Premier Michel fluit Zuhal Demir terug ondanks identieke uitspraken eerder door Mieke Van Hecke

Mieke Van Hecke, CD&V op 4 april in ‘Knack‘: “Voor moslims is CD&V de logische keuze.”

Zuhal Demir, N-VA op 9 april in ‘De Zondag‘: “CD&V is dé moslimpartij bij uitstek.”

Woordvoerder van premier Charles Michel, MR: “De woorden die ze gebruikt, zijn deloyaal en onaanvaardbaar binnen de coalitie. De premier tolereert deze houding absoluut niet.

Oftewel: De hypocrisie van politieke correctheid.

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

2 thoughts on “Premier Michel fluit Zuhal Demir terug ondanks identieke uitspraken eerder door Mieke Van Hecke

  1. Weet je wat het is ? Men heeft angst van de islam en dat is een slechte geleider binnenkort gaat Europa over in de chrislam en zuleen volgens mij de godsdienstige vrijheden beperkt worden door invoeren van de sharia en dat zeg en schrijf ik niet alleen zelfs gematigde moslims vertellen mij dat !

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.