Facebook censureert ook Vlaamse pagina’s op “homofobie”

Facebook wil niet dat jij dit ziet…

Choqueert deze afbeelding? Of vertelt het niks nieuws onder de zon? De aanhangers van politieke correctheid kunnen tevreden zijn. Omwille van de publicatie van bovenstaande “meme” (op de Facebook-pagina van Pro Familia) werd het Facebook-profiel van uw dienaar maar liefst voor 30 dagen geblokkeerd. Geen nood een back-up-account werd al aangemaak (voor de vrienden: deze link).


Lees ook: Een Katholieke zuivering? Facebook verwijdert wereldwijd grote Katholieke Facebook-pagina’s


Toch is het maar weer eens bewezen dat het zelfverklaarde “neutrale social network” van globalist Zuckerberg zich prostitueert als vehikel voor cultuur-marxistische propaganda. Allerminst kan deze meme worden beschouwd tot het aanzetten van haat, integendeel, dit is een barmhartige boodschap om mensen te behoeden van een “lifestyle” die alleen maar leidt tot zelfvernietiging en in deze prent is geen enkele stelling overdreven. Laten we dit schandaal vooral benutten om datgene wat men wil verbergen extra in de verf te zetten:

Ongeloofwaardig? “Fake news”?

Graag nodigen we u uit om zelf op research te gaan. Meer nog, de werkelijkheid hierover puilt zodanig uit, waardoor ze zelfs door een gemanipuleerde academische wereld én mainstream media in het Westen niet meer onder de mat te schuiven valt. Uzelf de waarheid op eigen houtje laten ontdekken is de beste manier waarop we u kunnen overtuigen, dus zoekt u iedere stelling maar ijverig op!

Terwijl u bezig bent de waarheid over dit thema te ontdekken, van harte enkele leestips van Katholiekforum.net:

Dan zwijgen we nog maar van de psychologische problemen van zogenaamde “transgenders”… Nog één laatste leestip om deze webstek nooit meer af te leren: Amerikaans leger is geen transgender-kliniek: ex-trans veroordeelt “onwetenschappelijke” chirurgische aanpak

Het is duidelijk dat degenen die aan de touwtjes trekken van de mainstream media (het gecensureerde Facebook overduidelijk incluis) niet willen dat mensen de feiten over homoseksualiteit en dergelijke perversie van de natuur kennen, ofschoon ze niet meer te ontkennen zijn. Mogen we hieruit concluderen dat er krachten bestaan die ons willens nillens vergiftigen met deze tegennatuurlijke rotzooi? Figuren met véél invloed en macht achter de schermen van het wereldtoneel die het schijnbaar niet zo bijster goed voorhebben met de Westerse bevolking?

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

1 thought on “Facebook censureert ook Vlaamse pagina’s op “homofobie”

  1. Inderdaad mogen we concluderen dat er machten zijn die de westerse beschaving om zeep willen helpen. (Zij worden nu een handje geholpen door onze paus met zijn Amoris Zeverititia). Vervolgens zal in een om zeep geholpen beschaving een antichrist komen als een intelligente, zachtaardige weldoener om de chaos te ‘herstellen’, een pseudo-evangelie van wereldse liefde te prediken en om heel de wereld aan zijn new world order te onderwerpen. Velen zullen er in trappen en tomorowland-achtige feesten gaan vieren, maar velen zullen ook de ogen opengaan. Dit alles zal moeten gebeuren want daar waar de zonde woekert, wordt de genade mateloos (Rom.5:20). Het is goed dat wij dit alles weten want het houdt ons alert. Maar we kunnen er niets aan veranderen. We moeten ons eigen kruisje opnemen, Hem volgen, helpen waar te helpen valt, getuigen, eerder met daden dan met woorden. Wie weet hoeveel zielen we daarmee redden.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.