Werkgroep Kerstening gaat van start met campagne

7 december 2016

folderskerstening

U heeft het misschien nog niet opgemerkt, maar sinds kort werd de werkgroep ‘Kerstening’ opgericht. Deze werkgroep wil zich vooral focussen op de verspreiding van het geloof – zowel binnen de Kerk als daarbuiten. We willen eerst en vooral de hedendaagse  katholieken opnieuw goede devoties bijbrengen, zoals het bidden van de Rozenkrans en eerbied voor de Heilige Eucharistie. Dit doen we aan de hand van prentjes en folders.

Wie zich geroepen voelt om zich aan te sluiten bij de werkgroep en ideeën op tafel te gooien en mee te helpen aan de acties, is steeds welkom.

Deze campagne staat in het teken van ‘100 jaar Fatima’.

Meer info en folders bestellen via onze pagina: http://www.katholiekforum.be/index.php/gebed-en-eerherstel/

 

Auteur: Michaël Dekee

Michaël, 25, publiceert sinds 2014 op zijn blog cruxavespesunica.org en heeft in de loop der jaren een eigen apostolaat uitgebouwd, door o.a. het laten drukken van prenten en folders. Begin 2016 stampte hij het broederschap ‘Eerherstel aan het H. Sacrament’ (eerherstelheiligsacrament.org) uit de grond. En sinds september 2016 schrijft hij voor het Katholiek Forum.

Deel dit artikel:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *