Trump in Polen: “Heeft het Westen de wil om te overleven?” Klinkt mooi…

Zal Trump zijn legers terugtrekken uit het Nabije Oosten? Zal hij de oorlogen doen stoppen die zijn voorgangers startten? Zal hij een einde brengen aan de vluchtelingenstromen en hen een Marshallplan aanbieden i.p.v. bommen te droppen? Kan Trump zorgen voor stabiliteit, economische toekomstvooruitzichten? Put your money where your mouth is, Donald!

De Trump van nu blijft toch een totaal andere man dan de Trump van de campagne. Het mag dan amusant zijn om te zien hoe links zich kan opwinden over bepaalde aspecten van Trumps optreden, dat wil nog niet zeggen dat zijn beleid op bepaalde vlakken daarmee ook recht(s) is in de zin die hij beloofde en hoe het zou moeten. Het klinkt allemaal mooi dat Trump vrijblijvend een paar opmerkingen plaatst over het verdedigen van de “westerse” beschaving, maar deze stoere praat verbleekt algauw naast zijn uitspraken over de NAVO, over Rusland, Oekraïne, Syrië enzovoort. Er mogen dan dingen relatief goed zijn aan het “Christelijke” Polen, er is ook heel veel mis mee en hetzelfde geldt voor Trump. Hierbij citeer ik de eerdere woorden van Pater Daniel Maes: “De laatste Amerikaanse presidentverkiezingen hebben ons enkele illusies rijker gemaakt en geleerd dat we niet te veel moeten rekenen op mensen.” Laten we vooral kritisch blijven en ons al onze hoop richten op God in plaats van op mensen…

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

2 thoughts on “Trump in Polen: “Heeft het Westen de wil om te overleven?” Klinkt mooi…

 1. wat Trumps beleid ook is hij wordt in de VS steeds door het congres tegengewerkt we moeten ook goed te situatie in Noord -Korea goed in te gaten houden daar kunnen de zaken goed escaleren en P. Maes heeft gelijk we moeten niet rekenen op mensen maar op God !

 2. Ria,

  Onderstaande link zijn Hemelse verschijningen waarin voor, tijdens en na de Amerikaanse verkiezingen de zorg voor de keuze wordt uitgesproken. Natuurlijk eerst het ontstaan en begin van deze verschijningen lezen en onderzoeken
  alvorens conclusie te trekken uit een of twee boodschappen.

  Gods onmisbare zegen.
  O, kom Heilige Geest, kom op voorspraak van het Onbevlekte hart van Maria uw zeer beminde bruid.

  http://holylove.org/img/corners_top_b.gif

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.