Het tijdschrift ‘Teen Vogue’ heeft abortus al 63 keer gepromoot in 2017

Foto: LifeSiteNews

Tienertijdschriften die zich richten op een jong meisjespubliek gaan niet langer over het aanbrengen van make-up, mode tips of verliefdheid. Nee, ze hebben nu een lucratiever onderwerp gevonden: abortus.

Eerder deze maand kwam Teen Vogue al onder vuur toen ze het volgende artikel publiceerde: “Wat je een vriendin moet geven na haar abortus.”  Tieners werd aangeraden om een cadeautje te geven aan een vriend die een abortus had gedaan.

Daartegenover staat dat Teen Vogue dit jaar geen enkel artikel van bijvoorbeeld een persoonlijk relaas over adoptie publiceerde, of een cadeautjestip voor een vriend die voor het leven koos. De vier artikelen over abstinentie stelden het alle vier in een negatief daglicht. Trump kreeg opmerkelijk genoeg veel aandacht voor een tienertijdschrift.

Deze golf van pro-abortus-agitprop kan men interpreteren als het teken van een zekere overspannenheid en angst bij de liberalen, naar aanleiding van het presidentschap van Trump en zijn pro-life entourage. En wat nog erger is: Het mogelijk opdrogen van subsidies voor hun geliefde organisatie: Planned Parenthood.

Bron: Katie Yoder, LifeSiteNews: ‘Teen Vogue’ has already pushed abortion to teens 63 times in 2017

Author: Albrecht Yorck

"Mit dem Geiste der Zeit befinde ich mich in vollsten Widerspruch, weil sie erfüllt ist von der Missachtung des Denkens." Albert Schweitzer "To sin by silence when they should protest, makes cowards of men." Abraham Lincoln "The modern world will not be punished. It is the punishment." Nicolás Gómez Dávila

1 thought on “Het tijdschrift ‘Teen Vogue’ heeft abortus al 63 keer gepromoot in 2017

Regels voor reacties: 1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan. 2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd. 3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. 4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.