Ierland, géén Katholieke republiek, maar wél een maçonnieke kolonie

De Egyptische Zaal in de ‘Grand Lodge Of Ireland Freemasons’ Hall’ in Dublin

Op 12 juni 2017 wordt Leo Varadkar geïnstalleerd als premier van Ierland. Hij is de eerste Ierse premier van Aziatische komaf en zowel de jongste als de eerste openlijk homoseksuele Ierse premier. De verkiezing van de eerste neoconservatieve en openlijk homoseksuele premier van Ierland, Leo Varadkar, is echter géén reactie van het Ierse volk, dat zou rebelleren tégen de eeuwenlange, Katholieke dwingelandij, maar strookt perfect met de historiek van de Ierse republiek als een troosteloze, maçonnieke kolonie. De Ierse bevolking is niet getekend door een ‘Katholiek schuldbesef’, maar wordt van kindsbeen af geleerd zich schuldig te voelen omwille van het feit, dat ze Katholiek zijn. De Ierse republiek echter is nooit Katholiek geweest, want republieken zijn nu eenmaal nooit Katholiek. Hoe kon Leo Varadkar zomaar premier worden? Niet omdat het Ierland van voor de jaren ’90 van de vorige eeuw een Katholieke staat was, maar omdat Ierland in de 70 jaar daarvoor altijd al een vrijzinnige, maçonnieke republiek geweest is.

Het Anglo-Iers Verdrag, officieel voluit Articles of Agreement for a Treaty Between Great Britain and Ireland, was een verdrag dat op 6 december 1921 werd gesloten tussen de Britse regering en vertegenwoordigers van de de facto Ierse Republiek. Het verdrag maakte een einde aan de Ierse onafhankelijkheidsoorlog. De Britse regering en de Ierse gevolmachtigden kwamen overeen, dat de 26 zuidelijke Ierse graafschappen feitelijk onafhankelijk zouden worden. Ierland zou eenzelfde status genieten als bijvoorbeeld Canada of Australië, namelijk die van een dominion, een onafhankelijk land, dat echter de Britse koning als staatshoofd bleef erkennen. Een Gouverneur-Generaal zou als Hoge Vertegenwoordiger van de Kroon de formele band met de Britse Kroon in stand houden. Voor de Britten betekende het verdrag het einde van een niet te winnen oorlog, die een halve eeuw ook de Britse politiek had verscheurd. De Zes Graafschappen (Ulster) waren er niet bij, een doekje voor het Britse bloeden en een bittere pil voor de nationalisten. Maar voor de Zesentwintig Graafschappen was er veel meer dan zij ooit hadden kunnen verwachten: na eeuwenlange Engelse onderdrukking nu feitelijke onafhankelijkheid voor het grootste deel van Ierland. Het Anglo-Iers Verdrag leidde tot de stichting van de Ierse Vrijstaat in 1922.

Als gevolg van de anti-Katholieke Penal Laws, werd het Katholieke Geloof eeuwenlang door de Engelsen in Ierland vervolgd. Nog in mei 1920 schreef parlementslid en latere president van Ierland, Seán T. O’Kelly in een memorandum aan Paus Benedictus XV het volgende: “The position of Irish Catholics is a cruel one. We are enslaved by a Protestant power. The penal laws against our religion are not yet abolished in full.” Het gevolg was, dat er in het begin van de 20ste eeuw géén kathedraal was in Dublin. Trinity College, de belangrijkste universiteit, werd gedomineerd door Anglo-maçonnieke protestanten, hetgeen ook gold voor de The Irish Times, de belangrijkste krant. Het 19de eeuwse Dublin werd naar maçonniek plan ontworpen. In 1956 werd Robert Briscoe, een notoir zionist, de eerste joodse burgemeester van Dublin. Tot in de jaren ’60 werden Katholieken door de grote Ierse bedrijven, waaronder bijvoorbeeld de beroemde Guinness-brouwerij, gediscrimineerd. Zij namen eerder protestanten in dienst dan arme Katholieken.

Eeuwenlang werden de Katholieke Ieren door de Engelsen wereldwijd naar de kolonies gedeporteerd. Tegenwoordig worden miljoenen immigranten naar Ierland gebracht. Minstens 17% van de tegenwoordige Ieren werd niet in Ierland geboren. Tussen 1850 en 1950 daalde de Ierse bevolking van zeven miljoen tot minder dan drie miljoen, onder meer door de nasleep van de kunstmatig gecreëerde ‘Grote Hongersnood’, waarbij miljoenen Ieren stierven van de honger of (verplicht) emigreerden. Ook de Katholieke Ieren kenden hun holocaust! Intussen zijn er – ‘dankzij’ de immigratie – weer 4,8 miljoen Ieren (2014). En de Ierse media zijn altijd al rabiate Katholieken-haters geweest. Katholieken-bashing heeft het grote voordeel, dat het niet alleen de Kerk in diskrediet brengt, maar dat het tot een chronische demoralisering van het Ierse volk leidt, waardoor het volk geestelijk niet in staat is om hun legitieme rechten op te eisen. Als je voortdurend wordt verteld, dat de Kerk bevolkt wordt door sadistische perverselingen, waarom zou men dan vechten voor zijn eigen etnische en culturele erfenis en die proberen te beschermen en uit te dragen?

Deel dit artikel:Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Comments

  Peter

  (12 juni 2017 - 16:40)

  Wel als ik dit artikel zo lees, dan kan ik in meer of mindere maten alle voormalige Katholieke landen erin herkennen.
  Neem nu Vlaanderen. Een deel van een land dat in 1830 als een kunstmatige staat werd gevormd door dezelfde vrijmetselarij tot wat wij nu kennen als België. Als we sinds die datum Vlaanderen onder de loep nemen kunnen we min of meer een gelijkaardig beeld ophangen als Ireland. De Judeo-vrijmetselarij heeft de Kerk van de staat gescheiden en het algemeen stemrecht (of beter gezegd de algemene leugen stemrecht) ingevoerd, waardoor die machtsgreep steeds in stand wordt gehouden. Niemand kan stemmen als alleen voor diegenen die worden “voorgesteld”. Zo hebben we dan de waan dat “we” iets kunnen veranderen met te gaan stemmen op één of andere marionet. Valse godsdiensten zijn dan op die manier tot stand gekomen zoals klimaatkerk, holocaustkerk, holibikerk,
  eenheidskerk, discriminatiekerk, racismekerk, enz… Waar echter moest voor gevochten worden, zoals deze die de slogan voorhielden, “voor heerd en alter” (voor haard en altaar) de Boerenkrijg en de Vandee (1793 – 1799), is voor de verdediging van de Kerk en het Katholiek gezin. Velen hebben het gemakkelijkste aanvaard zoals evenals vandaag en verkopen hun ziel voor “democratieke waarden”. De vraag is; hoe kan men die waarden die het Katholiek geloof vernietigen (waarvoor ze ontworpen zijn) aanvaarden ? Hoe kan men zich voorstellen dat die vernietigers van het Katholieke geloof gewoon hun gang hebben laten gaan en dat de massa zich niet verdedigd heeft tegen dit allergrootste gevaar, op enkele uitzonderingen na?
  De dag van vandaag gaat deze strijd echter verder en wordt er alarm geblazen op op de vraag van Onze Heer Jezus te antwoorden: “Zal Ik bij Mijn terugkeer nog geloof op aarde vinden?”.

   Benjamin Van Dyck

   (14 juni 2017 - 19:51)

   Het Sociaal Koningschap van Christus zal niet geïnaugureerd worden via de stemhokken; want de oligarchieën zullen nooit gewillig de teugels uit hun handen laten ontglippen. Het kindermolesteerdersregime van België moet bestreden worden door de toorn van het volk op te wekken. Dit land is gemaçonniseerd, en de Staat wordt door de sekten gegijzeld om haar als doofpot te gebruiken voor de pedosatanische cultus waartoe de machtigen der aarde behoren. Voilà, de giftige vrucht die uit de democratie ontsproten is. En dan durft men neerkijken op de Middeleeuwen!

   Volgens Mgr. Henri Delassus [V. “La Conjuration Antichrétienne”] lag er in de hoofdloge van Amsterdam een document uit de zestiende eeuw genaamd de “Charte de Cologne”, hetgeen bewijst dat de maçonnieke sekten reeds bestonden in die tijd, en dat zij de oorsprong en auteurs waren van het Protestantisme. Mgr. Delassus ging zelfs verder terug naar de Renaissance, en designeerde de Paganistische “Romeinse Academie” van Pomponius Laetus als maçonniek. Deze neo-heiden werd door zijn volgelingen “Pontifex Maximus” genoemd, “Opperpriester”, en zij conspireerden tegen de Pauselijke Monarchie met het verlangen om een Romeinse Republiek op haar ruïnen te construeren. Klinkt bekend, niet? Voor dat de Franse Omwenteling losbarstte, wilden de Hugenoten reeds lang een Franse Republiek in hun haat jegens de Bourbonse Leliëntroon (opmerkelijk feit: De ouders van de odieuze Marat waren Hugenoten). Er kan een consistent plan waargenomen worden doorheen de geschiedenis van de Kerk, een plan dat reeds voor de 18de eeuwse loges bestond, dat aanhangers in het geheim deed conspireren en schandelijke eden zweren, en dat gebaseerd was op een satanische, onblusbare haat jegens de Katholieke Kerk.

   Het resultaat van de triomf van die duistere samenzwering (hetgeen een revanche is van het Heidendom dat eertijds verslagen werd door het oprijzen van de Christenheid, de Katholieke politieke orde) is de slavernij van de volkeren aan kannibalistische, satanistische oligarchen die kinderen uit die volkeren selecteren om hen te ontvoeren en hen te folteren en vermoorden als mensenoffers in afgodische cultussen. Zie hoe de Parlementariër Laurent Louis afgestraft werd door het regime omdat hij de Zaak Dutroux niet wilde laten vallen.

   Als wij er in kunnen slagen om de Belgische Katholieken wakker te schudden uit de judeo-maçonnieke ideologie van ‘volkssoevereiniteit’ en democratie, dan zullen wij al een grote stap vooruit staan. Een authentiek Katholiek verzet moet er komen tegen het cynisch, menshatend excrement dat Onze Lieve Heer in Staat en maatschappij onttroond heeft.

   Ave Maria!

    een jongen

    (15 juni 2017 - 07:29)

    Uitstekende reactie, Benjamin! Over wat je schreef over Dutroux en over ontvoerde kinderen en te folteren en vermoorden als mensenoffers in afgodische cultussen: daarover plaatste deze jongen reeds een reactie op jouw reactie in “Engels bisdom moedigt gelovigen aan om heidense afgoden te ‘vereren’ (8 juni)”, voor de overige lezers, die daar meer informatie over willen weten via de website van Klokk – in milde mate overkwam het ook mij, maar God zij dank mocht deze gruwelscene voor mij overleefd worden. Er bestaat zelfs een internationale website hiervoor om slachtoffers die het overleefd hebben hun verhaal te laten doen, maar die is niet toegankelijk voor buitenstaanders. Maar op Klokk is hierover alles in detail te lezen, in poëzie met tekeningen, schilderingen en muziekcompo erop gezet door deze jongen – pas op, lang niet geschikt voor iedereen!

    Benjamin Van Dyck

    (15 juni 2017 - 09:58)

    Gisteren waarschuwde de eerder genoemde ex-parlementariër, Laurent Louis, op zijn Facebookpagina dat de satanisten aan het rondgaan zijn om kinderen trachten te ontvoeren om hen op 21 juni te offeren (ritueel vermoorden) ter ere van het heidens feest, “zonnewende”. Indien u de laatste dagen reeds over toenemende pogingen tot kinderontvoeringen gehoord hebt: Het is dus waarschijnlijk de bedoeling van de ontvoerders om kinderen te vangen voor dat gruwelijk feest.

    Laten diegenen die kinderen hebben bijgevolg zeer nauwkeurig op hen letten. Waarschuw ook uw vrienden en familieleden.

     een jongen

     (16 juni 2017 - 17:20)

     Toen mijn zoontje thuisonderwijs van ons beiden genoot, en elke dag klaar was met de lessen, ging hij met zijn vriendjes buiten spelen. Opeens waren er veel minder kinderen buiten. Het bleek, dat er bij een voetgangersbrug naar de school eens een kinderlokker was gesignaleerd met een wit busje. De angst zat er bij velen goed in. Telkens als mijn zoontje buiten ging spelen, een gebed in het hart van zijn vader: ach, bescherm hem Heer! Meer niet. Gelukkig had hij nog enkele vriendjes over, die met hem het ruige buitenspel speelden. Al snel kwamen er weer meer kinderen buiten. Want hun ouders wisten wel van ons geloof: als die hun zoontje buiten laat spelen ondanks het gevaar, dachten zij, waarom dan voortdurend onze kinderen binnen houden? Ergens in hun hart wisten zij ook wel, dat er een God is Die vooral kinderen beschermt.
     Ook nu het gevaar soms behoorlijk toeneemt, door pedo’s, mensen die kinderen roven voor kindoffers, hekserij, enzovoorts, ons eerste vertrouwen moeten we op onze Heer Jezus stellen, ja tegen alle logische redenaties in! Al is het nog zo onverstandig in de ogen van velen, in geloof en vertrouwen bewandelen wij gelovigen een andere weg dan de heidenen, toch? Want tegen alle gevaren kun je je kind toch niet indekken:
     de gevaarlijke rotonde
     op de fiets aangereden worden door een auto
     op school door de juf benadeeld te worden als jongen die een leraar als rolmodel nodig heeft
     het leerprogramma op school over holebi’s
     de gymleraar die het wel erg goed met je voorheeft
     het lege huis, want beide ouders zijn nog niet thuis van hun werk
     het zelf bakken van een omelet in de koekepan
     Ja, worden de gevaren echt te gortig, dan zal de Heer wel te kennen geven hoe te handelen. Of hebben wij geen vertrouwen meer in Hem, stellen dat op de tweede plaats? Ook in onze gezondheid is dat toch zo: eerst overgave aan de Heer, daarna eventueel (maar meestal niet nodig) naar de dokter.

  Franciscus

  (13 juni 2017 - 13:49)

  De Kerk aan de staat gekluisterd (met gouden ketens van geld) en ontmant!

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *