De wereld van het grote geld: een insider vertelt zijn (bekerings-) verhaal

Irma Schiffers interviewde op 20 maart Ronald Bernard, een insider die zo moedig is om zijn verhaal te vertellen. Bernard vertelt over hoe hij als zakenman in de financiële wereld terechtkwam, zijn geweten in de diepvries had gestopt en zich opwerkte naar de top en daar meer en meer duistere dingen te weten kwam. De mensen waarmee hij werkte waren allemaal betrokken in het Luciferianisme, en woonden regelmatig zwarte Missen bij. Op een gegeven moment vroegen ze hem om mee te doen aan kinderoffers in het buitenland. Dat was het breekpunt, en het begin van zijn bekering.

Author: Dekee Michaël

Michaël Dekee schrijft op verschillende websites over geloof en wetenschap. Hij is tevens auteur van diverse boeken, waaronder "Zie het Lam Gods" en "De evolutietheorie ontkracht." Cruxavespesunica.org   Evolutietheorie-ontkracht.com Eerherstelheiligsacrament.org

6 thoughts on “De wereld van het grote geld: een insider vertelt zijn (bekerings-) verhaal

 1. Juda is wedergekeerd tot de dwalingen van Canaän, waarvoor zij eertijds door God in gevangenschap naar Babylon gestuurd werden. De Godsmoord heeft hen zodanig verblind dat zij die abominabele praktijken van duizenden jaren geleden terug gebracht hebben. “Scheiding van Kerk en Staat” is slechts een vehikel geweest om de soevereiniteit van het Christendom in de politieke machten te vervangen met de helse cultus van duivels. Wetende dat diegenen die over de westerse wereld heersen duivelaanbidders zijn, verwondert het dan nog iemand dat de abortusgenocide de volle steun krijgt van de westerse politici? Verwondert het dan nog een Belg dat Marc Dutroux, een voetsoldaat van die infernale politieke onderwereld, door de staatsmannen en maatschappelijke instituties beschermd werd als ware hij de Eerste Minister zelve?

  In wezen is er slechts één oorlog, en dat is die van God tegen Satan. Alleen het goddelijk geloof van Apostolisch Rome kan België, Europa en de gehele volkerenfamilie van de ondergang redden. Rabbijnen snoeven dat zij Europa en de Islamitische natiën in het Oosten elkander willen laten uitmoorden in een grote oorlog, opdat zij, Israël, daar als overwinnaars en grootheersers uit stappen. Zij rekenen er echter niet op dat Europa zal wederkeren tot het Christendom van haar jeugd, en dat zij vervolgens met de bijstand van God en de wreedheid van Turk en Saraceen zal verbrijzelen, en het hatelijk juk van Juda dat heden op haar schouders drukt. 13 Mei nadert; moge het Smartvol en Onbevlekt Hart van Maria weldra triomferen.

  Ave Maria!

 2. Denk maar niet dat ditzelfde zich alleen maar in de financiële wereld afspeelt. Ook de zo hoog bezongen wetenschap maakt zich hieraan schuldig. De voorgangers van de huidige wetenschap waren alchimisten die in de hogere regionen Luciferianen waren. De grondslag van de moderne wetenschap is dat wij hier ‘toevallig’ zijn en dat het materiële het uitgangspunt is van alles wat bestaat. Satan in die zin is niet meer dan een materiël uitdrukking van het bestaan. Omdat wij hier toevallig zijn is het onze taak, zo gaat het verder, om de schepping te verbeteren en dat kunnen wij omdat de mens zelf een god is. Ik ben een god in het diepst van mijn gedachten…
  Zie https://www.scribd.com/document/113346100/Opgang-Mens-Wetenschap-Hubert-Luns
  Ofwel: https://www.scribd.com/document/194508967/The-Ascent-of-Man-Science-H-A-J-LUNS

  1. Vorig jaar begon er een video te circuleren op het internet van een satanisch mensenoffer dat des nachts plaatsvond bij het CERN in Zwitserland voor een shivabeeld. De reactie van het CERN op de publicatie van het beeldmateriaal was dat het om een simulatie ging door enkele leden van het onderzoekscentrum. Ik geloof daar niets van, dat het zogezegd om een simulatie ging.

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.