Soros en de EU streven naar “gemengd, geïslamiseerd Europa”, zegt de Hongaarse premier Orbán

Links: George Soros | Rechts: Viktor Orbán

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft uitgehaald naar George Soros en de Europese Unie, waardoor de staatmans woordenoorlog met de Hongaars-Amerikaanse miljardair blijft escaleren.

Tijdens een staatsbezoek in Roemenië beschuldigde Orbán Soros ervan de EU te gebruiken om een “nieuw, gemengd, geïslamiseerd Europa” te creëren, aldus AP.

De premier zei dat Soros nu machtiger in Brussel is dan in Washington of Tel Aviv en hij beweerde dat de Europese instellingen moeten vechten om zijn invloed te beperken, meldde de Hongaarse krant Magyar Nemzet.

“De Europese Unie moet haar onafhankelijkheid terugwinnen op het Soros-Rijk, voordat de miljardair zijn programma voor de vernietiging van het continent voltooit,” zei Orbán in een toespraak op de 28ste ‘Bálványos Zomer Universiteit’ in het zuiden van Roemenië.

De Hongaar verklaarde dat Europa hervormen alleen kan beginnen met het stoppen van de illegale migratie naar de EU en dat de grensverdediging van Hongarije zal bijdragen aan die inspanning.

Tijdens de toespraak heeft Orbán ook gezegd dat Hongarije Polen zal steunen in het conflict met de EU over haar controversiële gerechtelijke hervormingsplannen.

Lees ook: Hongaarse Premie Orbán belooft Polen te steunen tegen de ‘Europese inquisitie’

“Het inquisitie-offensief tegen Polen kan nooit slagen, omdat Hongarije alle juridische opties in de Europese Unie zal gebruiken om solidariteit met de Polen te betuigen,” zei hij.

Orbán en Soros botsten reeds eerder in het verleden, het meest opvallend over de door Soros gesteunde’ Central European University’. In juni bestempeld de financier Hongarije als een “Mafia -staat” en zei hij het doelwit te zijn van een “niet aflatende propagandacampagne.”

Lees ook: George Soros en Viktor Orbán trekken ten oorlog in Boedapest

Orbán beschreef de opmerkingen als “een oorlogsverklaring”.

“Het enige netwerk dat maffioos werkt en dat niet transparant is… in Hongarije is het netwerk van Soros,” zei hij.

Een poll in de zondagseditie van ‘Magyar Nemzet’ onthulde dat 43 procent van de Hongaren denkt dat Soros een bedreiging vormt voor Hongarije. Nagenoeg evenveel mensen, 35 procent, zeggen dat dit niet het geval is.

Artikel: RT.com; Soros and EU striving for ‘mixed, Muslimized Europe’, says Hungarian PM Orban
Vertaling: Dries Goethals voor Katholiekforum.net

Zoom-in: George Soros’ Open-Grenzen-netwerk in Italië

Waarom is er een migrantencrisis in de Middellandse Zee-regio? Waarom zijn NGO’s erbij betrokken? Omdat er een uitgebreid netwerk van open-grenzen-activisten en dito organisaties aan de touwtjes trekt. Velen van hen zijn direct gefinancierd of samenwerkend met George Soros’ ‘Open Society’. Is dit dan illegaal? Niet echt. Politiek activisme maakt deel uit van democratische samenlevingen, maar soms gaat dit te ver en zijn de projectdoelen onrealistisch of onhoudbaar.

Het netwerk van de “immigratie lobby” in Italië bestaat uit internationale NGO’s, gefinancierd door de ‘Open Society Foundation’ (groen), Italiaanse NGO’s gefinancierd door ‘OSF’ (blauw) en organisaties met gedeelde projecten met ‘OSF’ (purper).

Het netwerk is uitgebreid en zit ingewikkeld in elkaar. Met voormalige ministers, Kyenge (immigratie) and Bonino (buitenlandse zaken), beide direct verantwoordelijk voor de grote toevoer van immigranten die Italië verplicht moet opvangen, steunverlenende groepen verantwoordelijk voor mediacensuur, voor juridische steun, verdediging, reclame en publicaties.

Uitzonderlijk, in slechts enkele gevallen, kan men hun budgetcijfers inkijken. Transparantie en openheid staat niet in hun woordenboek.

Het hoofddoel van het ‘Open Society’ netwerk is de ongelimiteerde migratie door de afschaffing van de grenzen mogelijk te maken via de talrijke anti-discriminatiewetten. Deze doelstelling is duidelijk opgetekend in het oprichtingsmanifest van menige organisatie. De meeste van hen zijn niet vies van enige volksverlakkerij. Hun extreem zicht op de maatschappij worden zogezegd gestaafd met “feiten” of “gezond verstand”, kwestie van zichzelf een aura van geloofwaardigheid te verlenen, terwijl het slechts om een subjectieve en ideologische interpretatie van (on)feiten gaat en waarbij selectief “ongemakkelijke” informatie verzwegen wordt. De reden waarom de nationaliteit van de crimineel verzwegen wordt. Waarmee toegegeven wordt dat er een probleem bestaat, maar waarover men best zijn mond houdt. Het is typisch voor totalitaire regimes – in geen geval democratische of “open” samenlevingen.

De open-grenzen-strategie van de immigratielobby wordt toegepast door de NGO’s in de Mid. Zee. Of het nu via financiering, publicaties, conferenties, onderzoek, informatiekanalen of rechtstreekse hulp gaat, het netwerk verleent hulp aan migranten, legaal of illegaal.

Ga naar ‘Soros-Sponsored Immigration Network Exposed In Italy’ (Zerohedghe.com) voor een beschrijving in detail van alle verbonden open-grenzen-protagonisten, vermeld in bovenstaand relatieverband met Soros’ ‘Open Society’.

YouTube:

Bron: Golfbrekers
identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

6 thoughts on “Soros en de EU streven naar “gemengd, geïslamiseerd Europa”, zegt de Hongaarse premier Orbán

  1. Daar heeft de Hongaarse premier gelijk in die indruk heb ik ook. In Europa denkt men aan een Europese islam maar deze bestaat niet er bestaat geen Europese of gematigde islam in de kern is de islam onverdraagzaam ten opzichte van andersdenkende en denken alleen in termen van wereldheerschappij !!!

  2. Als de islamieten in de meerderheid komen wordt het zorgelijk. De tweede en derde generatie moslims zitten in een spagaat : enerzijds zien ze wat onze normen en waarden betekenen en anderzijds zien ze het moeten en zonder enig nadenken gehoorzamen aan de Koran. Dat geeft onzekerheid. Als de toestroom van moslims zou stoppen heb ik nog wel hoop dat latere generaties zich uit het juk willen bevrijden, maar wat er nu binnenkomt is nog veel conservatiever. Dus ja, ik vrees voor mijn kinderen en kleinkinderen

  3. Ik ben er zeker van dat binnen enkele jaren het zo zal gebeuren, dat als je naar de politie belt om te melden dat er voor je deur een hele boel gasten staan met messen en andere wapens, dat de politie een beschrijving van die gasten vraagt en je dan binnen de kortste tijd deze toon zult horen. “Tuut, tuut, tuut…”

  4. Orban heeft gelijk…. sterker nog…. via immigratie en de islamitische baarmoeder is de islam binnen een paar decennia in de meerderheid in heel west Europa. Dat is eenvoudig uit te tekenen. Dan wordt de inclusieve samenleving als vanzelf vervangen door de exclusieve dominante islam. Maak u op voor de komende verdrukking. Er is geen houden aan. Vanuit dat perspectief is Soros niets anders dan de rechterhand van satan.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.