“Gastvrijheid”: Gezinnen worden uit het huis gezet, daarna betrekken asielzoekers de woning

Foto: https://eunmask.wordpress.com/2016/03/19/gezinnen-uit-huis-gezet-voor-asielzoekers/

In 2015 zijn er in Nederland 5.550 huisuitzettingen geweest, waarvan 84,2 % als gevolg van huurachterstand. Mensen worden werkloos en duiken snel van de WW-uitkering in de bijstand. Dan is het de keuze tussen huur en zorg betalen of eten kopen voor het gezin. De deurwaarder komt onder begeleiding van de politie en zet het gezin, vaak met kinderen, met hun hele hebben en houwen op straat. De leeggekomen woningen kunnen dan worden gebruikt voor statushouders. Dat zijn asielzoekers met een verblijfsvergunning. Het huisje wordt keurig ingericht, de gemeente betaalt de huur, zorg is gratis en ze krijgen een uitkering voor levensonderhoud. Wat een fijn en gastvrij land.

A.J.P.M. Peijnenburg
Bron: Gerard de Boer (Facebook)

Gerard de Boer getuigt via Facebook:

Deze ingezonden brief in De Telegraaf heb ik een jaar geleden op 10 mei 2016 gepost en het onderstaande gebeurt nog steeds! Zoals ook in onze gemeente het geval is geweest met een gezin met 2 kinderen waarvan de man werkloos was geworden. In hun huis wonen nu Somaliërs waarvan de man overigens ook werkloos is, maar dat wordt door de gemeente “opgevangen”.

“Social engineering” om een autochtone (post-)christelijke bevolking te vervangen door een allochtone islamitische bevolking? Wil men zo een nieuw Europees “proletariaat” creëren?

Lees ook: Is een volksuitwisseling de bedoeling?

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

3 thoughts on ““Gastvrijheid”: Gezinnen worden uit het huis gezet, daarna betrekken asielzoekers de woning

  1. Zo ken ik ook een geval van een bevriend priester die zijn pastorie werd uitgezet om er vluchtelingen voor in de plaats te zetten. “En deze vluchteling dan?” vroeg hij aan de betreffende ambtenaar. Geen antwoord.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.