Een Katholieke zuivering? Facebook verwijdert wereldwijd grote Katholieke Facebook-pagina’s

De laatste dagen heeft Facebook een groot aantal zéér populaire Katholieke Facebook-pagina’s wereldwijd verwijderd en dit zonder uitleg.

Pagina’s waarvan ‘ChurchPOP’ via hun eigenaars bevestiging kreeg van door Facebook te zijn verwijderd, zijn onder andere:

 • Father Rocky– 3.5 miljoen likes
 • Papa Francisco Brasil– 3.8 miljoen likes
 • Catholic and Proud– 6 miljoen likes
 • Jesus and Mary– 1.7 miljoen likes
 • Holy Mary Mother of God– 200 duizend likes

Lees ook: “Extreem hartverscheurend”: Eigenaars van verboden Katholieke pagina’s spreken zich uit

Er is ook deze lijst van 21 getroffen Katholieke pagina’s die gedeeld worden over Facebook:

Carlos Renê, eigenaar van de grote pagina ‘Papa Francisco Brasil’, vertelt ChurchPOP dat hij en zijn partner ‘Aleteia’ “advocaten mobiliseren en proberen contacten binnenin Facebook te bereiken.

Het aan ChurchPOP gelieerde Portugese Katholiek nieuwsagentschap, ‘ACI Digtal’, heeft aanvullende berichtgeving over de situatie voor de Portugese Facebook-pagina’s die u hier kunt lezen.

Facebook heeft tot op heden geen uitleg gegeven voor de verwijdering van de pagina’s. Vorig jaar werd Facebook bekritiseerd voor het onderdrukken van nieuws beschouwd als “conservatief”, hoewel Facebook CEO Mark Zuckerberg de claim ontkende en persoonlijk conservatieve leiders ontmoette om hen van de neutraliteit van Facebook te verzekeren.

Bron: ChurchPOP
UPDATE 7/19/2017 11:20am eastern: Facebook Gives Official Explanation for Page Removals. But Does It Make Sense?
UPDATE 7/19/2017 12:23 am eastern: All Banned Catholic Facebook Restored by Facebook Across Languges

Een warme oproep aan alle lezers van Katholiekforum.net!

In het bijzonder aan onze volgers op Facebook: Facebook verbergt de inhoud van de pagina’s die u weliswaar geliket hebt, maar die Facebook dus als “conservatief” beschouwt.

Op die manier worden ook de artikels van het ‘Katholiek Forum’ op een slinkse manier gecensureerd.

Gelukkig kan je dit heel eenvoudig verhinderen door te surfen naar www.facebook.com/Katholiekforum.net en vervolgens te klikken op “Als eerste bekijken”:

Ontzucker je Facebook-nieuwsoverzicht! Men zegge het voort!

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

6 thoughts on “Een Katholieke zuivering? Facebook verwijdert wereldwijd grote Katholieke Facebook-pagina’s

 1. Het was een kwestie van tijd ! Maar dat het zover zou komen stond vast. Het Facebook van de joodse Zuckerberg, is er gekomen dankzij de steun met miljoenen van zijn geestverwanten. Moderne media als Google of Amazon zitten in hetzelfde vaarwater. Hoe lang nog zullen we alle boeken kunnen kopen bij Amazon, en hoe lang nog zal google katholieke bronnen helpen opsporen ? Bij Wikipedia en andere moderne media, zijn de verhoudingen niet duidelijk. Misschien zijn er lezers die daar meer van weten. In NL hadden we de klassieke muziek TV zender Brava, een prachtig, particulier Amsterdams initiatief dat enkele jaren prima liep, met een grote Duits georiënteerde muziek invloed die ons met de genen is meegegeven. (let op lezers, het is Van Beethoven, een Vlaming) Maar plotseling werd Brava overgenomen door Stingray, een anglo-canadees media bedrijf waarbinnen geestverwanten van Zuckerberg aangetroffen worden. De Synagoge van satan valt niet weg te denken. Een Brava trend wijziging is nog onduidelijk, hoewel uit Anglo-Amerikaanse hoek meer producties zichtbaar zijn, echter van non-kwaliteit. De Europese muziek overmacht is moeilijk te overtreffen, noch te vervangen, en wellicht zelfs te sterk voor het joods-vrijmetselaars media monopolie dat immers in stand moet blijven, coûte que coûte.

  1. Overnames. Er vinden steeds meer overnames plaats, vanuit overzee (U.S.A.), vijandig. Neem AKZO-NOBEL, een bedrijf. De directeur heeft zich ziek gemeld en trekt zich geheel terug. Het was vandaag in het nieuws. Teken aan de wand dat die overname toch doorgaat?
   Men staat wellicht nog steeds op een gigantische manier onder druk. Directeur houdt het niet vol.
   Dit is een beetje mijn eigen conclusie en ik kan er (ver) naast zitten

 2. Nu is het nog maar Facebook. Later het gehele internet. Wie beheert internet, denk je? “Conservatief”? Al het kind maar een naam heeft om de druk op de ketel te houden en de geplande vervolging door te zetten. Dus Bergoglio heeft niets te vrezen?

 3. Wanneer wordt Mark Suikerberg eens van zijn eigen Smoelenboek geworpen door een spam-detectie mechanisme? Dat zou nog eens glorieus ironisch zijn.

  “Oy vey!”

 4. En de ‘Nederlandse Publieke Omroep’ in Nederland? Ik heb de indruk dat deze zijn stempel drukt op de meeste publieke omroepen inclusief de KRO-NCRV (beiden gefuseerd) en de EO. Ook op andere programma’s zie ik steeds een dominante rode stip of de rode ruit met NPO erin staan. Ik krijg er een unheimisch gevoel bij. Je moet nu ook inloggen bij de NPO wil je bepaalde tv-programma’s nog zien van bepaalde omroepen. Of je moet rechtstreeks naar de omroep gaan om iets te gaan zien. Maar dan nog zie ik het logo van NPO er vaak in, zoals bijvoorbeeld bij Eén Vandaag, een actualiteitenrubriek. van de AVRO-TROS. Nu noem ik paard en wagen, vast ook niet verstandig. Maar er zijn dingen die mij opvallen, die er voorheen niet waren. Ik geloof stellig dat de wereld en Kerk in een snel veranderde fase zit, waar velen misschien nog geen notie van hebben. U mag mijn reactie ter kennis nemen en meteen wissen, als dit veiliger is voor uw website.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.