Homoseksuele Vaticaanse monseigneur gearresteerd: drugs en homoseksuele feestjes

Palazzo del Sant’Uffizio (zetel van de Congregatie voor de Geloofsleer) | Foto: Wikipedia

Il Fatto Quotidiano schrijft dat de Gendarmerie van de Heilige Stoel een homoseksueel drugsfeestje heeft verstoord in een appartement van het Palazzo del Sant’Uffizio in Rome, waar ook de Congregatie van de Geloofsleer is gevestigd. Het appartement behoort toe aan een monseigneur, die op heterdaad werd betrapt.

Volgens Il Fatto Quotidiano is hij de secretaris van een Kardinaal die een dicasterie van de Romeinse Curia leidt en de monseigneur naar voor had geschoven om bisschop te worden.

De monseigneur werd naar de Romeinse kliniek Pio XI gebracht om ontgift te worden. Hij verblijft nu in een klooster in Italië. Zijn appartement was niet bestemd voor eenvoudige monseigneurs. Hij reed ook met een exclusieve auto met vaticaanplaatjes, die normaal gereserveerd zijn voor hogere Vaticaanse notabelen.

Il Fatto Quotidiano schrijft dat de Kardinaal, voor wie de monseigneur werkte, ruim 75 is. Dit geldt alleen voor twee Kardinalen van de Romeinse Curia, Kardinaal Angelo Amato (79) van de Congregatie voor de Heiligverklaringen en de pro-LGBT Kardinaal Francesco Cocopalmerio (79) van de Pauselijke Raad voor Wetteksten.

Bron: gloria.tv/nl.news
identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

2 thoughts on “Homoseksuele Vaticaanse monseigneur gearresteerd: drugs en homoseksuele feestjes

  1. De schandalen blijven zich maar opstapelen het Vaticaan zou eens goed moeten ontsmet worden door mister proper het is duidelijk dat het Vaticaan de zetel van de antichrist aan het worden is en ik geloof dat het nog maar het topje is van de heel grote ijsberg !!

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.