Eucharistisch mirakel te Kerala, India, 2013

facejesus

Dit mirakel, waarbij het gelaat van Jezus op de Hostie verscheen, gebeurde tijdens de Mis in de kerk van Christus Koning op woensdag 15 november 2013, in Vilakannoor, Kerala, India.

Pr. Pathickal zegt dat tijdens hij tijdens de consecratie rond 7 uur in de morgen een vlek zag op de grote hostie hij vast had. Het werd groter en duidelijker en al snel verscheen een gelaat. Hij hield de Hostie opzij en deed verder de Mis en gebruikte dan een andere Hostie, die in het tabernakel bewaard werd.

Na de Mis riep hij de verantwoordelijke van de sacristie en die zei dat hij het gelaat van Jezus zag. De pastoor plaatste de Hostie in een monstrans en plaatste die op het altaar voor aanbidding. Honderden mensen zagen het schijnende gelaat van een man met een baard en lang haar. Het was in zwart-wit.

Pr. Pathickal zei dat het schijnend gelaat nog steeds zichtbaar was toen hij de Hostie in het tabernakel plaatste rond 11 uur in de voormiddag.

Een aanwezige, een zekere Thomas, zei dat zijn geloof verdubbeld is nadat hij het mirakel had gezien.

eucharistic-miracle-vilakkannoor-4

Bron: Cruxavespesunica.org

Deel dit artikel:Share on Facebook31Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Michaël Dekee Author

Michaël, 26, is sinds 2014 actief in het apostolaat en publiceert artikelen over geloof en wetenschap op diverse websites en blogs. Cruxavespesunica.org Eerherstelheiligsacrament.org Evolutietheorie-ontkracht.com https://www.facebook.com/cruxavespesunica/

Comments

    Willy

    (29 maart 2017 - 12:59)

    Wat een mirakel en laat zien dat Jezus aanwezig is in de hostie hij is trouwens het brood van deze wereld!

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *