de Duitsers zijn géén strijders meer, en misschien zijn ze het ook nooit geweest, hadden ze het bevel daartoe niet gekregen. De vraag is dan ook niet wanneer Duitsland voor de Christelijke Wereld verloren gaat, maar eerder waarom er nog steeds geen poging ondernomen werd om er het eerste Europese Kalifaat te vestigen.

Deel dit artikel:Share on Facebook36Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Comments

  Marian

  (28 augustus 2017 - 01:18)

  Dit geldt toch niet in geheel Duitsland, mag ik hopen.

  Geldt hetzelfde trouwens ook niet een beetje voor Nederland?
  Ook hier is het geloof afgenomen, het Atheïsme toegenomen en daarbij een hedonistische maatschappij geworden met de jaarlijkse Gay-Pride in Amsterdam en steeds meer gay-prides op kermissen en uitbundige en lawaaierige festivals in steden en dorpen.

  Sergeant yves

  (28 augustus 2017 - 11:26)

  Ik kom van Kroatië, eerst naar Bosnië geweest in Medjugorge, veel mensen van Polen. Tsjechië, Slovakije, Hongarije, ook Duitsers zelfs Oekraïners enz.. weinig of geen tatoeages veel kruisjes en veel jonge mensen (ook in Kroatië blijkbaar zijn deze volkeren voorlopig nog niet aangetast.

  Peter

  (28 augustus 2017 - 15:22)

  De werkelijke geschiedenis van Duitsland in de 19e en bijzonder in de 20e eeuw is zo verdraaid door de alom tegenwoordige pers (boeken, TV Hollywood enz…) dat de Duitsers van heden, in de meeste gevallen, zo bewerkt zijn geworden dat ze een enorm schuldgevoel hebben.
  Om dit zeer goed te illustreren en een tipje van de sluier op kunnen opheffen, zou ik iedereen aanraden om slechts één document te beluisteren (ondanks dat er duizenden zijn die in dezelfde richting wijzen).
  https://www.youtube.com/watch?v=8geLlIYpvLA
  Dit zal u een begin inluiden om de verdere waarheid te zoeken. De waarheid is niet datgene dat men u voortdurend in het aangezicht gooit, willens of niet.

  Mathieu Albert

  (28 augustus 2017 - 19:02)

  @ Marian,

  Met onze bijdrage hebben we niet willen beweren, dat er geen ‘normale’ Duitsers meer zouden zijn. Die zijn er zeker. Maar, ze worden door alles en iedereen in de steek gelaten. Ook de Duitse bisschoppen gaan hier zeker niet vrijuit. Helaas wordt de groep ‘normale’ Duitsers vrij snel, steeds kleiner.

  Het geschetste beeld boven typeert vooral wie jonger is dan 50 jaar, man is, alleenstaand is, in de stad woont, tot een lagere sociale klasse behoort, niet universitair geschoold is en niet Katholiek is. Zij lopen de grootste kans om tot het geschetste profiel te behoren.

  Aan de andere kant hebben 1 op 3 volwassen vrouwen die jonger zijn dan 50 jaar en in de stad wonen géén kinderen. Dit alles is natuurlijk eerst en vooral een stedelijk probleem, maar het platteland wordt ook steeds meer en meer aangetast. Ook elders in het voormalige West-Duitsland hebben circa 20 procent van de vrouwen geen kinderen. In het voormalige Oost-Duitsland is dat circa 10 procent.

  Dit betekent de facto, dat de bevolking krimpt en de komende jaren exponentieel zal blijven krimpen, en dit terwijl de fertiliteit bij niet-Duitse vrouwen veel hoger ligt. Aangezien nu ook de baby-boom-generatie door natuurlijke sterfte kleiner begint te worden, zal het aantal autochtone Duitsers in zeer snel tempo kleiner worden. Tot in de kleinste Duitse dorpjes lopen er tegenwoordig ‘vluchtelingen’ rond en de bevolking is bang en durft niet te reageren omwille van het verleden.

  Uit de cijfers blijkt dat tegen 2060 een totaal vervormde bevolkingspiramide een feit zal zijn. Van de 81 miljoen Duitsers die er vandaag zijn, blijven er in 2060 nog 68 miljoen over, een verlies van 13 miljoen mensen.

  De culturele desoriëntatie en vervreemding toont zich vooral ook in de kerkelijke sferen: 65% van de Duitse jeugd heeft geen enkele binding meer met welk religieus genootschap dan ook. Dit uit zich dan in religieus pseudo-groepsgedrag. Het voetbal, het milieu, maar ook de street-styles: 25% van de 16 tot 29-jarigen in Duitsland hebben een tatoeage en 15% hebben een piercing. Het fenomeen is vooral bij Oost-Duitse vrouwen te vinden waar meer dan 30% van de vrouwen aldaar aan dit fenomeen meedoet, hetgeen hun kansen op werk aanzienlijk verkleint.

  Tot slot, 40% van de twintigers geeft toe geregeld illegale drugs te gebruiken. In de periode 2014-2015 waren er 1.226 drugsdoden in Duitsland.

  Het toont aan, dat steeds meer mensen uit de boot vallen en dat velen de zin van een ‘normaal’ leven niet meer inzien en zich overgeven aan een hedonistisch en zeer destructief gedrag. Dat bedoel ik met: “De wil van het Duitse Volk is gebroken”. De Duitsers als volk, kunnen geen enkele weerstand bieden aan de islam op basis van religieuze en/of culturele grondvesten, vervreemd als ze zijn van zichzelf.

   Marian

   (29 augustus 2017 - 15:43)

   Beste @Mathieu Albert,
   Die vervreemding kan ik mij heel goed voorstellen. Ik voel datzelfde. Ik ben al vervreemd hier van de Kerk, van mijn familie. In Nederland speelt misschien precies hetzelfde. Ik ben afgekeurd 80-100% op psychische gronden. Geen baan meer, alleenstaand. Middelbaar Onderwijs gehad. Ik kan me met moeite staande houden.

   Alles wat ik probeerde te bereiken in de Kerk, mislukte. We horen ook niets van bisschoppen. Ze grijpen niet genoeg in, ze durven niet te snoeien, alleen wanneer er een ‘kerkelijk incident’ plaatsvindt (zoals met Pastor Luk in België en pastor Vlaar in Obdam, Ned.). En dan komen er protesten en dan hoor je weer een hele tijd niets van de bisschoppen. Ook hier zijn weinig grote gezinnen. En er is te veel verschil tussen behoudende en vooruitstrevende katholieken. En dit is nu al jarenlang zo. Ik ben ook heel erg teleurgesteld en ontmoedigd geraakt. Ik heb jaren terug zelf al geconstateerd dat ons land, Nederland, rijp is voor de Islam. Want het christelijk en katholiek geloof wordt niet goed gevoed, er is teveel onverschilligheid en lauwheid en men lijkt niet genegen het ware van hun eigen katholieke geloof te geloven, uitzonderingen daargelaten. Ik vind het zelf ook steeds moeilijker worden in een samenleving die zich nog steeds verder ontkerstend. Een gebrek aan goede catechese jarenlang zorgt ervoor dat veel jongeren zich ook vervreemden van Kerk en maatschappij. Het zit over de hele linie. En de nieuwe berichten die hier en op Restkerk net komen zijn niet alle om te juichen. En dan vraag ik mij wel eens af: Wie is er die God nog ernstig zoekt?

  Jules van Rooyen

  (28 augustus 2017 - 20:08)

  Een deplorabele schets van het decadente deel van Noord- Duitsland, maar toch onvolledig ! Ook in de Hitler tijd was decadentie troef in het protestante noorden, waardoor Hitler de verkiezingen gewonnen heeft in 1933, ondanks de tegenstem in het zuiden. Duitsland is door de N-Z tweedeling zeer complex, een wangedrocht uit de hereniging door Bismarck in 1870, een plaag voor het overige Europa, maar ook een plaag voor de veelheid van soorten Duitsers. U zegt niks van het zuiden en het Rijnland, beste Mathieu A.. Wellicht is er ruimte in tijd en kennis in huis, voor meer evenwicht. Als ik “FreieWelt.de” lees, (plus andere verzets webstekken die inmiddels door Stasi Merkel gecensureerd zijn), dan komt er een ander beeld naar voren van een grote groep die zich realiseert dat Duitsland op de verkeerde weg zit en dat er in Duitsland wel degelijk ook een richtingenstrijd plaats vindt, zoals in NL, in FR, in de VS, in Italië en in Spanje. Voorts, beste Mathieu A. , de jongste Pius X bedevaart naar Fatima, telde meer dan 1000 Duitse pelgrims, na de Fransen, de tweede grootste groep. Tenslotte, niet de aantallen tellen en geven de ware krachten weer, het gaat ook om de kwaliteit. Duitsland zal niet vergaan, wellicht zijn er nog meer schokken nodig voor een grotere bewustwording. Maar zeker is dat die aangedreven gaat worden door het katholieke zuiden. PLease, Mathieu A., nog een inspanning voor een volgende bijdrage en voor meer evenwicht.

  Mathieu Albert

  (28 augustus 2017 - 23:43)

  Beste Jules,

  Helaas ben ik niet zo optimistisch als u. Het klopt inderdaad, dat in het Katholieke zuiden van Duitsland de situatie iets anders is. Maar, helaas is de Kerk ook daar machteloos omwille van het soort bisschoppen dat ze hebben. De meeste bisschoppen zijn zelf voorstander van meer migranten. Daarom geloof ik niet zo in de kracht van de Duitse Novus Ordo Kerk, en Pius X blijft helaas ook in Duitsland een marginaal verschijnsel, dat zich te veel in het eigen gelijk opsluit.

  De Syrische ‘vluchtelingen’ waren in feite grotendeels deserteurs die weigerden om tégen ISIS te vechten. Hun smartphone was hen belangrijker dan hun land. Ware het niet voor de Russische en Iraanse strijdkrachten en Hezbollah, dan zou Syrië allang in handen van ISIS gevallen zijn. Hetzelfde zou in Duitsland gebeuren. Duitse tieners en twintigers gaan écht niet vechten hoor. Hun kapsel zou eens in de war kunnen raken.

   Jules van Rooyen

   (29 augustus 2017 - 13:07)

   OK, beste Mathieu, volgens de statistiek heb je gelijk. Maar vergeet niet dat de volken der wereld, en in het bijzonder de Europese volken, in al hun verscheidenheid ook een Goddelijke creatie zijn. Met name de Christelijke Europese volken zijn, met al hun ondeugden, de opvolgers van de Oud-Testamentische stammen Israëls. Deze zijn na Christus kruisdood op Golgotha, in de vergetelheid compleet verdampt, er is niets meer van over. Het Franse volk heeft de centrale rol van het joodse volk overgenomen met de doop van Clovis door St. Remi, in de 4de eeuw. Ze zal als volk (zoals het bijbelse joodse volk) “wel gestraft worden, maar nooit vernietigd” !
   Nu, Die daar boven, laat de duivel wel een beperkte speelruimte toe, maar laat Zijn creatie niet vernietigen. De Jew World Order komt weliswaar steeds dichterbij, maar zal de eindstreep niet halen, noch in Rome (met paus Fr.), noch in Brussel, Berlijn of in Frankrijk, de oudste dochter van de Kerk. Zij gaat met Macron (de Franse Obama) door het putje, maar daarna zal, zoals in de VS in 2016 en daarvoor in Rusland in 1989, de lang verwachte omwenteling plaats gaan vinden. FR zal geheel Europa meetrekken, inclusief Duitsland. Als je het moment van het putje (Gorbatchov, Obama, Merkel, Franciscus, Macron) herkent, en de tegenkrachten onderkent, wordt alles duidelijker en zie je het geheel. Vandaar mijn verzoek voor meer evenwicht. Over de tegenkrachten zeg je niks, beste Mathieu. Blijf vertrouwen op de Voorzienigheid. De duivel wint weliswaar veldslagen, maar nooit de oorlog. Dat gold voor Stalin, voor Hitler, voor de criminele oorlogsleiders en WO II aanstokers Roosevelt/Churchill, en tenslotte, de FR derde en vierde Republiek.

    Marian

    (29 augustus 2017 - 15:15)

    Beste Jules: Nederland zou heel goed de stam van Zebulon (de 6e zoon van Jakob (Israël) en Lea) kunnen zijn, naast wellicht nog wat andere landen, die in kustgebieden wonen.
    Nederland: De stam van Zebulon!? Er is zelfs een prachtig Nederlands lied over gezongen door jonge mensen. Maar ik heb slechts de Engelse tekst ervan. Misschien is dit een visie van een zeer select gezelschap christenen, ik weet het niet. Tot voor kort had ik daar nooit van gehoord. En ze lieten het zien door enkele Bijbelteksten (Oude Testament) erbij te halen.

     Jules van Rooyen

     (30 augustus 2017 - 13:17)

     Al die 12 joodse stammen uit het Oude Testament zijn in het niets verdampt, beste Marian. Laat je niks wijs maken door die Dan Brown verhalen. Er zijn geen stammen overgeplant, dat is voer voor romantici, maar heeft niets met de realiteit te maken. Van het oorspronkelijke joodse volk zoals onze Heer Jezus Christus gekend heeft, is niets meer over. Onderzoek heeft uitgewezen dat de huidige Palestijnen er nog het meest op lijken. Degenen die zich nu joden noemen zijn geen joden (Paulus), maar afstammelingen van het Turks/Russische volk der Khazars, uit het beneden Wolga gebied. Dat doet niets af aan “alle mensen vijandig”, (1 Tess. 2:15). Zij zijn ook vergaan en verdampt in het jaar 995, in de oorlog tegen de Moskovieten. Vandaar dat de joden Lenin, Trotsky en Stralin, de Slavische volken hartgrondig haatten.

      Peter

      (30 augustus 2017 - 15:17)

      Ja, dat is juist. Als men mij zou vragen dat ik “anti-semitisch” ben bij het spreken over “de joden”, dan antwoord ik neen. Omdat simpelweg een ‘jood’ geen semiet is.
      De origine van de naam “Jew” (jood) kunt u hierbij vinden in:
      (Benjamin H. Freedman, Jewish Historian – Researcher – Scholar.) http://www.informationclearinghouse.info/article1963.htm
      Als u verder wilt horen wat deze Benjamin Freedman te zeggen heeft hierover, kunt u zijn ganse uitleg horen in
      Deze speech kunt u ook met Nederlandstalige ondertiteling beluisteren op:
      Deel 1 – https://www.youtube.com/watch?v=LNsAoeWFiuk
      Deel 2 – https://www.youtube.com/watch?v=jo6X5EkLBt4
      In de lande speech (meer dan 2 uur) : https://www.youtube.com/watch?v=lnLdAYvmSZE
      Op het einde, tijdens het antwoorden op de vragen van de aanwezigen, legt hij uitgebreid de herkomst van de naam jood (jew) uit.
      Benjamin Freedman was een hoogstaande (high ranking) jood die in de commissie van joden tijdens het Verdrag van Versaille (vredesconferentie) in 1918 aanwezig was, en die nadien ervan walgde en, ondanks alle doodsbedreigingen, erin slaagde om de leugenpot bloot te leggen.
      Een moedige man die nadien volledig voor de Kerk en Jezus heeft gevochten.
      Hij legt ook de volledige organisatie van de NWO bloot hier:
      https://www.youtube.com/watch?v=Y8wr2ZVWBVo

      Ave Maria.

  edwin vissers

  (30 augustus 2017 - 07:55)

  Beste Marian ,dat is zo .

   Marian

   (31 augustus 2017 - 01:59)

   Beste Edwin, ik neem aan dat u doelt op mijn reactie van 29 aug. 2017 om 15:15 uur!?

  […] artikel van Mathieu Albert van 27 augustus schetst een bijzonder somber beeld: http://www.katholiekforum.net/2017/08/27/de-wil-van-het-duitse-volk-is-gebroken/ De “wil… is gebroken“. Het lijkt wel de psychische terreur die Winston ondergaat […]

  […] Lees ook: De wil van het Duitse Volk is gebroken […]

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *