Donald Trump bedriegt zijn kiezers

Trump kiest uiteindelijk voor de globalistische wereldvisie en laat zijn nationalistische kiezers bedrogen achter na zijn aanval op Assad zijn leger.

Trump zijn besluit om een soevereine staat aan te vallen zonder dat die staat Amerika op maar enige wijze bedreigt, is een internationale oorlogsovertreding zoals we wel gewend waren van de eerdere Amerikaanse presidenten Clinton, Bush en Obama, maar die we niet snel van Trump hadden verwacht.

Zijn besluit om op de de ‘oude’ Amerikaanse globalistische tour te gaan opereren inzake zijn buitenlandse politiek heeft verregaande consequenties. Zo heeft hij in één klap iedere toenadering die er tussen de VS en Rusland kon groeien door zijn verkiezing kapot geschoten, maar heeft hij ook de vijandschap met Iran weer een grote nieuwe impuls gegeven. Daarnaast helpt hij de Islamitische Staat enorm door Assad zijn troepen zo hard te raken. De Islamitische Staat staat op instorten op veel plaatsen in Syrië, maar zal nu nieuwe hoop krijgen. Een deel van Assad zijn luchtmacht-capaciteiten is (tijdelijk) uitgeschakeld en dat is nu juist het machtigste legeronderdeel dat hij tegen de Islamitische Staat in zou kunnen zetten.

Deze actie van de Amerikaanse president geeft hem internationaal ineens ‘nieuwe’ vrienden. Zo zijn bijvoorbeeld Saudi-Arabië, andere golfstaten en de Europese Unie enorm blij met deze aanval maar geeft ook Angela Merkel haar blijk van goedkeuring. Kortom alle globalisten zijn opgetogen te zien dat de Trump-regering uiteindelijk toch aan hun zijde blijkt te staan. Het rijtje dat blij is met de aanval bestaat louter en alleen uit landen, organisaties en mensen die juist enorm veracht worden door de meeste Trump-stemmers.

De Trump-stemmers wilden juist normalisering met Rusland, wilde IS niet helpen(!) maar vernietigen en geen internationale oorlogen meer, tenzij een land of organisatie ons eerst aanvalt. Nu heeft hij precies gedaan wat Hillary Clinton zei dat ze van plan was en waarvan hij zei dat hij dat absoluut niet ging doen. Dit alles omdat er een gasaanval in Syrië is geweest die door Assad zijn troepen zou zijn uitgevoerd, maar hier is nog altijd totaal geen bewijs voor. Ook zou het volslagen onlogisch van Assad zijn geweest omdat hij juist de oorlog aan het winnen is en hij helemaal niet zit te wachten op escalatie met de VS. Maar buiten dat is het sowieso merkwaardig dat een slachtoffer van gas blijkbaar erger is dan een slachtoffer van een kogel of bom. Want die laatste twee mag je blijkbaar wel oneindig gebruiken en daar mogen onnoemelijk veel doden door vallen zonder consequenties, maar vallen er enkele doden door gas, dan gaan we direct een oorlog tussen de wereldmachten riskeren! Volslagen belachelijk, nog buiten de schuldvraag van de gasaanval om.

Dit ‘nieuwe’ Amerikaanse beleid van Trump heeft buiten Syrië nog veel meer consequenties. Zo is Trump de laatste twee weken opvallend hard naar Noord-Korea toe. Een land met absoluut een verschrikkelijk regime, daar twijfelt niemand echt aan. Maar dat schrikbewind zit er al decennia, het heeft ook al jarenlang kernwapens. Waarom zou er dan nu ineens militair ingegrepen moeten worden tegen Noord-Korea?! Is dat land daadwerkelijk een bedreiging voor het Westen? Welnee….

China.

Ook is Trump erg fel tegenover China. Nu zou je denken dat als je al problemen hebt met Rusland, Noord-Korea, Syrië, Libië, Irak en Iran, je niet ook nog met China ruzie zoekt. Welnu met China ligt de situatie een stuk gecompliceerder. Feitelijk is het juist China dat erg provocerend en imperialistisch bezig is de laatste jaren. De VS onder Obama en in zekere mate ook onder Trump willen juist geen oplopende spanningen met China. China echter probeert steeds iets meer te profiteren en kijkt hoever het kan gaan. Zo claimt China absurde delen van de Stille Oceaan. Het claimt delen die recht voor de kust liggen van andere Aziatische landen. Die landen zijn echter economisch en militair geen enkele partij voor de Chinese grootmacht en daardoor negeert China hun geklaag over het Chinese imperialisme gewoon. Deze landen hebben veelal militaire banden met de VS uit het verleden, maar halen die nu extra aan omdat ze weten dat ze zonder de VS totaal overgeleverd zijn aan de Chinese genade, een nachtmerrie scenario voor Taiwan, Vietnam en de Filipijnen. Amerikanen worden in de Stille Oceaan feitelijk gedwongen door China en de VS-bondgenoten om haar tanden te laten zien. Dit is dus een tegenovergestelde situatie als in Syrië waar het juist de VS zijn die de spanningen laten oplopen. Zelfs het oplopende Noord-Korea conflict is indirect een gevolg van de VS-Chinese spanningen, omdat beide grootmachten weten dat, zodra het Koreaanse regime in elkaar stort, China miljoenen vluchtelingen te verwerken krijgt. Die verwachte vluchtelingenstroom is een ‘wapen’ tussen de VS en China net zoals de vluchtelingenstromen vanuit het Midden-Oosten naar Europa die zijn tussen de machten van Europa, de VS en de Arabische leiders.

De huidige geopolitiek is er absoluut niet op vooruit gegaan nu dat president Trump gekozen heeft om de globalistische wereldvisie en belangen te gaan verdedigen en zijn nationalistische kiezers in de steek te laten. Hij had beter normalisering met Rusland kunnen nastreven, de vernietiging van IS voltooien, Assad in Syrië met rust kunnen laten en zijn blik vooral op China en het Turkije van Erdogan richten en die landen via diplomatieke betrekkingen proberen tot bedaren te brengen in hun imperialistische dromen.

En mochten de grote blokken Amerika, Europa, Rusland en China in conflict komen dan is er maar één groot blok dat de dans ontspringt en er als winnaar uitkomt. Dat is de islamitische wereld.

Bron: Nationalisme en traditionalisme

identicon

Author: Andreas Eriksson

Ongeordende bio-ethiek creëert een ontwrichte samenleving. Globalisme is de huidige aartsvijand van de Katholieke Vrijheid. God is alles.

7 thoughts on “Donald Trump bedriegt zijn kiezers

 1. Of Trump nu van Amerika eerst is veranderd zou ik niet durven zeggen hij laat gewoon zien dat er met hem niet te sollen valt. Het is moslim Obama’s schuld dat het in Syrie zover is gekomen hij wou niet optreden en nu is het in feite een zeer complexe boel geworden waar wel eens wereldoorlog drie zou kunnen van uitgroeien. Dus trump zijn kiezers bedrogen is zeer kort door de bocht !

  1. Willy

   Trump is een illuminati en heeft duidelijke banden met de Rothschilds en die op hun beurt weer alles te maken hebben met de stichting van Israël en wat jij zo bewondert.

   De echte Joden in Israël zijn nog geen 10%

   Piet

 2. Schijnbaar zijn hier nogal veel mensen die dachten dat Trump ‘een goeie zaak’ was. Ik heb dit nooit gesnapt. Het is niet omdat Clinton door en door slecht was, dat het alternatief dan sowieso goed zou zijn. Trump is een rotverwend rijkeluiszoontje, seksist eerste klas, gewoon om altijd en overal zijn zin te krijgen, is voor de derde keer getrouwd… En een hele hoop katholieken vond hem blijkbaar een ‘goeie’ keuze’…. Strange… Het feit dat hij subsidies voor abortus stopzet, is gewoonweg om z’n achterban te paaien. Eender welke God of gebod interesseert hem geen moer. Blij dat jullie eindelijk ook eens wakker worden…

 3. Dat President Trump, die trol van de Joodse oligarchie, liever iets doet aan de Turk, Erdogan, in plaats van Assad op basis van leugens te gaan bombarderen met de logisch volgende burgerslachtoffers vandien. Erdogan is van plan om op Goede Vrijdag de Hagia Sofia van Constantinopel tot moskee te maken door er zijn Mohammedaanse gebeden te gaan uitbraken. Zijn referendum om de Ottomaanse macht te herstellen is hij blasfemisch van plan om op Paaszondag te houden. Dit is een ondubbelzinnige belediging tot God en het Christendom, en de eurobonzen in hun Brusselpaleis liggen daar geenszins van wakker. Dat bewijst nog maar eens hoe delusioneel de bewering van de Turk is dat de Europese Unie een alliantie zou zijn van kruisvaarders.

  Kruisvaarders, echter, is exact hetgene dat wij nodig hebben.

 4. “En mochten de grote blokken Amerika, Europa, Rusland en China in conflict komen dan is er maar één groot blok dat de dans ontspringt en er als winnaar uitkomt. Dat is de islamitische wereld.”
  De Islamofobie is hier niet op zijn plaats. Om te beginnen gaan de moslimbroeders met de VS/EU een coalitie vormen en de sjiieten, met de Russen. Dus over welke islamitische wereld gaat het hier?
  Dat China voortdurend in een negatief daglicht komt te staan is omdat de BRICS coalitie een blok vormt tegen de dollar-coalitie. Zij willen niet langer de dollar gebruiken voor hun buitenlandse handel. Dat wilde Kadhafi ook niet meer met alle gevolgen van dien…De VS zou net zoals Rusland, China beter vriendschappelijk bejegenen.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.