Imam van Den Haagse moskee zegt in interview dat alle ongelovigen de doodstraf verdienen

Imam van Den Haag: “De straf voor een moslim die Christen wordt is de doodstraf.” Hij heeft allicht “niets met de islam te maken”…

Wij maar denken dat “haatzaaien” strafbaar was, of geldt dat alleen maar voor ons? Van de mainstream-media blijven we ondertussen tot vervelens toe horen dat de islam “de religie van de vrede” is en dat moslimterroristen stuk voor stuk “lone wolfs” zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=1Fm5q_gox70

Bron: niet100.tv; YouTube-filmpje geüpload op zondag 2 juli 2017

Lees ook: Progressieve mythen doorprikt: wat u wellicht niet zult horen tijdens uw parochiale info-avond over de Islam

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

15 thoughts on “Imam van Den Haagse moskee zegt in interview dat alle ongelovigen de doodstraf verdienen

 1. En iedereen slaapt verder…Terwijl vele moslims (niet allemaal, dat weet ik) zich effectief organiseren tegen ons, in woord en in daad, of op zijn minst sympathie hebben voor deze verderfelijkheid, wordt kritiek op de islam door de mainstream media gemarginaliseerd. Zo’n imam kan dat al lachend zeggen en het leven in ons multikulti-walhalla gaat gewoon door. Ondertussen worden we bekogeld met homo en transgendergezever alsof dát de grote maatschappelijke problemen zijn. Onvoorstelbaar. Het wordt precies zotter met de dag.

 2. De Europese staatsmannen haten zelf Christenen en willen hen doormiddel van demografische revolutie van de bodem uitwissen. Niet verwonderlijk dus dat zij barbaarse korankabouters importeren. Gezien de soldaten van Mahomet een occultistische zwarte obelisk vereren in Mekka, is het voorspelbaar dat de occultistische judeo-maçonnerie hen als voetvolk en stormram tegen de kleine overgebleven vestiges van Christelijk geloof en gekerstende Graeco-Romeinse cultuur in Europa instrumentaliseren.

  De zonen en dochters van Aenea slapen verder, en blijven rustig zitten in hun zetels, met hun zakken chips en flessen cola. Het is pijnlijk om te bedenken hoe, in geval van een Mahometaanse gewapende revolutie, het merendeel van de Europese bevolking mogelijk getraumatiseerd en verstijfd zou toekijken, gezien de graad van verwijfdheid waarin zij gevallen is, en de graad volgens de welke de meeste mensen tegenwoordig onvoorbereid zijn op de dood. De oorlogsgeneraties zijn aan het verdwijnen, en de jongere generaties, opgegroeid in hun verstikkend comfort, hun gapend gebrek aan enig ascetisme, en hun gebrek aan bovennatuurlijk geloof, hebben nooit echt oorlog meegemaakt op vaderlandse bodem, en hebben zich ook niet mentaal voorbereid op het uitbreken ervan.

  In dergelijke toestanden zullen er natuurlijke en door God geroepen leiders moeten opstaan temidden van de chaos, willen volkeren en vaderlanden niet ten onder gaan. Het is eveneens op die momenten van maximale ontzetting, wetteloosheid en anarchie, dat het boosaardig, met de menselijke natuur tegenstrijdig, karakter van democratie in al haar lelijkheid zichtbaar wordt; want in dergelijke omstandigheden scharen de menigten zich spontaan, vanuit hun natuurlijke inclinatie, rondom sterke leiders, en gehoorzamen zij hen.

 3. Het is simpel alle moslims moeten onze landen uit en in een Arabisch land gaan wonen waar ze thuis horen maar niet in onze landen.Als je het niet eens bent met onze wetten en normen bol het maar weer af. Niemand zal een traan laten als jullie weer keren naar jullie eigen land.

 4. Zo ik de oudere en de hedendaagse Europese profeten meen te begrijpen zal eerst de derde wereldoorlog uitbreken met al zijn wreedheden, voor sommigen als een loutering, voor anderen als een straf, en zal pas na enige tijd een Katholieke leider opstaan.
  Wat me zeer moeilijk lijkt want vanwege de totale dictatuur die er nu al heerst kan eigenlijk niemand nog iets ondernemen.
  En hoe men het ook draait of keert, Katholieke websites zijn broodnodig maar leveren tevens spontaan informatie aan de vijand, net zoals in de SovjetUnie. Niemand is ongezien, iedereen wordt in databases dagelijks upgedated. Weldra staat iedere nog naar rechtvaardigheid hunkerende mens helemaal alleen, zonder zinvolle internetinformatie, en met de allergrootste vijandigheid rondom.

  1. Het ziet er inderdaad niet rooskleurig uit voor de christenen, maar toch moeten we niet vrezen. Want “zalig zij die vervolgd worden omwille van de gerechtigheid, want hun behoort het Rijk der hemelen”. En “vreest niet, kleine kudde, het heeft uw Vader in de hemel behaagd u het Koninkrijk te schenken”. Gewoon stillekes aan doorgaan met ons christelijk leven, maar waakzaam blijven. Een oude monnik stond onkruid te wieden toen een jonge monnik hem vroeg wat hij zou doen als hij zou weten dat binnen enkele minuten de wereld zou vergaan.” Rustig voortdoen met onkruid wieden” was het antwoord.

  2. De Grote Koning wiens komst geprofetiseerd werd door talrijke heilige Katholieken doorheen de eeuwen zal hoogstwaarschijnlijk ten strijde trekken omringd door ontzagwekkende mirakelen, waardoor hij een nog grootser spektakel zal leveren dan eertijds de zeer vererenswaardige Sinte Jehanne d’Arc. Er bestaat blijkbaar een profetie dat zijn zwaard bewogen zal worden door goddelijke macht. Protocolaire zwaarden zijn heden nog steeds in gebruik bij regerende vorsten, dus er hoeft niets anachronistisch te zijn aan dergelijke profetie, en het is opmerkelijk dat ook de Heilige Jehanne op bevel van de Hemel een rijkelijk symbolisch beladen zwaard met zich meedroeg wanneer zij de legerscharen van Frankrijk aanvoerde tegen de landhongerige Angelsaksische bezetter.

   Wij zijn gekomen tot een scharniermoment in de geschiedenis; dat is duidelijk. Een moment waarop de duisternis dikker is dan onze voorouders zich durfden indenken. Dat is echter het moment waarop de Goede God een verterende vlam zal ontsteken die niemand kan weerstaan of uitdoven, en door wiens instrumentaliteit God het Heilig Kruis zal doen triomferen over de goddeloosheid die ons langs alle kanten belaagt. Wij leven in zeer, zeer buitengewone tijden, en het nageslacht zal de dappere strijd van heldhaftige Christenen die nu leven met eer en verwondering herdenken. Het gros van de bevolking beseft het niet, maar er wordt op dit moment monumentale geschiedenis geschreven, en de Engelen observeren de cataclysmische strijd die zich afspeelt, waarbij de vijand momenteel overwinning op overwinning behaalt, maar waarin het tij uiteindelijk zal keren op een wijze volledig onverwacht door de dwaze ongelovigen, op een wijze die hen sprakeloos zal maken. En vol ontzag zullen zij uitroepen: “Digitus Dei est hic!” – “De vinger Gods is hier!”

   Beste Eric; u heeft bij een ander artikel het feit vernoemd dat Katholieken hier en daar kwetsbaar verspreid liggen in ons land. Het is noodzakelijk dat zij, in acht nemende de minachting die onze bisschoppen ons toedragen, zich tot een netwerk gaan verenigen om sterker te staan tegenover de talrijke bedreigingen die rondom ons waren. Ik heb ooit gelezen dat isolatie onder Katholieken een wapen van de duivel is om te verhinderen dat zij sterker worden als tegenkracht in de maatschappij, en dat is ongetwijfeld zo. Het is zeer belangrijk, meer dan ooit in onze dagen, om Katholieke Christenen uit hun isolatie te trekken opdat zij meer een rempart tegen de woeste golven van de wereld gaan vormen.

   1. Beste Benjamin. Ik ben het er volledig mee eens dat we ons als katholieken moeten organiseren. Kard.Raymond Burke heeft juist hiervoor de “Holy League” opgericht. Deze man begrijpt het. Het is tijd dat dit initiatief hier in Europa overgenomen wordt. Zie: http://holyleague.com/

    1. Ik herinner mij gelezen te hebben, in de Histoire de la Vendée Militaire van Crétineau-Joly, hoe een aantal Vendéeërs in de hitte van de oorlog op het slagveld aan het bidden waren bij een gevandaliseerd, neergeslagen kruis. Iemand wilde hen bevel gaan geven van op te houden en de strijd verder te zetten, maar Graaf Lescure hield hem tegen, en maakte hem duidelijk dat die biddende Vendéeërs de grootste bijdrage aan het leveren waren aan de verzetsstrijd. Een anekdote die rijk is aan de meest verheven levenslessen.

     Ave Maria!

   2. Probeer in een progressieve Kerk de r.k. priester en pastoraal werker op bepaalde dingen te wijzen, die niet stroken met wat de Kerk leert, dan krijgt men inderdaad geen schijn van kans. Ze blijven allemaal zgn. politiek correct. En als vrouw hoor je je dan ook nog terughoudend op te stellen, dat valt dan niet mee. Terwijl sommige katholieke vrouwen nu het priesterambt ambiëren, heb ik dit nooit geambieerd, ook niet om een pastoraal werkster te zijn. Maar op de een of ander manier hebben de progressieven het wel altijd voor het zeggen. Hoeveel behoudende katholieken naar andere kerken gingen uitwijken, was/is daar ook een teken van. Nu gaan er meer parochies fuseren, dat kan positief uitwerken, maar als ook daar de progressieven het meer voor het zeggen hebben, beginnen behoudenden nog niet veel.

 5. Nederlanders worden langzaam onder de voet gelopen in hun eigenland voor zover het nog de Nederlanders toe behoord. Zolang als wij blijven ontkennen dat dit niks met de islam te maken heeft wordt het alleen maar erger. En nog ontkennen we dat dit niks met de islam te maken heeft .
  .
  ONZE kinderen en kleinkinderen gekleed in boerka en van 6 jaar gedwongen getrouwd met een opa van 70 jaar de toekomst van onze kleinkinderen .
  .
  En nog ontkennen we dat het niks met de islam te maken heeft

 6. met die lui moet je niet eens willen praten, ze horen gewoonweg hier niet thuis.wegwezen zo spoedig mogelijk. het zijn alleen maar profiteurs en in den haag houden ze ogen en oren dicht, zij zorgen alleen voor zichzelf en zijn beslist geen volksvertegenwoordigers.

 7. We zeggen wel dat den haag slaap , ben ik volkomen mee eens maar wie heeft ze gekozen wij zelf toch dus als we echt wat willen veranderen moet je anders gaan stemmen bv op pvv of andere partij maar niet meer op die vast geroeste mongolen

 8. Ik woon in Sénégal islamistisch land als je de islam niet haatte dan doe je het door hier te zien wat ze met kinderen doen vanaf de ouderdom van 5jaar ge ven de ouders hun kinderen af aan een imam die de kinderen de straat opstuurd om te bedelen en om brood en water te vrai en terug s avonds om te slapen op de grond niet gewassen met vuile stinkende en gescheurde kleren moeten ze de koraan leren en anders niets van onderwijs zo lopen er duizenden rond en als ze van toeristen een centje krijgen moeten ze dit afgeven en geen geld een pak slaag zo is de islam hier

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.