“Radicaal Traditioneel Katholicisme” is een criterium van zogenaamde “haatgroepen” door CNN in kaart gebracht

De stippen op deze kaart vertegenwoordigen volgens SPLC de haatgroepen vanuit elke staat werken.

Holocaust Ontkenning, Ku Klux Klan, Neo-Nazi, Racistische Skinhead, Blanke Nationalist,… en midden in dat rijtje: “Radicaal Traditioneel Katholicisme”. Dit zijn criteria van een lijst bestaande uit “haatgroepen”. De lijst werd opgemaakt door de ‘Southern Poverty Law Center’ (SPLC) en gepubliceerd door CNN.

SPLC, de activisten achter deze “haatlijst”, labelt Christelijke lobbygroepen zoals de ‘Family Research Council’ (FRC) en de juridische gigant ‘Alliance Defending Freedom’ (ADF), die in het Amerikaanse Hooggerechtshof talrijke zaken heeft aangevoerd en gewonnen, naast de Ku Klux Klan en Neo-Nazi’s.

Verwant artikel op Katholiekforum.net: Het criminaliseren van conservatieven in DWM

Collega en naamgenoot Dries Termote stelt in zijn wederom erudiete artikel deze cruciale vraag:

Wat is het verschil tussen de Antifa’s en de “Unicorn” eigenlijk? Uiterlijk weinig of niks. De Antifa’s en Black Lives Matter (BLM) worden door Soros gesubsidieerd. Of subsidieert/ manipuleert de diepe staat beide kanten? 

Een eerlijke en logische vraag, die op Twitter door Richard Spencer (Co-Redacteur van AltRight.com en voorzitter van ‘The National Policy Institute’ wordt bekrachtigd:

https://twitter.com/RickyVaughn_II/status/898717191255670785?fref=gc

De precieze hoedanigheid van deze locatie: The Virginia FBI Field Office

Screenshots van deze tweet worden reeds op Facebook alom verwijderd (onder meer op de pagina van ‘The Patriarchy’), dus sta me toe ze hierbij voor alle zekerheid (want hoe vrij van censuur is ook Twitter?) even te vereeuwigen:

Ook Zerohedge.com doet ons buigen over deze kernvraag: “Charlottesville, een gekochte rel?” (T.Z.)

In het licht van de “diepe staat” die beide zijden van het politieke spectrum (en zelfs haar extremen) financiert en zo controleert, past de demarche van CNN in de volgende stap: Het volledige conservatieve middenveld doen veralgemenen met Neo-Nazisme en aanverwanten, om zo alles wat conservatisme is te kunnen diaboliseren om het uiteindelijk te kunnen censureren, verbieden en zelfs penaliseren. 1984 van George Orwell komt zo wel heel dichtbij:

Bron: S.R.A.C.

Een simplistische schets, die hoewel in essentie aantoont hoe “Ordo ab Chao” werkt. Zo was Charlottesville slechts één klein voorbeeldje (in de staat) dat nu eventjes zichtbaar werd.

“Haatgroepen” in “beeld brengen” (lees: opruien tegen) om ze Pim Fortuyn-gewijs te liquideren, het is niet anders in Amerika

De lijst van “haatgroepen” opgemaakt door linkse organisaties en die CNN dus publiceerde, inspireerde vijf jaar geleden reeds tot het eerste incident van gewapend binnenlands terrorisme in Washington, tegen een pro-life-organisatie.

“CNN is helemaal krankzinnig. Zij dienen als platform voor radicale linkse haatgroepen die zich uitsluitend bezighouden met het bashen van conservatieven. Het CNN-rapport heeft geen enkele legitimiteit, maar het leidt er wel toe dat miljoenen conservatieven valselijk benoemd worden als “haters” en het kan hen ook in gevaar brengen.”, vertelt Dan Gainor, Vice President van het ‘Business and Culture at the Media Research Center’.

Het CNN-artikel waarschuwde dat de SPLC zegt dat er 917 “haatgroepen in de VS zijn.”

Christelijke waarden = haat volgens de liberale sharia van CNN

Het CNN-artikel stelt “pro-family-groepen” gelijk met racisten. Maar veel van de zogeheten “anti-LGBT-groepen” zijn mainstream groepen die zich inzetten voor de waarden van gezin en leven die pleiten tegen abortus en ter ondersteuning van het huwelijk.

Enkele groepen die door CNN worden besmeurd: American College of Pediatricians, the Center for Family and Human Rights (CFAM), Traditional Values Coalition, Liberty Counsel, Americans for Truth about Homosexuality, the World Congress of Families, traditional Catholic newspaper The Remnant, Catholic religious order Slaves of the Immaculate Heart of Mary, Catholic Family News, and the American Family Association.

Deze groepen worden dus genoteerd naast de holocaust-ontkenners, the “Aryan strikeforce,” the “Supreme White Alliance,” and the “American Nazi Party”.

Het ‘American College of Pediatricians’ is een “nationale organisatie van kinderartsen en andere zorgverleners die zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van kinderen”. Het is gekant tegen het transgenderen van jonge kinderen en geassisteerde zelfmoord.

‘CFAM’ lobbied voor het doel van pro-life in de Verenigde Naties. ‘Liberty Counsel’ is een protestants juridisch apostolaat.

“Wij geloven dat elke persoon naar Gods beeld werd gecreëerd en met waardigheid en respect moet worden behandeld. Wij geloven dat dit debat beschaafd en respectvol moet zijn,” legt de website van ‘Liberty Counsel’ uit. “Wij veroordelen geweld en steunen geen enkele persoon of groep die geweld bepleit of bevordert. Sommigen die het niet eens zijn met de religieuze en morele waarden van de ‘Liberty Counsel’ hebben valselijk ‘Liberty Counsel’ een zogenaamde “haatgroep” genoemd. Dit is onjuist, lasterlijk en gevaarlijk. ‘Liberty’ Counsel is geen “haatgroep” en ondersteunt of pleit niet voor “haat” van welke aard dan ook.”

CNN = Anti-Christelijke Hate Speech

Donderdagmiddag veranderde CNN de headline “Hier zijn alle actieve haatgroepen in uw buurt” in “De lijst van haatgroepen van SPLC”.

“De headline van dit artikel werd veranderd om beter af te stemmen op de inhoud van het stuk, wat duidelijk aangeeft dat de gegevens over haatgroepen uit het SPLC komen,” aldus een redacteur van de uitgever. “Dit verhaal is ook bijgewerkt om directe links te bieden naar de volledige lijst van de SPLC, in plaats van zelf de volledige lijst integraal te publiceren.”

Dr. Ryan T. Anderson, gespecialiseerd in gezinsmoraal, fulmineerde tegen CNN voor haar “laster”. Tom McClusky van de Amerikaanse ‘Mars voor het Leven’, die vroeger werkte voor ‘FRC’, merkt op dat de door CNN gepubliceerde kaart van CNN dezelfde is die leidde tot de moordpoginginen op zichzelf en op zijn medewerkers.

Bron: LifeSiteNews.com

Author: Dries Goethals

Naast voorzitter van het Katholiek Forum, is Dries Goethals de voorman van de anti-cultuurmarxistische vereniging Pro Familia (www.profamilia.nl) en verantwoordelijke van de landelijke tak van de internationale pro-life-organisatie Helpers of God's Precious Infants (www.helpers.be).

4 thoughts on ““Radicaal Traditioneel Katholicisme” is een criterium van zogenaamde “haatgroepen” door CNN in kaart gebracht

  1. Gewone katholieken worden ook in met name zeer progressieve op een zijspoor gezet. Op de een of ander manier zijn ze het ook nooit met je eens. Het moderne denken, bijvoorbeeld dat een vrouw toch ook een priester zou moeten kunnen worden, is toch al aardig doorgesijpeld, niet alleen bij sommige priesters en pastoraal werkers, maar soms ook bij de gewone gelovigen die daar voor op willen komen. Ik vrees dat de situatie in heel West-Europa ook al veel ernstiger is dan men denkt. Als ik zie hoe traditionele gelovigen aangevallen worden op forums, dan kan men zien hoe aanvallend er wordt gereageerd en soms zelfs tussen gelovigen onderling. Dit vond ik zeer pijnlijk te moeten constateren.

    In Nederland blijven incidenten niet langer meer uit. In Zwolle, de hoofdstad van de Provincie Overijssel werd een Kerkgebouw zondag 20 augustus jl. beklad met heidense tekens waaronder een hakenkruis met beledigende teksten en de vijfpuntige ster naar beneden, waarvan men hier op dit forum zal weten dat het met de afgod ‘baphomet’ Dit werkt voor gelovigen zeer intimiderend en gelovigen vinden dit zeer beangstigend. De vraag is of dit een trend gaat worden in heel Nederland.

    Noot: Een afgod mag je toch met een kleine letter aanduiden? Volgens mij was dat met de duivel ‘satan’ zeker vroeger ook zo. Maar ik zie ook de naam van duivel tegenwoordig heel vaak met een hoofdletter geschreven staan, zelfs in sommige Bijbels, omdat het ook weer een eigen naam is, die normaal gesproken met een hoofdletter geschreven moet worden.) . Weet iemand hier van de artikelschrijvers/sters hoe dit taalkundig precies zit in België alzo ook in Nederland?

  2. Iedereen zou toch ondertussen moeten weten dat al die TV stations en kranten toebehoren aan de joodse gemeenschap. Wel dan is het ook zo dat ze hun ‘tegenstanders’ door hun kanalen zo belachelijk en hatelijk maken dat de slapende burgers er woedend tegen zullen worden.
    Verdelen, aanduiden en dan elimineren, dat is hun eeuwenoude werkwijze. En dan de raad van Lenin (jood) opvolgen: “Beschuldig hen van wat wij doen.” De strijd wordt nu opgevoerd en zal nog hevige worden als straks het Heilig Misoffer zal omgevormd worden en de wereldkerk openlijk zal bekend worden. Dan zullen wij als staatsgevaarlijk betiteld worden. De overgrote meerderheid zal de Valse-Profeet en de Antichrist volgen, zonder te beseffen wat er werkelijk aan de hand is.

  3. In de jaren 90 werd in België de zogenaamde “sektenlijst” gepubliceerd waarop naast allerlei obscure groepjes en genootschappen ook verschillende bonafide katholieke organisaties en gemeenschappen vermeld stonden, waaronder b.v. zelfs de Sint Egidius-gemeeschap. Eén genootschap ontbrak op de lijst: dat van de mortelmannekes. Die zaten er uiteraard achter en dat zal nu, in de USA, niet anders zijn. Traditionele (lees: echte) christenen zullen de “haters” genoemd worden. “Zalig zijt gij, wanneer men u beschimpt, vervolgt en lasterlijk van allerlei kwaad beticht om Mijnentwil: …”

  4. Ondertussen begin ik een beetje allergisch te worden van: Rode Stippen, Vijfpuntige gele Sterren, Boeddhabeelden, Gipsen afgebeelde zonnen met stralen op huizen, kortom alles wat riekt naar heidendom e.d.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.