“Gastvrijheid”: Gezinnen worden uit het huis gezet, daarna betrekken asielzoekers de woning

Foto: https://eunmask.wordpress.com/2016/03/19/gezinnen-uit-huis-gezet-voor-asielzoekers/

In 2015 zijn er in Nederland 5.550 huisuitzettingen geweest, waarvan 84,2 % als gevolg van huurachterstand. Mensen worden werkloos en duiken snel van de WW-uitkering in de bijstand. Dan is het de keuze tussen huur en zorg betalen of eten kopen voor het gezin. De deurwaarder komt onder begeleiding van de politie en zet het gezin, vaak met kinderen, met hun hele hebben en houwen op straat. De leeggekomen woningen kunnen dan worden gebruikt voor statushouders. Dat zijn asielzoekers met een verblijfsvergunning. Het huisje wordt keurig ingericht, de gemeente betaalt de huur, zorg is gratis en ze krijgen een uitkering voor levensonderhoud. Wat een fijn en gastvrij land.

A.J.P.M. Peijnenburg
Bron: Gerard de Boer (Facebook)

Gerard de Boer getuigt via Facebook:

Deze ingezonden brief in De Telegraaf heb ik een jaar geleden op 10 mei 2016 gepost en het onderstaande gebeurt nog steeds! Zoals ook in onze gemeente het geval is geweest met een gezin met 2 kinderen waarvan de man werkloos was geworden. In hun huis wonen nu Somaliërs waarvan de man overigens ook werkloos is, maar dat wordt door de gemeente “opgevangen”.

“Social engineering” om een autochtone (post-)christelijke bevolking te vervangen door een allochtone islamitische bevolking? Wil men zo een nieuw Europees “proletariaat” creëren?

Lees ook: Is een volksuitwisseling de bedoeling?

Deel dit artikel:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Author: Dries Goethals

Naast voorzitter van het Katholiek Forum, is Dries Goethals de voorman van de anti-cultuurmarxistische vereniging Pro Familia (www.profamilia.nl) en verantwoordelijke van de landelijke tak van de internationale pro-life-organisatie Helpers of God's Precious Infants (www.helpers.be).

3 thoughts on ““Gastvrijheid”: Gezinnen worden uit het huis gezet, daarna betrekken asielzoekers de woning

  1. Zo ken ik ook een geval van een bevriend priester die zijn pastorie werd uitgezet om er vluchtelingen voor in de plaats te zetten. “En deze vluchteling dan?” vroeg hij aan de betreffende ambtenaar. Geen antwoord.

  2. Zo worden wij stilaan de sociale vluchtelingen. De vraag is dan ‘Wie wil nog dan van ons en waar naartoe?’.

  3. Straks moeten wij vluchten voor de zogenaamde golf van economische vluchtelingen de wereld op zijn kop noem ik dat !

Comments are closed.