Nederlanders (en Vlamingen) hebben geen idee van de wereldwijde genocide die de islam pleegt op christenen

Foto: Fenixx.org

Er worden per jaar 150.000 christenen vermoord door islam. Het Midden-Oosten is hard op weg om compleet van christenen gezuiverd te worden. En de daders zijn moslims. Uit Irak is sinds de Amerikaanse inval 80% van de christenen verdwenen. Vermoord, verjaagd of gevlucht, en niet alleen voor en door ISIS. Bij onze “bondgenoot” Turkije bestond de bevolking 100 jaar geleden nog voor 20% uit christenen, nu nog voor minder dan 1%.

Dat is wat de dwingende monocultuur islam altijd en overal doet. Bekeer je of sterf. Maar van onze media mogen we niet weten dat islam een genocide aan het plegen is van de Filipijnen tot in Nigeria, en dat maakt onze media medeplichtig. Om over hen die de macht gegrepen hebben in dit land nog maar te zwijgen.

Ruim een kwart van de Nederlanders weet dat er in Syrië en Irak sprake is van heftige christenvervolging. Van de kerkelijk betrokken christenen in Nederland ligt dat percentage twee keer zo hoog.

Dat blijkt uit een peiling die is uitgevoerd door de protestantse kerk in Nederland in het kader van de campagne ”Hoop voor de kerk in Syrië en Irak”. Aan de peiling deze 2.370 mensen mee. Het onderzoek vond in de maanden februari en maart plaats. Dinsdag publiceerde de ‘raad van kerken’ de resultaten.

Bron: Fenixx.org

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

8 thoughts on “Nederlanders (en Vlamingen) hebben geen idee van de wereldwijde genocide die de islam pleegt op christenen

 1. Onze media laat hierover niets weten omdat zij in handen is van hen die het met de christenen niet zo goed voor hebben (vrijmetselaars, illuminati en meer van dat soort satansvrienden). Zij zien ons liever opgeruimd en laten moslims het vuile werk opknappen. Nu ginds, straks hier.
  Het is alleen buiten ons Heer gerekend; er zijn bekeringen bij de duizenden in het midden-oosten heden ten dage.

 2. We zouden de omroepen e.d. en nieuwssites kunnen bestormen dat we meer kerkelijk nieuws willen. Ik heb van de week een nieuwssite geschreven dat ik die rubriek Geloof en samenleving mis. Die hadden ze nog nooit gehad en ze wilden het nieuws neutraal brengen. Ik heb er nog een e-mail bovenop gestuurd, dat het nog wel eens aan schortte met de neutraliteit zelfs van het Journaal op de televisie. En dat er veel nieuws is wat wij niet horen, maar wat er wel is. Of ik daar nog reactie op krijg valt te bezien.
  We moeten meer durven.

 3. Naar mijn mening komt het gevaar niet alleen van de Islam, maar juist van de USA + een aantal Europese landen, die zit zich maar overal te bemoeien en wapens te leveren, zodat de oorlog in stand wordt gehouden. Het was wel Bush die de oorlog verklaarde aan de ISIS destijds, na die aanval op de Twin Towers. Daarna ging het van kwaad tot erger en paus Johannes-Paulus II+ (R.I.P.) had hem wel gezegd dat het consequenties zou hebben als Amerika Irak binnen zou vallen. Overigens vreemd dat de resultaten van het onderzoek zo laat naar buiten kwamen. De Kerken zouden gewoon elke dag open moeten zijn, gewoon om te kunnen bidden in een stille ruimte. Hoeveel kerken zijn er wel niet met hekken afgesloten tegenwoordig omdat men bang voor dieven is. Wat is dit voor een land, waar nauwelijks nog plaats en nauwelijks geen tijd meer is voor God zelf? Als ik dit naar voren breng, dan hoor ik direct: “Je kan thuis ook bidden.” Ja, natuurlijk kan dat, maar men begrijpt de essentie van deze vraag van mij niet (meer)! Mijn oma+ kon elke dag naar de kerk. Helaas heb ik haar nooit mogen kennen.

 4. Erg jammer, de kop – misleidend, godsdiensthaat. Draagt niet bij aan de oplossing.

  De oorzaak ligt niet bij ‘de moslims’, de globalisten gebruiken de islam om hun Wereldregering aan ons op te leggen:
  “Jacques Attali [de coach van Macron] is a very interesting person.
  Formally, he is a philosopher-globalist, a writer of color utopias of how all nations and states will disappear from the face of the earth during bloody conflicts, and the survivors of humanity will unite under the banner of democracy and under the control of a World Government.
  https://southfront.org/emmanuel-macron-rothschilds-choice-for-president-of-france/

  The Rivkin Project for Subverting French Youth – That year (2010), when Rivkin had invited a delegation of fellow PCIP members to France, he had outlined a program for the Americanization of France that primarily involved the use of the Muslim minorities and the indoctrination of French youth with corporate globalist ideals. https://theconservativetreehouse.com/2017/02/10/u-s-state-department-begins-effort-to-undermine-french-election-and-utilize-the-vast-russian-conspiracy/

  Onze universiteiten, instellingen, denk-tanks, politieke steuntrekkers hebben deze rassenleer en Christenhaat blij omarmd. Bezeten zelfs. Politiek Correct Marxisme. Andere ideeën of overtuigingen zijn taboe verklaard. Politieke zelfmoord.

  N.b”.: in navolging van de Verdwaalde Staten is, duidelijk herkenbaar, ook in ons land de subversieve cultuurhaat geland. het zgn. Christen-Zionisme. Volg het geld.
  ‘The Zionist-Christian Alliance and the Great Deception’:
  http://www.veteranstoday.com/2017/02/08/zio-christian/

  De wereldwijze journalist Willy Van Damme duidt dit genuanceerd:
  “Laat een stel specialisten het salafisme ontmaskeren tot wat het is en die verspreiders van deze vorm van fascisme voor de rechtbank brengen.
  Het is gewoon een racistische versie van de islam die men met alle middelen moet bestrijden.

  Waarbij gewone moslims onze beste bondgenoot zijn.
  Hen hierbij nauw betrekken is dan ook essentieel. Want zij zijn nog meer het slachtoffer van deze nieuwe vorm van fascisme dan wij niet-moslims.

  Op vraag van de VS en met akkoord van Israël werd dit vanaf 1979 omgevormd tot een terreurbeweging die al honderdduizenden levens eiste, in essentie moslims. Het is de gewapende arm van de Saoedi’s en de VS. ” https://willyvandamme.files.wordpress.com/2017/02/sterven-doen-we-sowieso-toch-pagina-1-14-december-2016-de-morgen.jpg

  ‘LGBT’ Timmermans: diversity, anders niks; we brengen oorlog naar de EU:
  “Diversity, that’s where humanity is heading” https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA (voordracht waarin hij dit vurig propageert!)
  Timmermans: Atlantic Council, Brookings Institute, Eurpean Friends of Israël – neocon dus.

  EU-China 2020 Agenda
  “Towards a one planet economy in Europe” 2050: “State owns goods of society, paying “living wages” to everybody, severely taxes people who earn more. Very expensive energy prices, water costs 8 euro per m3. Electro-cars can be rent. Shared housing.
  Did any one say the GDR/USSR? (Which in a dechristianized society?). It is the EUSSR.

  The European Council 21 Nov. 2013, Speech by Pres. van Rompuy at the closure of the EU-China Urbanization Forum (excerpt) http://euro-med.dk/?p=31525 https://www.youtube.com/watch?v=l1qTPvugqgg&feature=player_embedded

  Idd. ze hebben geen idee van de Terroristen aan de Top. Ook de kerken zijn van binnenuit gecorrumpeerd, kunnen we niet ontkennen.

 5. Helaas bestaat onze Belgische regering uit collaborateurs met de Judeo-Islam, die de Christenen niet alleen in de Oriënt, maar eveneens in Europa en alle natiën onder de zon wil uitdelgen. Gezien de luciferianistische geheime sekten en de Mahometanen beiden duivels aanbidden, valt het niet te verwonderen dat beide anti-christ ideologieën hun krachten samenspannen tegen God en Zijn Gezalfde. De enige ultieme strijd in de wereld is immers die van Christus tegen Antichrist, God tegen Satan, de Contra-Revolutie tegen de Revolutie. Het is dan ook zeer terecht dat kerkelijke schrijvers traditioneel de Revolutie als een historisch overkoepelend proces beschrijven, dat begonnen is met de eerste rebellie van de duivel tegen de Allerheiligste Drievuldigheid, waardoor hij en zijn aanhangend engelenschaar in de hel geworpen werden. Zijn menselijke aanhangers zijn daar eveneens van op de hoogte, hetgeen onder andere blijkt uit het schrijven van de Jood, Saul Alinsky, waarmee hij zijn boekwerk voor revolutionairen opdroeg aan de eerste revolutionair, Satan. Die geestelijke en intellectuele strijd tussen de Contra-Revolutie en de Revolutie uit zich dan ook fysiek in wapengekletter en het bloedvergieten der heiligen en profeten door de hand van hun infernaal-geïnspireerde vijanden. Het pacifisme waarmee de Westerse volkeren vergiftigd zijn moet terstond plaats maken voor het heropleven van het contra-revolutionair militantisme, met het zwaard van de Kruisvaart en de Reconquista, ter verdediging van God, onze broeders in de mystieke broederband van Onze Lieve Heer, de heilige plaatsen en het vaderland. Dit essentieel en diep Christelijk altruïsme, samengaande met het verplicht gevoelen van patriottisme, moet opnieuw onderricht worden aan de huidige moreel verlamde generaties, die momenteel in zelfzucht en depressie weg zitten te kwijnen tot dat de Hemel hun steriel, onvruchtbaar leven komt opeisen.

  Helaas zijn onze bisschoppen, om het uiterst licht uit te drukken, niet sterk geneigd om in de geest van de Preek van Clermont te gaan prediken.

  1. Benjamin, je lijkt mij goed oo de hoogte van wat er in de wereld alles speelt. Kun je dieper ingaan op de Judei-Islam? Met de nadruk op ‘Judeo’…

   1. Het is een gedocumenteerd feit dat de Mahometaanse invasie in Europa gefinancierd wordt door Joodse oligarchen zoals George Soros. Franse rabbijnen snoeven openlijk dat Israël triomferend zal oprijzen uit een oorlog waarin het Westen en het Oosten elkander uitmoorden. Monseigneur Ernest Jouin zag in zijn dagen twee grote machten in de wereld; de Katholieke Kerk en de Judeo-Maçonnerie (de aan Joden onderworpen Vrijmetselarij), die diametraal tegenover elkander stonden. Hij sprak eveneens over de alliantie tussen die Judeo-Maçonnerie en het Protestantisme om de Kerk te belagen en te verzwakken in de maatschappij, en vandaag wordt de Islam, die zich van nature uit leent aan genocidale streefpunten, toegepast als stormram om het eertijds Katholiek Europa weg te maaien in een demografische en terroristische stortvloed. De zonen van Europa worden uitgemoord, en haar dochters onteerd, en diegenen die zich verzetten worden de mond gesnoerd.

    Het is geen toeval dat het Protestantisme en de Islam natuurlijke bondgenoten zijn, zoals reeds het geval was in de dagen van Luther zelf, die aan de zijde stond van de Ottomanen tegen de Katholieke Europese landen omdat de eersten geen Misoffer hadden, en de genoemde Europeanen wel. Ook de anti-katholieke en anti-monarchistische Hitler, heersend over Duitsland, de wieg van het Lutherisme, was geallieerd met de Islam. Dit alles wetende, verwondert het dan ook niet dat de pro-islamitische elementen die de Katholieke Kerk geïnfiltreerd hebben gepaard gaan met Protestantse mentaliteiten en pseudoprincipes. Over dit verziekend proces zwaaien Joodse grootheersers de scepters van hun geldmacht zoals boze tovenaars uit één of andere Hollywood film. De corruptie in de geo-politiek reikt tot zulke diepten dat er mensenoffers gebracht worden aan duivels door Luciferianisten, maar helaas, de volkeren zijn moreel en intellectueel uitgehold door hun televisies, hun gazetten en hun schoolsystemen, en zijn te lam en hersendood om in verzet te komen.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.